Pre mnohych z nas sa outdoorova sezona skoncila to ale neznamena ze bicykel sme ulozili do pivnice. Zdielajte skusenosti, rady, triky teda vsetko co nam moze sprijemnit pobyt na trenazeri a aplikacii Zwift
Ako to robite, ti co maju Garmin zariadenia a jazdia na Zwifte? Sparoval som Edge s Vykonom (co asi bude nieco so Zwiftom). Pojazdil. V strave vymazal indoor aktivitu a v Conecte vymazal Zwift. Ide mi len o to aby Conect zobrazoval treningovy stav. Min zimu som jazdil len na Zwift a ani nezapinal Edge. A potom som mal treningovy stav, ako by som ani nic nerobil ( okrem inych aktivit - prechadzky, posilnovna, ...)
Ale ja som si nechcel natočiť pre iných, kde by bolo vidieť ako sa napr. trápim na kopci a každý mi "naloží" 20minút, ale len pre seba doma. Proste natočím si svoj výjazd a potom doma v teple si to môžem dakedy pre zábavu zopakovať. Dá sa to tak že spustím video v TV a popri tom budem šliapať na trenažéri, a pozerať sa na moju minulú jazdu, ale nebude tam tá interakcia s daným terénom. A doma mi nebude vadiť kvalita záznamu, napr. otrasy alebo časté zastavenia. Trenažér sa dá na zimné obdobie požičať, kamera na natočenie tiež.
vacsina videi v Rouvy a aj Fulgaz su tocene z auta alebo niecoho rychlejsieho, ale asi nie z biku. Pred niektorymi Ironmanmi, na ktorych budem startovat si obcas vopred zajazdim na Rouvy alebo Fulgaz, aby som vedel co ma priblizne caka. Naprilkad taky Ironman Bercelona je toceny z autobusu, vidiet to podla tiena, lebo vacsinou sa to toci skoro rano, ked este nie je premavka. Ironman Mallorka je toceny zo skutra. Ak by mal niekto zaujem viem poskytnut 60 dnovy "promo kod" na Fulgaz, kedze je to jeden so sponzorov Ironmana.
Čawte Zwiftujete niekto na MacBooku? Ide mi o to, či to graficky utiahne aj ten zo slabšími parametrami napr. nová 13 air povedzme zo 8Gb.
Diki za info.
Mayky, ja napriklad, ale na starsich zariadeniach, takze neviem, ci ti to cokolvek povie o Air 13ke. Na starsom MacBook Pro 13" (z roku 2013 s 8 GB RAM) je to horsie, tam ide Zwift dobre, kym si popri tom nepustas nejake dalsie videa (youtube/netflix a pod.). V kombinacii s externym displejom to seka slusne.
Na MacBook Pro 15" z 2016 so 16 GB RAMkou ide vsetko hladko aj s externym monitorom, a to som maval popri tom pusteny nielen netflix, ale aj kadejake pracovne veci.
Zdravím,
pri spúšťaní Zwiftu na ntbku mi vypíše nasledovné hlášky a nespustí sa.
Pri zmene siete cez dátové pripojenie cez mobil mi to nabehne bez problémov.
(Menil som pred časom dsl internet za optiku , žeby nejaké nastavenie siete ?)
Všetko ostatné s napojením na net mi doma funguje bez problémov .
Nevedel by pomôcť niekto prosím ?
nema niekto skusenost ako odstranit popisany problem? Dik
pocas Zwift jazdy mam pripojeny HR pas a wattmeter k PC (BT) a tieto zariadenia su sucasne pripojene na Edge830 (ANT).
Edge830 - nevykazuje ziadnu anomaliu s HR a tiez ziadna anomalia s wattmetrom
PC-Zwift - caste vypadavanie HR signalu, obcasny pokles wattov pocas jazdy
PC mam pripojeny na internet cez mobilny hotspot z iphone;
dochadza vypadkom pripojenia na internet pocitaca (Win10);
sem tam sa odpoji aj druhy mobil, na ktorom mam pusteny Zwift Companion;
problem bude asi v PC, ze vypina BT pripojenie od HR a Wattmetra a tiez vypinanie hotspotu na iphone
Tiež sa mi to občas stávalo keď som mal zapojený aj zwift aj edge 830 súčasne. Zaujímavé bolo na tom to že niektoré jazdy to nevypadlo ani raz a iné jazdy nonstop. Nedokázal som prísť na to v čom je problém. zrejme sa to občas bije navzájom.
Podobne som spozoroval pri zatial 2 pokusnych jazdach, Rouvy a trenazer a Garmin.
Wmeter z trenazeru mal vypadky na PC, pripojenom cez BT USB dongle,
pricom Garmin mal signal stale.
Podozrievam BT usb v pc, viac som zatial nevyriesil.
Garmin Edge komunikuje s wattmetrami a senzormi cez ANT+ rovnako aj pulzmeter pribaleny k Edge ma len ANT+, BT pulzak od Garminu je vlastne kombo ant+ a BT napr https://www.garmin.sk/hrm-dual-pulzomer-_d6563.html. Vie to chodit parelelne. Preto ale je ten pripad napr. ze s Edge (ant) je prenos ok ale s pc ci tablet (BT) strajkuje. Druha vec je ci to skreslenie ci vypadky su medzi senzorom a PC alebo medzi PC a zwift cloudom...
Čawte Zwiftujete niekto na MacBooku? Ide mi o to, či to graficky utiahne aj ten zo slabšími parametrami napr. nová 13 air povedzme zo 8Gb.
Diki za info.
Mam MacBook Air M1; s 8GB ram a ide to paradne, ci uz na externom monitore alebo priamo
Garmin Edge komunikuje s wattmetrami a senzormi cez ANT+ rovnako aj pulzmeter pribaleny k Edge ma len ANT+, BT pulzak od Garminu je vlastne kombo ant+ a BT napr https://www.garmin.sk/hrm-dual-pulzomer-_d6563.html. Vie to chodit parelelne. Preto ale je ten pripad napr. ze s Edge (ant) je prenos ok ale s pc ci tablet (BT) strajkuje. Druha vec je ci to skreslenie ci vypadky su medzi senzorom a PC alebo medzi PC a zwift cloudom...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://support.kinomap.com/hc/en-us/articles/360032721692-What-process-to-release-a-video-on-Kinomap-
https://www.kinomap.com/v2/home
Diki za info.
Na MacBook Pro 15" z 2016 so 16 GB RAMkou ide vsetko hladko aj s externym monitorom, a to som maval popri tom pusteny nielen netflix, ale aj kadejake pracovne veci.
pri spúšťaní Zwiftu na ntbku mi vypíše nasledovné hlášky a nespustí sa.
Pri zmene siete cez dátové pripojenie cez mobil mi to nabehne bez problémov.
(Menil som pred časom dsl internet za optiku , žeby nejaké nastavenie siete ?)
Všetko ostatné s napojením na net mi doma funguje bez problémov .
Nevedel by pomôcť niekto prosím ?
https://zwifthacks.com/the-whoa-stopper/
Nepodaro sa niekomu sikovnemu rozbehat Zwift na projektore XGimi Mogo Pro s Android TV?
“Then download the Zwift app to a computer, iOS or Android device, or Apple TV and get Zwifting.”
Na nete som nasiel, ze do niektorych projektorov sa to podarilo natiahnut.
Ak chces jednotlive jazdy, tak v Companion appke v Activities vies zvolit Only Me.
Pripadne na Strave vyfiltruj Virtual Ride alebo do textoveho filtra zadaj Zwift.
pocas Zwift jazdy mam pripojeny HR pas a wattmeter k PC (BT) a tieto zariadenia su sucasne pripojene na Edge830 (ANT).
Edge830 - nevykazuje ziadnu anomaliu s HR a tiez ziadna anomalia s wattmetrom
PC-Zwift - caste vypadavanie HR signalu, obcasny pokles wattov pocas jazdy
PC mam pripojeny na internet cez mobilny hotspot z iphone;
dochadza vypadkom pripojenia na internet pocitaca (Win10);
sem tam sa odpoji aj druhy mobil, na ktorom mam pusteny Zwift Companion;
problem bude asi v PC, ze vypina BT pripojenie od HR a Wattmetra a tiez vypinanie hotspotu na iphone
Wmeter z trenazeru mal vypadky na PC, pripojenom cez BT USB dongle,
pricom Garmin mal signal stale.
Podozrievam BT usb v pc, viac som zatial nevyriesil.
Diki za info.
Mam MacBook Air M1; s 8GB ram a ide to paradne, ci uz na externom monitore alebo priamo
osobne si myslim, ze windows sa snazi uspat BT alebo nieco podobne.