Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
9692 km, 204 W, o 2 W /1 %/ väčší výkon ako vlani, čo v mojom staršom veku 58,7 roka po zohľadnení masters koeficientu ktorý berie do úvahy fyziologické charakteristiky živých organizmov odpovedá výkonu 239 W pre mladých vo veku do 35 rokov, NP 243 W, 3,1 W/kg
vsetci tu davaju cisla"kolko rocne najazdia" len ty musis byt zase extra, davat tu tie tvoje wattove vykony "prepocitane koeficientom masters". Zase iba chvastanie sa.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
bludy píšeš, dávajú tu aj iné veci - kolko detí im pribudlo, zranenia, ... pozri čo si tu dal ty -
len ,,najazdené kilometre,, ? chvasceš sa kolko si nabehal, naplával, lockdown, ... tu spomínaš - ,,Prekrocil som 5000 km na bikoch, 600 km nabehanych a 100 km naplavanych . tj . cca 240 hodin treningov,, - zas len chvastanie kolko si čoho prekročil, ...
bludy píšeš, dávajú tu aj iné veci - kolko detí im pribudlo, zranenia, ... pozri čo si tu dal ty -
len ,,najazdené kilometre,, ? chvasceš sa kolko si nabehal, naplával, lockdown, ... tu spomínaš - ,,Prekrocil som 5000 km na bikoch, 600 km nabehanych a 100 km naplavanych . tj . cca 240 hodin treningov,, - zas len chvastanie kolko si čoho prekročil, ...
No v kontexte tejto temy su deti, nabehane/naplavane km, zranenia vyhovorky preco nenajazdili viac. Nizku wattaz asi tazko pouzijes ako argument
Ja som najazdil polku toho co min rok a nevyhovaram sa, prosto sa mi nechcelo ale ako vas citam, dost ma sokuju vyskove (extremne nizke) pri niektorych ludoch. Ako jasne, kazdy zijeme inde a jazdime ine … ale i tak
tak hádam ja nesklamem s výškovými... viac menej každý rok oscilujem takto okolo trojky, hodiny tiež podobné s minulými rokmi... km sa menia podľa stavu snehu v zimných mesiacoch hlavne a posledný rok som pomerne dosť strávil na horáku.. a ešte to je prvý rok čo mám 0 km z indoor, lebo stále sa nejak dalo ísť von
no niekto sa rád vozí po rovinke, to tie kilometre krasne cingaju
ved práve že táto téma nie je len o tom kolko kilometrov ročne najazdíte ale kolko ročne najazdíte - kilometrov, výškových metrov, wattov, hodín co ale niektorí zatial nepochopili
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No v kontexte tejto temy su deti, nabehane/naplavane km, zranenia vyhovorky preco nenajazdili viac. Nizku wattaz asi tazko pouzijes ako argument
ved práve že táto téma nie je len o tom kolko kilometrov ročne najazdíte ale kolko ročne najazdíte - kilometrov, výškových metrov, wattov, hodín co ale niektorí zatial nepochopili