Ja by som bol za ? aj 29 na mtb je málo, na druhú stranu, niektoré S/M rámy sú tiež komické a utopené kdesi pod kolesami, vyzerá to ako pre trpaslíkov ? takže zčasti aj vec zvyku
napriklad tento Canyon XXS. S-ko vsak vyzera OK, Foto mam v profile.
Maly ram s opticky vacsimi kolesami vyzera vzdy ovela lepsie ako ta Cube ozruta.
Viac ako to ze kolesa sa na nom javia ako 20" by mi vadil samotny vzhlad ramu v tejto velkosti, pardon za uprimnost ale bolia z toho oci. Chapem ze dlhani si nevyberu, ale su cestaky ktore aj v tejto velkosti vyzeraju dobre.
su cestaky ktore aj v tejto velkosti vyzeraju dobre.
No schválne, naozaj by ma zaujímalo, ktorý cestak podľa teba vyzera dobre v tej velkosti, ten cube ma narozdiel od iných ramov v XL aspon posadenu hornú trubku šikmo dole a masivne tvarovanu hlavovku, vďaka ktorej to nevyzera len ako vodarenske trubky, iní výrobcovia ťahajú hlavné rámové trubky vodorovne a sedlovú čo najvyššie, to vyzerá podľa mňa ovela horšie viď foto
Nie to nie je bike mojej manzelky. Ona ma Canyon Ultimate velkost SX a na biku su 27,5' kolesa, takze to nie je taka katastrofa ako tento Aeroad. A k triatlonu ma daleko, bikuje aj beha ale vody sa boji. Iromanov sa vsak pravidelne zacastnuje, ako moj support
No schválne, naozaj by ma zaujímalo, ktorý cestak podľa teba vyzera dobre v tej velkosti, ten cube ma narozdiel od iných ramov v XL aspon posadenu hornú trubku šikmo dole a masivne tvarovanu hlavovku, vďaka ktorej to nevyzera len ako vodarenske trubky, iní výrobcovia ťahajú hlavné rámové trubky vodorovne a sedlovú čo najvyššie, to vyzerá podľa mňa ovela horšie viď foto
Nie je XL ako XL ale Lapierre vyzerá v týchto veľkostiach za mna super
Aj tak je to vecou vkusu čo sa komu páči, aké má možnosti z hľadiska dostupnosti výberu a pod... Nekupujem si bicykel na to aby som sa naň len pozeral ?
No tak z fleku napr. Trek Madone alebo Emonda vo velkosti 60, Colnago C60 resp. Bianchi Oltre vo velkosti 61, Cipollini velkost XXL.
Su bicykle ktore neposobia svojou velkostou rusivo lebo ju clovek ani nevnima a niektore su vyslovene rovnako pekne ako v M, alebo L.
Chcel by som zdoraznit to podla mna kedze krasa je niekedy subjektivny pojem a niekomu sa pacia aj tucne zeny, alebo Fiat Multipla a ja to respektujem rovnako ako pri bicykli ako mas ty
Horizontalna horna trubka s tym nema moc spolocne, skor ide o to sklbit geometriu a neurobit hlavovu trubku v polmetrovej dlzke- to je to co robi velke ramy skaredymi.
Pridávam aeroad vo veľkosti XL, po znížení “komínika” by bicykel vyzeral viac agresívnejšie… sám som rozmýšlal nad Cube, modelom aký je vyššie ale pri tej veľkosti vyzeral vyslovene že zle… bol by som ale zvedavý na Madone vo veľkosti 62-ekvivalent k XLku inde…
Mám pocit že celkovo cestaky na Slovensku su zle, jazda na nich...dobre sa na to pozerá v tv...realita je taká že jazdíme do okolia to isté okolo domu a mne sa to už zdá nebezpečné, nudné atď
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Maly ram s opticky vacsimi kolesami vyzera vzdy ovela lepsie ako ta Cube ozruta.
Viac ako to ze kolesa sa na nom javia ako 20" by mi vadil samotny vzhlad ramu v tejto velkosti, pardon za uprimnost ale bolia z toho oci. Chapem ze dlhani si nevyberu, ale su cestaky ktore aj v tejto velkosti vyzeraju dobre.
lakko tvoja spolubyvajuca sa tiez dala na triatlon? Musela velmi posluchat, ked si taku raketu zasluzila
Nie je XL ako XL ale Lapierre vyzerá v týchto veľkostiach za mna super
No tak z fleku napr. Trek Madone alebo Emonda vo velkosti 60, Colnago C60 resp. Bianchi Oltre vo velkosti 61, Cipollini velkost XXL.
Su bicykle ktore neposobia svojou velkostou rusivo lebo ju clovek ani nevnima a niektore su vyslovene rovnako pekne ako v M, alebo L.
Chcel by som zdoraznit to podla mna kedze krasa je niekedy subjektivny pojem a niekomu sa pacia aj tucne zeny, alebo Fiat Multipla a ja to respektujem rovnako ako pri bicykli ako mas ty
Horizontalna horna trubka s tym nema moc spolocne, skor ide o to sklbit geometriu a neurobit hlavovu trubku v polmetrovej dlzke- to je to co robi velke ramy skaredymi.