Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
mam oboje. oboje M 180/85+- bez vypchavok je to tak pod pupok, s vypchavkami to mam az pod ritou
máme s vypchávkami. Ale ty máš asi ešte staršie číslovanie, zjavne to zmenili, viď dôkaz: čierne je novšie, veľkosť M rovnaká
máme s vypchávkami. Ale ty máš asi ešte staršie číslovanie, zjavne to zmenili, viď dôkaz: čierne je novšie, veľkosť M rovnaká
mam to uplne identicke ako ty akurat ja mam cierne bez vypchavok a modre s vypchavkami, obe su M
cierne je o rok starsie
Prosím Ťa, akú veľkosť si kupoval (pri akej výške a váhe)? Išiel si podľa tabuľky?
Jesennu bundu (nosim do max. 10C°) mam tiez volnu, neelasticku ("sustacka" WS Active Shell) a nemam s tym problem. Je to cyklo model od Shimana a zaujmave, ze tiez ma na pase stahovacku, ale nejak ju neriesim.
Myslis si zle. Ta bunda ti je nie len strasne siroka, ale aj dlha. Tieto bundy su robene tak aby boli vpredu v stoji kusok pod pupok. V sede na biku ked si predkloneny sa nesmie na bruchu rolovat, ale pekne sediet na tele.
Riesil som rovnaku otazku, "moje" cislo ma tahalo v ramenach a zdalo sa mi kratke. Kupil som o cislo vacsie, ktore mi sedi aj v ramenach aj dlzkou a trup od podpazusia dole som si nechal zuzit, aby neplandala v predklone.