Tiez mi to od drapik znelo ako vyhrazka, aj ked cudna. Ale on sa tu k tomu uz zrejme nevyjadri, stacilo ze sa tu vygrcal a zmizol, pre usvedcenych podvodnikov typicke.
Tiez mi to od drapik znelo ako vyhrazka, aj ked cudna. Ale on sa tu k tomu uz zrejme nevyjadri, stacilo ze sa tu vygrcal a zmizol, pre usvedcenych podvodnikov typicke.
Hosi hosi vy ste fakt paranodini.
Kde tam vidis vyhrazku? To uz musis mat naozaj bujnu fantaziu, aby si si to tam domyslal.
On len deklaroval svoju moralnu nadradenost, pretoze tu bol oznaceny za podvodnika (myslim, ze pravom) a on sa oplatil krestanskym zelanim zdravia a stastia.
Urcite sa nevyhrazal, ale vzhladom na to, ze si svoju chybu neuvedomuje znie jeho prianie minimalne neuprimne a trosku povysenecky, pretoze on je "nad vecou".
Ak dobre vidim, pisal mailom na zaklade inzeratu, ktory je verejne viditelny. Nic na cudovanie - podobne ako keby si mal inzerat na akejkolvek inej inzertnej stranke
Dávam to sem, aby to nahlasilo čo najviac ľudí, nakoľko ide zjavne o nejaký pokus ťahať z ľudí možno nejaké zálohy s vidinou lacnej kúpy.
Omyl to nie je, písal som narokom na ten inzerát, či nie je chyba v cene. A skopírované fotky z českého inzerátu to len dorazili.
V Sabinove jednoizbák za 70 litrov? Svet sa zbláznil... To za koľko by som teraz predal (nechcem) komplet zrekonštruovaný trojizbák v BB, ktorý som kúpil pred 4 rokmi za 56 tisíc?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hosi hosi vy ste fakt paranodini.
Kde tam vidis vyhrazku? To uz musis mat naozaj bujnu fantaziu, aby si si to tam domyslal.
On len deklaroval svoju moralnu nadradenost, pretoze tu bol oznaceny za podvodnika (myslim, ze pravom) a on sa oplatil krestanskym zelanim zdravia a stastia.
Urcite sa nevyhrazal, ale vzhladom na to, ze si svoju chybu neuvedomuje znie jeho prianie minimalne neuprimne a trosku povysenecky, pretoze on je "nad vecou".
Vrbanic Estika <[email protected]>
Vrbanic Estika <[email protected]>
U mňa to isté "[email protected]"
Čína u susedov
Nejaký frajer ponúka v "bezkonkurenčnej" cene trojizbový byt:
https://reality.bazos.sk/inzerat/147010181/byt-3-izby.php
Nakoľko som študent, nemám nejaký extra prehľad v nehnuteľnostiach, ale toto je extrém. Trojizbak za 70 tisíc. Za toľko tu nekúpite možno ani jednoizbak. A aby toho nebolo málo, tie isté fotky sú na istom českom inzeráte.
https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+1/most-most-javorova/206099532#fullscreen=false
Dávam to sem, aby to nahlasilo čo najviac ľudí, nakoľko ide zjavne o nejaký pokus ťahať z ľudí možno nejaké zálohy s vidinou lacnej kúpy.
Omyl to nie je, písal som narokom na ten inzerát, či nie je chyba v cene. A skopírované fotky z českého inzerátu to len dorazili.
Ps: aj na bazosi mas moznost nahlasit zly inzerat (uz aj len tie fotky su jasne, cenu by si adi nezdovodnil, ze prehnane nizka)