Dnes taký nejaký polovičný výjazdík.
Do PE po asfalte potom domov "skratkou" lesom MEDZIHORIE
Trip Dist: 24,01 km
Ride Time: 1:39:39
Avg Speed: 16,66 km/h
Max Speed: 42,21 km/h
Altitude Up: 345 m
Temperature: +10,5°C
V lese napodiv parádny podklad
Tak po neúspešnom predsilvestrovskom výjazde, keď som pri -25 °C dosť zamrzol, som dnes nabral trochu odvahy. Zasa nie veľa, zbabelo som sa držal obývaných oblastí
Attachment:
20230104_103547.jpg
Attachment:
20230104_105324.jpg
Attachment:
20230104_110224.jpg
Najstudenšie miesto v meste je v údolí s termálnym jazierkom a potokom. Z jednej strany toho pásu hmly -9 °C, z druhej strany o dvesto metrov ďalej -16 °C:
Attachment:
20230104_111329.jpg
A mám aj astrálny zážitok. Dnes mi asi prvýkrát na Islande nedalo na cykloceste prednosť auto. Nič sa v zásade neudialo, v podstate som si to ani nevšimol, len som musel prehmatnúť a trochu (!) pribrzdiť. Chlapík asi o kilometer ďalej zišiel z hlavnej cesty, vrátil sa ku križovatke s cyklocestou, kde ma počkal, a ospravedlnil sa mi.
Dosť som teda čumel. Toto mi na Slovensku nikto neuverí.
Trojkráľová motanica na Šiancoch.
Trip Dist: 29,98 km
Ride Time: 2:03:45
Avg Speed: 14,96 km/h
Max Speed: 37,77 km/h
Altitude Up: 871 m
Temperature: cca +8°C aj
Dnešné motanie sa Medzihorím
Trip Dist: 32,44 km
Ride Time: 2:04:01
Avg Speed: 15,04 km/h
Max Speed: 41,11 km/h
Altitude Up: 798 m
Temperature: okolo 11° nad hmlou v údolí 4,5°
Fuuu, tak az na Vrsatec bolo treba ist za slnkom. Tebe by sa na taketo vyjazdy zisiel gravel ako sol.
Aby som nebol mimo temy, ja vcera len takto nad Iliavkou a v Srni.
ved ten moj je skoro ako gravel ale momentalne snim mam nejaky vazny problem tak neviem co dalej , som z toho dost smutny , lebo prave je vyskladany tak, ze by som nic nemenil, nic ine sa mi nepaci alebo na to nemam prasule
(problem je v ovladani - postupne sa zhorsuje - vymenil som hlavko, nepomohlo, kolesa su nove - bezozmeny. potom som si vsimol ze predne koleso nieje v strede - asi skrutena vidlica - mozno unava materialu po 5 rokoch jazdenia)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do PE po asfalte potom domov "skratkou" lesom
MEDZIHORIE
Trip Dist: 24,01 km
Ride Time: 1:39:39
Avg Speed: 16,66 km/h
Max Speed: 42,21 km/h
Altitude Up: 345 m
Temperature: +10,5°C
V lese napodiv parádny podklad
Rekonštrukcia cesty je už ukončená? A aký dlhý úsek robili? Kde teraz začína ten starý asfalt?
Najstudenšie miesto v meste je v údolí s termálnym jazierkom a potokom. Z jednej strany toho pásu hmly -9 °C, z druhej strany o dvesto metrov ďalej -16 °C:
A mám aj astrálny zážitok. Dnes mi asi prvýkrát na Islande nedalo na cykloceste prednosť auto. Nič sa v zásade neudialo, v podstate som si to ani nevšimol, len som musel prehmatnúť a trochu (!) pribrzdiť. Chlapík asi o kilometer ďalej zišiel z hlavnej cesty, vrátil sa ku križovatke s cyklocestou, kde ma počkal, a ospravedlnil sa mi.
Dosť som teda čumel. Toto mi na Slovensku nikto neuverí.
Trip Dist: 29,98 km
Ride Time: 2:03:45
Avg Speed: 14,96 km/h
Max Speed: 37,77 km/h
Altitude Up: 871 m
Temperature: cca +8°C
Trip Dist: 32,44 km
Ride Time: 2:04:01
Avg Speed: 15,04 km/h
Max Speed: 41,11 km/h
Altitude Up: 798 m
Temperature: okolo 11° nad hmlou v údolí 4,5°
Aby som nebol mimo temy, ja vcera len takto nad Iliavkou a v Srni.
(problem je v ovladani - postupne sa zhorsuje - vymenil som hlavko, nepomohlo, kolesa su nove - bezozmeny. potom som si vsimol ze predne koleso nieje v strede - asi skrutena vidlica - mozno unava materialu po 5 rokoch jazdenia)