Co sa tyka trate, tak Miro na sobotnej pozavodnej afterparty prezradil, ze uvazuje o zmene trate pre buduci rok, tak uvidime ci sa mu to podari, kazdopadne drzim palce a tesim sa na dalsi rocnik
Síce som tam nebol, ale ako napísal Dutch, jazdiť 4 kolá to by som musel byť na drogách....ak zmena tak len jedno veľké "ozajstné" maratónske kolečko
Joj zavidel som vam veru ked ste stali v cieli a mna cakalo este jedno kolo.
Naozaj je to dost na hlavu 4x kruzit. Tretie kolo si moc ani nepamatam napriklad
hned prvy kopec som si so znechutenym vyrazom v tvari pekne vytlacil, pretoze niektori spolubikeri nie su schopni udrzat rovnu stopu ani v nenarocnom stupani.
No veru, v prvom kole sa tlacilo zbytocne vela, dost tazko sa nastupuje v stupani (teda aspon mne), ked bajker predo mnou zoskoci... ale v druhom kole som si tie stupania uzila a tlacila som len ten travnaty vyslap a ten jeden kamenisty pred tym...
Najmladsi ucastnik
no mozno najmladsi, ale umyvac bajkov ako vidim, tak aj za dudom prisiel pravdepodne s tym, ze ujo ujooo, mozem vam umyt bicykeeeeel? ked umyl ten moj, tak sa pytal: tetaaaa a nedate mi flaskuuuu?
preco je tak vela DNF ???
lebo dost vela z dlhej to vzdalo, najma po tretom kole... hlavne mozno, ak uz videli vitazov v cieli
a to teplo tiez neurobilo vsetkym dobre...
no mozno najmladsi, ale umyvac bajkov ako vidim, tak aj za dudom prisiel pravdepodne s tym, ze ujo ujooo, mozem vam umyt bicykeeeeel? ked umyl ten moj, tak sa pytal: tetaaaa a nedate mi flaskuuuu?
Po nas flasku nechcel, lebo sme mali camely A asi nevedel ako sa ten batoh s hadicou spravne vola
aj mna sa pytali ci chcem umyt bike ale poslal som ich kade lahsie lebo neveril som im. Radsej sam si umyjem.
Ale akcia dobra ale ten profil ma skoro zabil :-/ nateflonovana predna brzda hovori za vsetko a este aj strada Garmina a jeho hladanie. Nastastie vsetko OK az na 2min straty a prepadnutie sa o jedno miesto.
A namiesto piatkoveho posedavania na pive som si mal radsej nastavit prednu brzdu, ktora ma neskutocnym pistanim v uvolnenej polohe pri nizkych rychlostiach privadzala do zurivosti. Takze som bol asi jediny, ktory brzdil aj hore kopcom a pri tlaceni, lebo vtedy bola ticho. Zoparkrat som stal a pokusal to spravit, ale nepomohlo. Tymto pozdravujem Jezusa, ktory musel vacsinu trate pocuvat to piskanie a aj moje neustale p**ovanie. Vlozil som do nervacenia tolko energie, az nezostali sily do zaverecneho suboja
Ale ucast aj tak nelutujem
Ja som sa na Tebe celkom bavil - tak zbytocne sa trapit kvoli takej malickosti. Teraz mi napada, ze mozno by pomohlo, keby si na to vylial cistu vodu.
Inak s maratonom spokojnost, aj ked je pravda (ako pisal petos), ze asfaltu tam bolo viac nez dost. Ale okruh pekny a zjazdy nadherne technicke. Moze byt.
[quote=""]tak ako vzdy, Stiavnica ponuka pekny pretek, vzorne zorganizovany, obcerstvovacky bohate, trat sice bez singlov a technickych usekov, zato s krasnymi vyhladmi, skoro cela slapatelna, prijemne narocna, prijemne rychla... proste SUPER
kto bol ten chalan, ktorého viedla ošetrovatelka a za ním tlačili bike so zlomenými riaditkami - lavá strana vysela na bowdwnoch ... vyzeralo to dosť nepríjemne, ale chcel by som vedieť kde a ako sa ten pád stal...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Síce som tam nebol, ale ako napísal Dutch, jazdiť 4 kolá to by som musel byť na drogách....ak zmena tak len jedno veľké "ozajstné" maratónske kolečko
Naozaj je to dost na hlavu 4x kruzit. Tretie kolo si moc ani nepamatam napriklad
No veru, v prvom kole sa tlacilo zbytocne vela, dost tazko sa nastupuje v stupani (teda aspon mne), ked bajker predo mnou zoskoci... ale v druhom kole som si tie stupania uzila a tlacila som len ten travnaty vyslap a ten jeden kamenisty pred tym...
no mozno najmladsi, ale umyvac bajkov
lebo dost vela z dlhej to vzdalo, najma po tretom kole... hlavne mozno, ak uz videli vitazov v cieli
a to teplo tiez neurobilo vsetkym dobre...
Po nas flasku nechcel, lebo sme mali camely
tak máme spoločnú fotku - to v tom zelenom tričku som ja
Iba Dudo akosi pozabudol, ze zneuzivanie detskej prace je trestne
Ale akcia dobra ale ten profil ma skoro zabil :-/ nateflonovana predna brzda hovori za vsetko
Ale ucast aj tak nelutujem
Ja som sa na Tebe celkom bavil - tak zbytocne sa trapit kvoli takej malickosti.
Inak s maratonom spokojnost, aj ked je pravda (ako pisal petos), ze asfaltu tam bolo viac nez dost. Ale okruh pekny a zjazdy nadherne technicke. Moze byt.
Stacilo to doma poriadne nastavit a uz je to OK
Este ze som si to rozmyslel