To sa mi zdá ešte horšie. V mojom prípade, keď sa to úplne znesie pieskom, tak vyhodím aj vnútornú hadičku a dám tam novú.
Tu keď sa to zanesie, tak musím ešte intenzívnejšie bojovať. Ono sa to totiž zanáša úplne jemnučkým pieskom, ktorý to dosť zalepí, keďže nič moc hrubšie neprejde cez ten vstup do rámu
Na pláži sa jazdí na Beach raceroch a nie na fatbikoch - tam sú už úpravy ako povoľovanie mechanických strmeňov páčkou na bowdene aby sa oddialili platničky od kotúča, lebo keď sa medzi ne dostane piesok, tak sa dokáže až roztaviť a potom to neustále pribrzďuje.
Zajtra sa ukľudním a potom pôjde všetko zase ako má
Môžem ja je..t celé vedenie vnútrom rámu. Čo za *#* toto vymyslel. Hadičky plné piesku, takže nejdú vytiahnuť bowdeny, keď ich vytiahnem, tak ich zase neviem vyčistiť aby som tam dal nové, kúpil som si pekné jagwire bowdeny a môžem ich tak nechať na poličke, lebo na sedlovku ide hadička s 5.5mm vnútorným priemerom, ale na radenie iba 4.5mm, takže sa mi tam 4.5mm bowden tesne nevojde a to nehovorím ako som čaroval, aby som prešiel novým bowdenom okolo zahnutej sedlovej trubky.
Este chvilku vydrz, vyrobcovia uz chystaju tahanie hadic cez predstavec alebo hlavove zlozenie. To uz bude ina kava na servis
Musíš hľadať... www.nbs.sk a potom buď pre verejnosť, alebo pre médiá. Je tam toho hodne, nechce sa mi hľadať...
Inak inflácia -5% je vlastne deflácia, t. j. že ceny klesnú o 5% - čomu teda neverím najmä pri odhadnutom raste miezd, asi sa ti šmykol prst a tá mínuska tam nemá byť. Možno pomlčka, ale to by medzi pomlčkou a číslom musela byť medzera.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu keď sa to zanesie, tak musím ešte intenzívnejšie bojovať. Ono sa to totiž zanáša úplne jemnučkým pieskom, ktorý to dosť zalepí, keďže nič moc hrubšie neprejde cez ten vstup do rámu
Zajtra sa ukľudním a potom pôjde všetko zase ako má
Este chvilku vydrz, vyrobcovia uz chystaju tahanie hadic cez predstavec alebo hlavove zlozenie. To uz bude ina kava na servis
nemate niekto prosim po ruke linku na ten odhad?
Inak inflácia -5% je vlastne deflácia, t. j. že ceny klesnú o 5% - čomu teda neverím najmä pri odhadnutom raste miezd, asi sa ti šmykol prst a tá mínuska tam nemá byť. Možno pomlčka, ale to by medzi pomlčkou a číslom musela byť medzera.
Máš pravdu... Beriem predchádzajúci príspevok späť
https://web.archive.org/web/20211118192609/https://debata.pravda.sk/profil/debata/toolen/