mal som jedny na bajk a jedny na bežné nosenie... tie na bajk boli po pár mesiacoch celé doškriabané a začali sa odlepovať gumové koncovky čo máš na ušiach a na tých druhých sa mi po 2 mesiacoch začala odlupovať tá reflexná vrstva na sklách
tomtoylc Chcel si počuť len pozitívne názory lebo si už kúpil? Tak to sa radšej nepýtaj Je to taký priemerný predražený aliexpress ako píše dobi235
Toto je oveľa lepšia voľba, navyše fotochrómy. Akurát ich testujem v modrej a tmavej verzii a veľmi príjemne prekapili.
mohol si takto napisať rovno ... tu su tie koncovky vymenitelné, mam aj nahradné v balení
... uvidíme, neočakavam že to bude kvalita ako okuliare za 150€ ale isto lepšie ako ta čína čo mam teraz ? na bike-fore českom som sa nedočital žiadnu negativnu recenziu
LMS
nie, len ma zaujimalo či na biekto skusenosť, recenzie som čital na českom bike-fore
tomtoylc Lepšie sa pýtať pred kúpou, ale nejakú vyslovene pozitívnu skúsenosť so Siroko okuliarmi asi nenájdeš. Síce porovnávam s x-násobne drahšími Julbo a Oakley, ale napr. tie z ali rozhodne nesklamali.
boli akcia tak som skusil, chcel som aj číre sklo
Mate niekto skusenosti so Sirokom ?
Mam ich cca 2 roky OK, používal som fotochromaticke sklá. Na jeseň som dal číre a už som ich nechal tak. (zle sa to vymieňa) Za mňa za tu cenu OK. (Tak dávam na ne pozor, nejako ich mechanicky "netestujem")
ja mam tiez K30 a je pravda ze skla sa poskrabu rychlejsie ale su to jedine fotochromy co viem nasadit na dioptricke a vidim cez ne. mal som asi 2 z ali a na skusku jedny Oakley a bez sance.
Jedny Siroko mám s čírym sklom na MTB (foto) - tie sú po roku používania nepoužiteľné, keďže je u nás sucho aké je a hodne sa práši. Toľko ku Siroko "kvalite". Nevedel som to lepšie odfotiť mobilom, ale sú teda riadne doškriabané - naživo to je horšie než na fotke.
Navyše ten ich "marketing" - celý rok sú akože v zľave, za 30€. A ešte mi aj chodia po nákupe smsky od nich, a neviem to zablokovať.
Ďakujem, už nenakúpim u nich, fakt predražený aliexpress.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
savings Shimano Deore CS-HG500 kazeta, 10-kolo
30,99 € savings
MOC 47,99 €Elite Suito-T trenažér, bez kazety
699 €
Myslíš výrobcov karbónových pre-pregov? Kolesá? Rámy?
Či čo je to ,,carbony´´?
Okrem toho si asi v zlej téme.
vidim, že ty maš isto skusenosti 😄
Toto je oveľa lepšia voľba, navyše fotochrómy. Akurát ich testujem v modrej a tmavej verzii a veľmi príjemne prekapili.
https://www.aliexpress.com/item/1005004557906689.html?pdp_npi=2%40dis%21USD%21US%20%2429.53%21US%20%2418.01%21%21%21%21%21%402101e9d416740480463211410e7174%2112000029605850377%21sh01&spm=a2g0o.store_pc_home.productList_2004172584466.subject_2
... uvidíme, neočakavam že to bude kvalita ako okuliare za 150€ ale isto lepšie ako ta čína čo mam teraz ? na bike-fore českom som sa nedočital žiadnu negativnu recenziu
LMS
nie, len ma zaujimalo či na biekto skusenosť, recenzie som čital na českom bike-fore
Mam ich cca 2 roky OK, používal som fotochromaticke sklá. Na jeseň som dal číre a už som ich nechal tak. (zle sa to vymieňa) Za mňa za tu cenu OK. (Tak dávam na ne pozor, nejako ich mechanicky "netestujem")
Druhé mám s tmavým sklom na cesťák - tie sú OK.
Navyše ten ich "marketing" - celý rok sú akože v zľave, za 30€. A ešte mi aj chodia po nákupe smsky od nich, a neviem to zablokovať.
Ďakujem, už nenakúpim u nich, fakt predražený aliexpress.