Obcas si to tu pozriem. Zvazujem ci neotvorit temu o modrych ci cervenych bikoch. S podobnou argumentaciou ako tu dost casto vidim. Mam obavy, ze by sa ujala.
a ta chladna kostra je menej vznetliva ako elektrické opachy;) .....
Vždy je lepšia jedna noc s vášnivou milenkou ako celý život s chladnou manželkou... V intímnej sfére tiež dám prednosť intenzite zážitku, pred nájazdom kilometrov. A ešte že by som pred vrcholom mal zosadnúť??? Tak to ma nikto nedonúti ...
To nabíjanie berte ako predohru. Vložená energia do predohry sa vám mnohonásobne vráti v podobe nezabudnuteľného zážitku...
Jazda na ebiku je ako intenzívne milovanie, plné fantastických pocitov s množstvom stúpaní a klesaní ... a hlavne plné RADOSTI z prežívaného pohybu.
Zatiaľ čo jazda na biobiku je ako milovanie v misonárskej polohe s chladnou ženou. Tiež to niekam vedie, ale je to viac drina, a najlepší pocit sa dostaví až keď je to za nimi.
Ak sa potrebujete trápiť a potiť sa, stačí sa zle oženiť ...
Aj na tom videu to vidno, že biobiker so sklopenou hlavou, s pocitom a výrazom mučedníka, je odhodlaný ten svoj osud brať ako požehnanie, Zatiaľ čo ebiker s úsmevom na tvári a radosťou v srdci hnaný anjelskými krídlami k výšinam je symbolom výťazstva ducha nad hmotou.
Aká hádka? Prečo hádka? Len sa im snažíme vysvetliť, že elektro neni bicykel ale motocykel. Oni to nedokážu pochopiť.
Nejde tu len o určite elitárstvo? Je to celkom dobre napísané aj v tom článku. Za mňa bicykel je to vtedy, keď treba točiť pedálmi a motor pomáha len vtedy. Výkon motora do 250W a pomoc len do 25km/h. Aj tak priemerná bežná rýchlosť cyklistov je niekde medzi 13-18km/h. Na rýchlosti nad 20km/h už to chce aspoň trocha trénovaného človeka.
Aká hádka? Prečo hádka? Len sa im snažíme vysvetliť, že elektro neni bicykel ale motocykel. Oni to nedokážu pochopiť.
Ja mám terminologickú otázku: viackrát sa tu definovalo, že elektrobicykel nie je bicykel, ale motorka, pretože má motor.
Lenže čo v prípade, že sa elektrobicykel použije na jazdu bez baterky (dôvody dajme bokom)? Motor takéto vozidlo má, ale nedá sa na ňom jazdiť s pomocou motora (lebo chýba zdroj energie) a musí sa jazdiť len na pohon pedálmi.
Je to potom motorka, keď je pohon možný výlučne pedálmi a nie motorom?
Niektorí sa pokúšajú doslova narvať s tou motorkou do stúpania kde to proste fyzika nepustí. Napr taký brdok pod Minčolom v MF. Biker zosadne lebo vie….. Tí z “druhej strany” a jedno či mladí aj starí - sprostí sú rovnako. Až raz to niekoho kopne riadne do hlavy alebo inak zraní a budú volať vrtulník. Chcelo by to čip do hlavy na posilnenie kognitívnych funkcií a sebazáchovy
Je to ako babeta s prazdnou nadrzou. Ze nema benzin z toho bicykel neurobi ...
Čiže aj dodatočne elektrifikovaný bicykel, ktorý sa "narodil" ako neelektrický, sa stáva momentom montáže motora babetou/motorkou aj v prípadoch, kedy sa motor nepoužíva?
A čo opačný proces? Keď sa z takto dodatočne elektrifikovaného bicykla odstráni motor (bicykel sa vráti do pôvodného stavu z výroby), tak sa stáva znova bicyklom, alebo zostáva motorkou?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(Aj doslovne, pocet podpalenych samovznietenych bicyklov=0, o elektro sa to neda povedat)
Vždy je lepšia jedna noc s vášnivou milenkou ako celý život s chladnou manželkou...
To nabíjanie berte ako predohru. Vložená energia do predohry sa vám mnohonásobne vráti v podobe nezabudnuteľného zážitku...
Jazda na ebiku je ako intenzívne milovanie, plné fantastických pocitov s množstvom stúpaní a klesaní ... a hlavne plné RADOSTI z prežívaného pohybu.
Zatiaľ čo jazda na biobiku je ako milovanie v misonárskej polohe s chladnou ženou. Tiež to niekam vedie, ale je to viac drina, a najlepší pocit sa dostaví až keď je to za nimi.
Ak sa potrebujete trápiť a potiť sa, stačí sa zle oženiť ...
Aj na tom videu to vidno, že biobiker so sklopenou hlavou, s pocitom a výrazom mučedníka, je odhodlaný ten svoj osud brať ako požehnanie, Zatiaľ čo ebiker s úsmevom na tvári a radosťou v srdci hnaný anjelskými krídlami k výšinam je symbolom výťazstva ducha nad hmotou.
A davky sa zosilnuju;)
Otvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down
Nejde tu len o určite elitárstvo? Je to celkom dobre napísané aj v tom článku. Za mňa bicykel je to vtedy, keď treba točiť pedálmi a motor pomáha len vtedy. Výkon motora do 250W a pomoc len do 25km/h. Aj tak priemerná bežná rýchlosť cyklistov je niekde medzi 13-18km/h. Na rýchlosti nad 20km/h už to chce aspoň trocha trénovaného človeka.
Ja mám terminologickú otázku: viackrát sa tu definovalo, že elektrobicykel nie je bicykel, ale motorka, pretože má motor.
Lenže čo v prípade, že sa elektrobicykel použije na jazdu bez baterky (dôvody dajme bokom)? Motor takéto vozidlo má, ale nedá sa na ňom jazdiť s pomocou motora (lebo chýba zdroj energie) a musí sa jazdiť len na pohon pedálmi.
Je to potom motorka, keď je pohon možný výlučne pedálmi a nie motorom?
Je to ako babeta s prazdnou nadrzou. Ze nema benzin z toho bicykel neurobi ...
Čiže aj dodatočne elektrifikovaný bicykel, ktorý sa "narodil" ako neelektrický, sa stáva momentom montáže motora babetou/motorkou aj v prípadoch, kedy sa motor nepoužíva?
A čo opačný proces? Keď sa z takto dodatočne elektrifikovaného bicykla odstráni motor (bicykel sa vráti do pôvodného stavu z výroby), tak sa stáva znova bicyklom, alebo zostáva motorkou?