A dobre, vy experti, nie je to žiadna lopata. Ale skúsili ste vyšetriť. ☝️ určite by som sem hodil bike a potom k tomu úprimne od srdca priznal, že je to lopata. ? a Marlino, ja si definíciu vtipu vykladám podľa seba, nepotrebujem k tomu vtipkára. Za pochopenie ďakujem a prajem vyšetrovateľom všetko dobré v novom roku. ?
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
no lebo si myslim ze nehovoris pravdu v tom ze sa len tak nahodne pytas ci z druhej ruky ked je logicke ze z prvej to asi nebude.
Takze si myslim ze mas nejaky specificky dovod preco si sa to pytala.
akoze kupil v obchode model z 2016?
ked sem da niekto fotku ze si kupil feliciu tak otazka ci je z druhej ruky asi tiez nebude velmi logicka ci?
Ešte raz. Ako vieš že ho nekúpil už v roku 2016? Téma sa volá galéria našich cestakov, nie galéria novokúpených cestakov. Tak ma len zaujíma, ako si došiel k tomu, že teraz kúpil 2016 model?
no to neviem ale nemyslim ze keby ho kupil pre 7 rokmi ze az teraz sem da fotku ale aj taka je moznost.
ja len nechapem myslienkove pochody kristiny preco ako prvu otazku sa opyta ci je z druhej ruky. proste za tym nieco je. Mozno tej bike pozna alebo nieco take.
Ešte na margo tých veľkých XXL bicyklov. Ja tu radšej ten môj nebudem dávať. Má zhejtuju😁Canyon Endurance 2XL (mám 201cm). Bohužiaľ ešte k tomu dlhšie nohy ako trup (čo je najhoršia kombinácia). Takže tiež vyzerá trochu komicky ten bike. Ale hlavne, že sa vozime a športujeme 🙂Peace
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aký máš dôvod pýtať sa na môj dôvod po tom čo som vysvetlila, že som sa iba slušne spýtala?
Takze si myslim ze mas nejaky specificky dovod preco si sa to pytala.
ked sem da niekto fotku ze si kupil feliciu tak otazka ci je z druhej ruky asi tiez nebude velmi logicka ci?
Sup s nami do OT, ci na smetisko
Ešte raz. Ako vieš že ho nekúpil už v roku 2016? Téma sa volá galéria našich cestakov, nie galéria novokúpených cestakov. Tak ma len zaujíma, ako si došiel k tomu, že teraz kúpil 2016 model?
ja len nechapem myslienkove pochody kristiny preco ako prvu otazku sa opyta ci je z druhej ruky. proste za tym nieco je. Mozno tej bike pozna alebo nieco take.