Ahojte ludia, toto je trosku mimo misu ale aj tak by ma zaujimalo ake tu mame nazorove zlozenie ludi. Takze smelo, koho by ste volili, keby boli volby tento vikend ?
Jedna vec, ktorá ma na voľbách baví keď vyplňujem za plentou volebný lístok a krúžkujem kandidátov je čítať si povolania jednotlivých kandidátov a podľa toho ich krúžkujem (tí známí v predu kandidátky sú väčšinou staré zdiskreditované tváre, preto krúžkujem zozadu neznámich podľa povolania )
Títo HSLS majú kandidátku hneď na úvodnej stranke, takže som to rýchlo omrkol a fakt ma dostal predposledný na zozname. Na Slovensku asi nebude moc ludí, ktorý si ako povolanie môžu písať oceánograf (to musí za prácou dosť cestovať ).
Inak na tejto kandidátke je nejak moc rôznych lesníkov z BB a členov SBS-iek (naozaj vhodní kandidáti do NRS ).
To by som chcel vediet kde toho oceanografa vystudoval. A ti SBS-kari s v NRSR hodia pre pripad, ze by sa slovensky politici zacali lomit ako pani v cechach . Takze ludia bozi, ak to nie su madari, tak ich treba volit!
Pointer tych lesnikov ti hned vysvetlim.Pozri,oni sa chystaju na to,ze prejdu na partizansky boj.A znalost lesa je viac ako vhodna.
Inak mi bajkeri sme na tom este lepsie.Vies si predstavit,ze by sme za svoje lesne prava zacali bojovat v lese.No,ja si myslim,ze by nas odtial dostali len nasadenim kobercovych naletov.
co takto cyklistu mikiho volit???
nie ale kazi nam meno:(
Co vy bikeri o tom mozete vediet, vsak v lese nikoho okrem srniek nestretate. Ale my ziletkari to mame pri pit stopoch v krcmach tazsie. To sa hned preberie nejaky opity dedinsky bulo a zacne vykrikovat nieco o mikim-cyklistovi. Clovek potom nevie, ci sa ma smiat alebo utekat.
Ja som za to aby J. Ľupták bol primátorom Žiliny, on tak krásne reční, tak ľúbozvučne a zanietene, veď on s tou kelňou krásne pracuje......
och
vsak to by nam potom mohol aj postavit tu novu fontanu na marianskom namesti.....
sice neviem ako by potom vyzerala....
mozno by mohol pridat ornament typu kosak-kladivko
aky nacisti prosim Ta? si pleties s NSDAP .... toto su narodovci!
a ked nie Kotlebu, tak aspon Slotu do parlamentu ...
asi nemas dlhe vlasy a nevies, co su to za ludia obleceny hentak a nosiaci boty...
viem co su to za ludia ... ... nejde o boty, ani o oblecenie... a s dlhovlasymi nemame absolutne ziadne problemy, ako tvrdia media .... ...
a k tym botam.... ved to uz nosi kazdy... ci metlosi, fetosi, alebo my ....
ale aj medzi nami sa najdu "cierne ovce", za ktore sa hanbime ...
PS: narodniari (aj ked pravicovi) neznamena (neo)nacisti!
viem co su to za ludia ... ... nejde o boty, ani o oblecenie... a s dlhovlasymi nemame absolutne ziadne problemy, ako tvrdia media .... ...
vidiet, ze ta este nenahanali...vsetci nie su nacisti ale vsetci nacisti su aj velky narodniari!!! ja som tiez za Slovensko ale nie za vyholene a najma vymetene hlavy
pre informaciu, aj ja mam (lepsie povedane mal som prednedavnom) holu hlavu ... a to neznamena za som nacek.... .....
ale je to vec, ktoru kazdy posudzuje subjektivne ... len by som bol rad, keby ste HSĽS (SP, NSS,...) neoznacovali ako nacistov....
pre informaciu, aj ja mam (lepsie povedane mal som prednedavnom) holu hlavu ... a to neznamena za som nacek.... .....
ale je to vec, ktoru kazdy posudzuje subjektivne ... len by som bol rad, keby ste HSĽS (SP, NSS,...) neoznacovali ako nacistov....
to je pekne, ze nie si nacek...
predstavitelia stran mozno maju aj mozog ale 80% clenov HSLS su nacisti...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.hsls.sk
dúfam že to bol len vtip.
no a s blížiacimi voľbami mením svoje foto
nacistov???? co ti ****??
2katko prefektna fotka a este lepsi clovek
2giro tiez mas super fotku...
Jedna vec, ktorá ma na voľbách baví keď vyplňujem za plentou volebný lístok a krúžkujem kandidátov je čítať si povolania jednotlivých kandidátov a podľa toho ich krúžkujem
Títo HSLS majú kandidátku hneď na úvodnej stranke, takže som to rýchlo omrkol a fakt ma dostal predposledný na zozname. Na Slovensku asi nebude moc ludí, ktorý si ako povolanie môžu písať oceánograf (to musí za prácou dosť cestovať
Inak na tejto kandidátke je nejak moc rôznych lesníkov z BB a členov SBS-iek
Inak mi bajkeri sme na tom este lepsie.Vies si predstavit,ze by sme za svoje lesne prava zacali bojovat v lese.No,ja si myslim,ze by nas odtial dostali len nasadenim kobercovych naletov.
a ked nie Kotlebu, tak aspon Slotu do parlamentu
Co vy bikeri o tom mozete vediet, vsak v lese nikoho okrem srniek nestretate. Ale my ziletkari to mame pri pit stopoch v krcmach tazsie. To sa hned preberie nejaky opity dedinsky bulo a zacne vykrikovat nieco o mikim-cyklistovi. Clovek potom nevie, ci sa ma smiat alebo utekat.
asi nemas dlhe vlasy a nevies, co su to za ludia obleceny hentak a nosiaci boty...
och
och
vsak to by nam potom mohol aj postavit tu novu fontanu na marianskom namesti.....
sice neviem ako by potom vyzerala....
mozno by mohol pridat ornament typu kosak-kladivko
viem co su to za ludia ...
vidiet, ze ta este nenahanali...vsetci nie su nacisti ale vsetci nacisti su aj velky narodniari!!! ja som tiez za Slovensko ale nie za vyholene a najma vymetene hlavy
to je pekne, ze nie si nacek...
predstavitelia stran mozno maju aj mozog ale 80% clenov HSLS su nacisti...