Zdravim všetkých BIKEROV z okolia Vysokých Tatier. Tu možete zanechať príspevky o Vašich cyklistických zážitkách v týchto najkrajších veľhorách strednej Európy.
ako je to s prejazdom po cervenej z troch studniciek na strbske pleso? asi budem mat za sebou slusnu hrstku ochranarou ne?
Červená je lepšia v opačnom smere. Z 3studničiek na pleso sa jazdí po zelenej ponad cestu. Ale oba tieto chodníky boli ešte minulý rok v dezolátnom stave po polomoch a sťahovní dreva a myslím, že sa to moc nezlepšilo. Ak vyskúšaš daj vedieť aktuálny stav.
oki, uz to mam celkom pekne naplanovane...
ako je to v tychto usekoch s ochranarmi? s tych mam totiz cely cas obavy.
východná -3studničky - myslím že to je dokonca cyklocesta značená. určite v poho.
3studničky-pleso po chodníkoch = zakázaná zóna. záleží od rangera. mne sa vyhýbajú. osobnú skúsenosť nemám už niekoľko rokov.
Piso boli sme na Popradskom po chodniku hore aj dole vo stvrtok,hore sice trebalo trochu aj prenasat,ale dole je to maso Samozrejme sme brali maximalny ohlad na turistov,ale hoci nik nic nepovedal,no niektorym sme sa uz z pohladu nepacili
Inac dnes som si spomenul na tu trasu na Smolnik co si mi spominal-fakt paradicka,krasne single,zjazdiky,koreniky...Isli sme zo zaciatku po trase Horalu.Chcel by som vysliedit taky nejaky okruh na AM/EN v buducnosti a ten Smolnik by mohol byt na cestu dole...
Piso boli sme na Popradskom po chodniku hore aj dole vo stvrtok,hore sice trebalo trochu aj prenasat,ale dole je to maso Samozrejme sme brali maximalny ohlad na turistov,ale hoci nik nic nepovedal,no niektorym sme sa uz z pohladu nepacili
Inac dnes som si spomenul na tu trasu na Smolnik co si mi spominal-fakt paradicka,krasne single,zjazdiky,koreniky...Isli sme zo zaciatku po trase Horalu.Chcel by som vysliedit taky nejaky okruh na AM/EN v buducnosti a ten Smolnik by mohol byt na cestu dole...
Nie,po turistickom chodniku zo zastavky elektricky na popradskom hore a povodne som myslel,ze pojdeme potom na Strbske,ale jednak nas po ceste hore zliala burka a jednak ten teren bol fajnovy,nechcel som si nechat ujst ten zjazdik nazad...
Dnes som isiel taky kratky vyslap na Popradske pleso, len tak po asfaltke a potom spät a este kratky doslap na Strbske a spät ku parkovisku pri zastavke elektricky "Popradske pleso". Ako som isiel hore aj dole vsimol som si nejake znacenie zltymi sipkami na zemi ako keby bola pripravovana nejaka trat pre maraton. Neviete niekto nieco o tom? A ak ano, tak odkial to vychadza a kde to konci?
Dnes som isiel taky kratky vyslap na Popradske pleso, len tak po asfaltke a potom spät a este kratky doslap na Strbske a spät ku parkovisku pri zastavke elektricky "Popradske pleso". Ako som isiel hore aj dole vsimol som si nejake znacenie zltymi sipkami na zemi ako keby bola pripravovana nejaka trat pre maraton. Neviete niekto nieco o tom? A ak ano, tak odkial to vychadza a kde to konci?
Su to sipky maratonu Tatry Tour MTB, ja som si ich vsimol tiez minuly rok. Akurat minulu sobotu bol tohtorocny. Konkretne z cesty na Popradske pleso to po 500 m od zastavky elektricky boci na lesnu zvaznicu, dost kamenistu, ktora vedie az na hlavnu cestu kusok nad Vysnymi Hagmi. Cela trat maratonu je na stranke maratonu. Dokonca som na jednom serveri nasiel aj GPS data ci vyznacenu trat na Google mape, len server je momentalne nefunkcny, tak ak by si mal zaujem, neskor poslem aj link
...Chcel by som vysliedit taky nejaky okruh na AM/EN v buducnosti a ten Smolnik by mohol byt na cestu dole...
No ja okruh pre Vás AMENAKOV uz mam vymysleny. Zatial je prejdeny po častiach, ale myslim že sa bude lubit. Zavolaj na kavu cez week a vysvetlim ti to. Pisat sa mi nexce.
Dneska som šiel z KK až do Tatranskej Štrby po vedľajších, poľných cestách, vyhýbal som sa hlavným frekventovaným cestám. Cez Vrbov do Žakoviec odkiaľ ide novy asfalt až ku skládke Úsvit, ktorú som obišiel po pravej strane a pred Úsvitom som odbočil doprava na poľnú cestu. ďalej som prešiel popod diaľničný most no a nakoniec sa dostávam do Popradu.
cyklistický chodník-Svit-Lúčivna (po poľnej ceste s brodom, neskor som zistil ze hned vedla brodu je most )-Štrba-Tatr. Štrba-Štrb. Pleso-Tatr. Lomnica-križovatka Tatr. Kotlina-Spiš. Bela-a domou
100 km, avs 19 km/h, 5:09 h - nikde som sa neponáhľal
2bikrxnx: kukám, že si naštudoval moje návrhy z minulého roku. Pekný okruh.
ale, že zo Žakoviec po Úsvit dali asfalt bléééé.
jj, myslim že to si ty raz pisal, že sa to da takto prejsť, a je to celkom v pohode, radšej prejst o 2 km dlhšiu trasu ako ist po tej ceste "smrti". No hej dali tam asfalt, viem že tymto ta nepotesili, ale mna celkom ano
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Červená je lepšia v opačnom smere. Z 3studničiek na pleso sa jazdí po zelenej ponad cestu. Ale oba tieto chodníky boli ešte minulý rok v dezolátnom stave po polomoch a sťahovní dreva a myslím, že sa to moc nezlepšilo. Ak vyskúšaš daj vedieť aktuálny stav.
východná -3studničky - myslím že to je dokonca cyklocesta značená. určite v poho.
3studničky-pleso po chodníkoch = zakázaná zóna. záleží od rangera. mne sa vyhýbajú.
Na popradskom zo strbskeho?
Ja som tam išiel približne okolo 10:30 na cesťaku
Nie,po turistickom chodniku zo zastavky elektricky na popradskom hore a povodne som myslel,ze pojdeme potom na Strbske,ale jednak nas po ceste hore zliala burka a jednak ten teren bol fajnovy,nechcel som si nechat ujst ten zjazdik nazad...
Su to sipky maratonu Tatry Tour MTB, ja som si ich vsimol tiez minuly rok. Akurat minulu sobotu bol tohtorocny. Konkretne z cesty na Popradske pleso to po 500 m od zastavky elektricky boci na lesnu zvaznicu, dost kamenistu, ktora vedie az na hlavnu cestu kusok nad Vysnymi Hagmi. Cela trat maratonu je na stranke maratonu. Dokonca som na jednom serveri nasiel aj GPS data ci vyznacenu trat na Google mape, len server je momentalne nefunkcny, tak ak by si mal zaujem, neskor poslem aj link
No ja okruh pre Vás AMENAKOV uz mam vymysleny. Zatial je prejdeny po častiach, ale myslim že sa bude lubit.
O ktorej štart? Môžem medzi 12:20-15:45, alebo po 16:20
cyklistický chodník-Svit-Lúčivna (po poľnej ceste s brodom, neskor som zistil ze hned vedla brodu je most
100 km, avs 19 km/h, 5:09 h - nikde som sa neponáhľal
jj, myslim že to si ty raz pisal, že sa to da takto prejsť, a je to celkom v pohode, radšej prejst o 2 km dlhšiu trasu ako ist po tej ceste "smrti". No hej dali tam asfalt, viem že tymto ta nepotesili, ale mna celkom ano