Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
Ahoj, tiež už dlho hľadám nejaký dobrý typ, odkiaľ si prosím kupoval ?
samotny stroj je cca 300e ... prirataj si ale drot 0,8mm co je cca 20e za 5kg kotuc, nejaku pastu na spicky, samostmievacia helma 50e .... budiky CO2 50e a flasa neviem, mal som doma.... aj ked chcem si kupit Argon co je flasa cca 120 e
Šróbiková skladačka ako merkúr diely zafarbené hlavové doladené a mená z nerezového plechu nanitované hotovo. Chlapci aj keď sa už bicyklovať trocha naučili nechceli z toho zliezť. Ich radosť
bola odmena za čas strávený v dielni.
Paráda
samotny stroj je cca 300e ... prirataj si ale drot 0,8mm co je cca 20e za 5kg kotuc, nejaku pastu na spicky, samostmievacia helma 50e .... budiky CO2 50e a flasa neviem, mal som doma.... aj ked chcem si kupit Argon co je flasa cca 120 e
Posuv drôtu sú ampere,tým skokovym prepínačom sa nastavuje napätie.
A to si mal nízke,a preto tie húsenice sú prevysene.
Vyskusaj na ten posuv o jeden dva stupne vyššie to napätie...
A hlavne si na vzorke obrus hrdzu alebo okuje uplne docista.
Doplnková otázka - vie niekto, kde sa dá zohnať podobná krabica ako na obrázku? Táto je z Action a kvalita tomu zodpovedá, ale maximálne mi vyhovuje veľkosť, aj ten vrch s tými "šuplíčkami".
Bingo - presne to som hladal. Dokonca to maju aj u nas a este v 3 roznych velkostiach.
Dakujem
Zrychlenie vibracie (m/s2) je jednou z niekolkych zloziek vibracie, dalsie su frekvencia, posun
Uz len, aby som sa nemylil
--Honovacia hlava s rozmermi 30.50x55 mm.Služi na konečné opracovanie-honovanie diery.
Dobra inspiracia