Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Ked uz ide do tuheho…
Ale nie, som dlhorocny uzivatel litioviek od energizeru a nevedel som ich narychlo zohnat tak som skusil gp a prekvapil ma pocitovy rozdiel hmotnosti v ruke. Na vahe to vsak tak dramaticky neposobi…
Ked uz ide do tuheho…
Ale nie, som dlhorocny uzivatel litioviek od energizeru a nevedel som ich narychlo zohnat tak som skusil gp a prekvapil ma pocitovy rozdiel hmotnosti v ruke. Na vahe to vsak tak dramaticky neposobi…
MaTTho dík za dobrý tip .
moje kolesá DUKE LUCKY STAR HD 6TERS, vnútorná šírka 27,5mm, DT Swiss 240 EXP CL, bez pásky = 1510g
objednávka 10.1. večer, doručené 17.1., kotúč čiernej pásky TESA pribalený v krabici
Výmena pôvodných kľúk Sram X1, 34 z, offset 3 mm, 175 mm za karbónové Truvativ Descendant 175 mm. Povodne boli 32 z, offset 6 mm (foto 2), tak som menil prevodník za 34 z, 3 mm offset.
Fajné sú tie Descendanty. Neviem prečo som myslel, že to má s prevodníkom cez 600g. Pri mojich potrebách, podľa toho ako krásne klesá hmotnosť po 2 zuboch dolu, by som sa dostal na 540g asi...čo by bolo luxusom namiesto RF Turbine. Škoda len toho hnusného DUB stredu, to by som musel meniť. Ale zas origo SRAM prevodník má výrazne lepšiu kompatibilitu s pohonom SRAM akom RF prevodník. Hodne PRE a len jedno PROTI
Robia, 100 g mínus bolo 100 € plus. Ako bolo písané v inej téme, každé sú určené pre iného zákazníka. A keďže sa vyrábajú, tak sú zákazníci pre oba druhy.
Tlačí sa iba nová CL. Q-factor zostáva rovnaký. Všimnite si napr. v popise nového Scott Spark RC že rám je kompatibilný už iba s CL 55mm. A tak to bude s novou sadou AXS.
Keby len spark, posunutu CL 55mm registrujem uz na viacerych bikoch. Ale okrem toho, vsimli ste si tiez ze uz pre male a stredne velkosti bikov davaju 170mm kluky? Je to nejaky novy trend alebo len kompenzuju cim viac polozeny stred? peto353lukjur to su prefarbene x01 pre tld alebo aky to ma povod/dovod?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1875998.html#p1875998
Toto uz je na diagnozu
Neskresľuje to náhodou tá odľahčená ruka? 😀
Djexpres aaa do osi, tam nic lepsie nevymyslis, raz taka vydrz ako gombikova v nalepovacich inpeak, stages a pod…
MaTTho dík za dobrý tip
moje kolesá DUKE LUCKY STAR HD 6TERS, vnútorná šírka 27,5mm, DT Swiss 240 EXP CL, bez pásky = 1510g
objednávka 10.1. večer, doručené 17.1., kotúč čiernej pásky TESA pribalený v krabici
peto353 lukjur to su prefarbene x01 pre tld alebo aky to ma povod/dovod?