Nemáte niekto link, na zoznam cestných pretekov,ale nemyslím len pre pretekárov s licenciou,ale niečo kde sa môže prihlásiť každý,teda aj ja . Ono spropagované sá len Tatry tour a Okolo slovenska.
no jasne, teba som tam pod kopcom predbiehal, keby bol ten kopec strmsi, alebo keby bol ciel na kopci nie po ziadzde, mohol som byt o takych 9 miest lepsie na tom do kopca som im usiel, v ziazde ma dohehli :-/
zo smokovca, lebo v stúpaní na smokovec som im trošku ušiel, ale potom ma dobehli, lebo to bolo ešte stále 15km do cieľa a proti skupine som nemal šancu v ziazde. No škoda, buĎ som mal nastúpiť skôr, alebo som tam mal ostať a šetriť sili. Skúsenosť do budúcna.
Ja svoj prvý pretek zhodnotím na 1 a s umiestnením som na svoj vek a nakrútené km absolútne spokojný. Trochu ma trápi, že mi v stúpaní v Ždiari utiekla hlavná skupina, ale čo už . Dúfam, že to bude už len lepšie. Možno sa uvidíme na Jarnej klasike .
no ale zaujimalo by ma aka trat bude jazdia sa kopce alebo je tam prevazne rovina? kto to tam pozna?hmm
Vždy keď som sa zúčastnil tak som mal na štarte šťastie na maníkov, ktorí tú trať opisovali ako "pár hupáčikov, potom kratší kopček, dlho dolu, trochu dlhší kopček a sme v cieli" a je pravda že aj ich priemerná rýchlosť tomu zodpovedala .
Len tak pre predstavu prikladám profil z jedného môjho tréningu, chýba tam nájazd z Kláštora na hlavnú, ale ako ukážka to myslím stačí (trať pretekov je +- zhodná s úsekom v červenom obdĺžniku).
...zaujímalo by ma, koľko ste mali maximálku v Tatrách na 88km...? ...ja 64,5km/h a to sa mi zdalo, že mi nohy vyletia z kĺbov... ...nemal som nahodený snímač kadencie, tak netuším, ako rýchlo som krútil...
...zaujímalo by ma, koľko ste mali maximálku v Tatrách na 88km...? ...ja 64,5km/h a to sa mi zdalo, že mi nohy vyletia z kĺbov... ...nemal som nahodený snímač kadencie, tak netuším, ako rýchlo som krútil...
...Ty si teda hlavička , to ma nenapadlo... zaujímalo ma to skôr z praktického hľadiska, na ceste som bol prvýkrát a akosi som bol sklamaný, pretože na MTB maratóne som už mal aj 68km/h a to sa išlo po poľnej ceste... ale je fakt, že sklon na tej lúke bol oveľa väčší...
P.S. Ak sa Ti chce počítať, prevod 53x11 a pneu 23mm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bol bol
Wildon (AUT)? 7. 9.
Vždy keď som sa zúčastnil tak som mal na štarte šťastie na maníkov, ktorí tú trať opisovali ako "pár hupáčikov, potom kratší kopček, dlho dolu, trochu dlhší kopček a sme v cieli" a je pravda že aj ich priemerná rýchlosť tomu zodpovedala
Len tak pre predstavu prikladám profil z jedného môjho tréningu, chýba tam nájazd z Kláštora na hlavnú, ale ako ukážka to myslím stačí (trať pretekov je +- zhodná s úsekom v červenom obdĺžniku).
aký si mal prevod a obvod kolesa, vypočítame
P.S. Ak sa Ti chce počítať, prevod 53x11 a pneu 23mm