Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Výpredaj -22% BMC Teammachine SLR SIX bicykel, neónová červená/čierna
2 099 €
-22%
MOC 2 999 €
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Za mňa je to ale úplne v poriadku 😉
Nadherna farebna kombinacia (omotavka!) 👌
Tak teraz po XY rokoch musím napísať, že som ohromený cestným bicyklom
Pan ma vkus. Nie len krasny taliansky bajk, ake aj krasny taliansky gres na stene
inak chalan ma dar vyvolavat dlhe offtopic, aj v tom 2016 predosly bike oprety o postel (historia sa opakuje, forum nie je omnoho horsie ako bolo,ako tak pozorujem)
Bikeu som doprial aj novy presmykac a kluky, pricom 105-kove som nahradil GRXkovymi. Na povodnych klukach bol 46z prevodnik od TA a nevyzeralo to idealne. Teraz maju kluky opat jednoliaty dizajn.
Este budem musiet GRXckovy presmyk trochu doladit, lebo pocas dnesneho testovacieho vyjazdu som pocul aj ine zvuky ako pocas domaceho ladenia.
Bikeu som doprial aj novy presmykac a kluky, pricom 105-kove som nahradil GRXkovymi. Na povodnych klukach bol 46z prevodnik od TA a nevyzeralo to idealne. Teraz maju kluky opat jednoliaty dizajn.
Este budem musiet GRXckovy presmyk trochu doladit, lebo pocas dnesneho testovacieho vyjazdu som pocul aj ine zvuky ako pocas domaceho ladenia.
Paradne to mas, len ho nabuduce odfot inde, lebo takto vyzera ako sucast toho zabradlia
Na margo "odhrnaca na sneh" , uprimne, radsej nech je funkcny a odolny, nez pekny a stred/tretry od frkancov od kolesa zaondene.
Ak mas navrh na alternativne funkcne a odolne riesenie a zaroven aj pekne, sem s nim
https://www.muziker.sk/sks-bluemels-longboard-mudguards-28-35-black-set?gclid=CjwKCAiAoL6eBhA3EiwAXDom5r-JiWOiNMvuFIptDEpihoCQyer8VVL22853gTabQPtNNTAmv_xaKhoC_ukQAvD_BwE
https://bikerumor.com/review-sks-longboard-because-nothing-beats-full-coverage-fenders/