s nemcami majú problémy viacerí a dlhodobo je táto krajina bezpečnostným rizikom pre celú európu.nemci spolu s francúzmi sú až j.ebnuto protiamerickí a to je to čo nás ohrozuje.nemci nie su žiadnym prínosom pre nato a pre nikoho.radšej podporujú všetky debilné režimy.
Keď V. Mečiar zaviedol systém s jediným volebným obvodom, pomohol tým stranám, ktoré majú silného lídra, dobrý marketing, čo priamo napomáha populistom typu Fico, či Matovič. Žiadne osobnosti z regiónov, ktoré by si museli vyslúžiť dôveru voličov v regionálnych štruktúrach, či v komunálnej politike.
Neexistuje spravodlivejsi system ako jediny volebny obvod, akekolvek delenie je zvyhodnovanie mensej skupiny ludi na ukor vacsiny. Potom to dopadne ako v US, kde 100tisic ludi z NY ma rovnaky hlas ako 5000 ludi z nejakej prdele v Mississippi.
Ludia nepotrebuju referendum na to, aby zosadili vladu - zabudol si ako skoncil Fico naposledy?
Keby sa referendom dal rozpustit parlament, tak tu mame (neplatne) referendum kazdy rok.
Referendum o tej istej otazke sa nemoze konat skor ako po uplynuti 3 rokov, takze tohto sa bat netreba
Toto je inak ďalšia vec čo ma fascinuje, osobne beriem to zakomponovanie referenda do otázky ako ukážkovú dymovú clonu. Ak by sa prepašovalo do ústavy to uznesenie (!!!) a jednoduchá väčšina (!!!), šaškovanie s podpismi si borci nadlho radi odpustia - a môžu v NR SR robiť cirkus s odvolávaním vlády v podstate neustále.
Klikol som (vynimocne) na video/link bez popisu.
Ocakaval som, ze tam bude včerajší kusok ako myslim Adel Ghanam vytocil majstra sasa363 pri odchode z 'tlacovky'
poprosil by som by som tajných aj verejných sympatizantov a aj priamych podporovateľov "červeného kapitána", aby ho osobne požiadali, nech použije svoju kreditku k účtu na Belize, ktorý tam nemá (veď má na to dokonca aj potvrdenia) a zaplatí do rozpočtu naše peniaze, za to, koľko stále jeho súkromná "referendová" kampaň občanov Slovenska, preto aby sa nedostal do basy
Súhlasíte s tým, že predčasné skončenie volebného obdobia Národnej rady Slovenskej republiky je možné uskutočniť referendom alebo uznesením Národnej rady Slovenskej republiky, a to zmenou Ústavy Slovenskej republiky tak, že:
– v Čl. 73 ods. 1 sa na konci pripája čiarka a tieto slová: „ak v súlade s touto ústavou nedôjde k predčasnému skončeniu volebného obdobia Národnej rady Slovenskej republiky.“;
– v Čl. 81a sa za písmeno a) vkladá nové písmeno b), ktoré znie: „b) predčasným skončením volebného obdobia,“. Doterajšie písmená b) až f) sa označujú ako písmená c) až g);
– v Čl. 82 ods. 5 sa za slová „volebného obdobia“ vkladá čiarka a slová „predčasným skončením volebného obdobia“;
– v Čl. 84 v odseku 3 sa za slová „s medzinárodnou zmluvou podľa čl. 7 ods. 3 a 4“ vkladá čiarka a tieto slová: „na prijatie uznesenia o predčasnom skončení volebného obdobia Národnej rady Slovenskej republiky podľa čl. 86 písm. n)“;
– v Čl. 86 sa dopĺňa písmeno n), ktoré znie: „n) uznášať sa na predčasnom skončení volebného obdobia Národnej rady Slovenskej republiky; prijaté uznesenie je všeobecne záväzné a vyhlasuje sa rovnako ako zákon.“;
– v Čl. 93 odsek 2 sa na konci pripájajú tieto slová: „vrátane predčasného skončenia volebného obdobia Národnej rady Slovenskej republiky.“;
– Čl. 98 odsek 2 znie: „Návrhy prijaté v referende vyhlási predseda Národnej rady Slovenskej republiky ako ústavný zákon.“?
copyrighti.ibb.co i.ibb.co
snshzdskotletosmerohlas dezolé.
kazdy chape ze i-gore matovicz je chora hlava, to vsak neznamena ze kvoli jednej osobe menit ustavu
ustava nie je trhaci kalendar (to by soudruhum rudým khmerum vyhovovalo).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://echo24.cz/a/HKvS7/zpravy-svet-katar-v-nemecku
Paráda
Súdruh judrfiko ma talent na tvorbu protiústavných referendovych otázok. Co ich v tých školách učili?
laik se diví, odborník žasne
Neexistuje spravodlivejsi system ako jediny volebny obvod, akekolvek delenie je zvyhodnovanie mensej skupiny ludi na ukor vacsiny. Potom to dopadne ako v US, kde 100tisic ludi z NY ma rovnaky hlas ako 5000 ludi z nejakej prdele v Mississippi.
Keby sa referendom dal rozpustit parlament, tak tu mame (neplatne) referendum kazdy rok.
Referendum o tej istej otazke sa nemoze konat skor ako po uplynuti 3 rokov, takze tohto sa bat netreba
https://youtube.com/shorts/gfV7PB_uutQ?feature=share
Ocakaval som, ze tam bude včerajší kusok ako myslim Adel Ghanam vytocil majstra sasa363 pri odchode z 'tlacovky'
https://dennikn.sk/3203178/pozrite-si-priebezne-vysledky-referenda-u-vas-v-obci-ci-v-meste/?ref=inc&cst=9ce78e3419fd409acbf6cf43e73bb9190a38729d
btw, pred hlasovaním by sa mali každého opýtať či rozumie referendovej otázke .....
uz sa tesim jak sa budem cely tyzden smiat dezolom na hlavnych spravach
Súhlasíte s tým, že predčasné skončenie volebného obdobia Národnej rady Slovenskej republiky je možné uskutočniť referendom alebo uznesením Národnej rady Slovenskej republiky, a to zmenou Ústavy Slovenskej republiky tak, že:
– v Čl. 73 ods. 1 sa na konci pripája čiarka a tieto slová: „ak v súlade s touto ústavou nedôjde k predčasnému skončeniu volebného obdobia Národnej rady Slovenskej republiky.“;
– v Čl. 81a sa za písmeno a) vkladá nové písmeno b), ktoré znie: „b) predčasným skončením volebného obdobia,“. Doterajšie písmená b) až f) sa označujú ako písmená c) až g);
– v Čl. 82 ods. 5 sa za slová „volebného obdobia“ vkladá čiarka a slová „predčasným skončením volebného obdobia“;
– v Čl. 84 v odseku 3 sa za slová „s medzinárodnou zmluvou podľa čl. 7 ods. 3 a 4“ vkladá čiarka a tieto slová: „na prijatie uznesenia o predčasnom skončení volebného obdobia Národnej rady Slovenskej republiky podľa čl. 86 písm. n)“;
– v Čl. 86 sa dopĺňa písmeno n), ktoré znie: „n) uznášať sa na predčasnom skončení volebného obdobia Národnej rady Slovenskej republiky; prijaté uznesenie je všeobecne záväzné a vyhlasuje sa rovnako ako zákon.“;
– v Čl. 93 odsek 2 sa na konci pripájajú tieto slová: „vrátane predčasného skončenia volebného obdobia Národnej rady Slovenskej republiky.“;
– Čl. 98 odsek 2 znie: „Návrhy prijaté v referende vyhlási predseda Národnej rady Slovenskej republiky ako ústavný zákon.“?
Btw v romskej osade sa pytali, preco nejdu na rederendum. Odpoved - my tomu aj tak nerozumieme...
Zjavne jedini, co mali gule (a rozum) to priznat...
https://echo24.cz/a/HruQu/zpravy-svet-svedsko-gangy-strelby-vrazda-policie
snshzdskotletosmerohlas dezolé.
kazdy chape ze i-gore matovicz je chora hlava, to vsak neznamena ze kvoli jednej osobe menit ustavu
ustava nie je trhaci kalendar (to by soudruhum rudým khmerum vyhovovalo).