Kategórie
Bike-tech
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
699 €
MOC 869 €
savings Marin Wildcat Trail 3 WFG 27.5 dámsky bicykel, čierna/šedá/strieborná
499 €
savings
MOC 749 €
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
-5% Mavic Echappée Trail Elite dámske tretry, pirate black/fiery red
105 €
-5%
MOC 110,90 €
A asfaltka nahor je skoro cela zladovatela, da sa ist iba po uplnom kraji.
podobne aj na okruznej lesnej ceste
podobne aj na okruznej lesnej ceste
Ano jasne, inak bola DK super, vsetky cesty pod 400 metrov bez problemov, akurat blatko. Vzdy ked idem na DK, tak nejdem len rychlo hore, ale pojazdim vsetko od Dlhacov az po plosinu nad Sandbergom, nech tam nieco najazdim a potom su aj pekne vyskove.
Inak sranda bola, ze vyssie na cestickach je zaladneny vyslapany stred od turistov, a pritom siroko daleko ziadny sneh ani lad, to ma vzdy tak stve
Hrebeňovka bola výborná, na väčšine trasy udupany sneh, iba niekoľko miest zafukanych tak že bolo treba potlačiť pár metrov. Napodiv nepribudlo veľa popadaných stromov, myslím že je len jeden či dva, zato drobného napadaného dreva mrte ... Stretol som len troch bikerov a zopár zufalcov s bezkami, ktorí svoje naradicko zväčša niesli na pleci ...
Jo a senzi zážitok som mal vlastne ešte pred BK, stretol som gravelistu na červenej TZT uprostred hustého lesa a typka na MTB ktorý tlačil v garáte popri asfaltke. Neviem sa rozhodnúť ktorý ma pobavil viac ;-]
hore cisty lad ale dobru techniku mali dnes hasici, spustali sa na navijaku
Prekvapil vsak Rigel, zrejme ho niekto neustale jazdite
Inak vecer na cerovke -6
Písaný kameň je v stave ako Rigel. Trasa čistá vystlaná suchým utlačeným zamrznutým lístím a okolo sneh. Kým sa neoteplí, veľmi sa to meniť nebude. Vlhký kút od Slivu čistý, Kačín tiež.
bol som iba juznu cast, a ta je v pohode, bez ladu a skladu
bol som tam včera poobede. Väčšina bola čistá, samozrejme sú aj kratšie úseky so snehom a trochu aj ľadom, hlavne v prvej polovici (MS - Asfaltka na Kačín), ale za mna všetko v pohode zjazdné. Na konci pri železnej už aj trochu blatka tam kde sa najviac opieralo slnko. Inak krasňanský, tri jamy a päťbojár všetko super stav. Vo vyšších polohách som nebol, stačilo mi vidieť klzisko na Kamzíku
Prekvapil vsak Rigel, zrejme ho niekto neustale jazdite
Inak vecer na cerovke -6
Vies mi prosim povedat kde sa viem v smere od Kacina na MS napojit na ten singlik? Minule som po nom kukal a nevidel som ho. Dikes
https://www.freemap.sk/#map=16/48.230092/17.079513&layers=X&point=48.229903/17.074814%1EC%23ff00ff
a prave teraz by to malo byt aj lahko viditelne, kedze je to ciste bez snehu
https://www.freemap.sk/#map=16/48.230092/17.079513&layers=X&point=48.229903/17.074814%1EC%23ff00ff
a prave teraz by to malo byt aj lahko viditelne, kedze je to ciste bez snehu
Super diky moc
ll09Ja som ho hladal este pri Pisanom kameni takze je o kusok dalej, dakujem