V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Ja som si 1.1 nepovedal, ze dam 10 000km. V podstate je to vedlajsi produkt vyssie napisaneho a exploringovych aktivit. Baby tiez potrebuju zmenu prostredia a pocas exploringu si vsimam zaujimave veci, ako farmy so zvieratkami, preliezky, ci je asfalt vhodny na kocikovanie, trasa na cyklovozik a pod. Velakrat ma to inspirovalo pri vymyslani vyletu.
Stava sa vsak, ze aj pocas vyjazdu nieco prehliadnem, takze dodatocnu inspiraciu mi poskytuju vyjazdy inych .
Ja sa stále prihováram za odfiltrovanie commute výjazdov zo Stravy. Ideálne tak aby sa importovali do MTBikeru (a boli tak súčasťou štatistík), ale boli zároveň automaticky zamknuté. Toto je asi jediné, prečo mám všetky svoje výjazdy zamknuté (a len sporadicky nejaký odomknem pre registrovaných užívateľov z dôvodu prezentácie). Naopak to rozhodne nebudem robiť, rozumej mať odomknuté všetky výjazdy a manuálne zamykať všetky commute výjazdy... Na niečom takomto sa pracuje alebo je to vôbec technicky možné?
(Je to tym, ze je zadana velkym a preformatovana pri zobrazovani, ale nie v notifikaciach?)
Ukazku mozem poslat, nedavam sem, nech sa nerozmnozi tento neduh;)
milos21, technicky by to mozne byt malo, na nicom takom sa aktualne ale nepracuje.
To mas cislo na jednu nohu. Vynasob dvomi a mas korektne cislo pre obe nohy. Mne to tak pocital aj Adidas bezecky snimac kadencie. V suunto apke to tiez tak ukazuje a aj Polar co som cital, ale Strava to vynasobuje dvomi. Co sa rpm tyka, je to skratka revolutions per minute. V tomto pripade je rpm pocet dotykov jednej nohy so zemou za minutu.
Mohlo by ist o rychlejsie riesenie nez je implementacia moznosti vypnutia zobrazenia vsetkych tem o pretekoch.
Prosím, je nejaká možnosť ten filter vypnúť a vidieť všetko?
Zároveň sa mi do profilu pridali kategórie: preferovaný štýl, resp. všetko čo vo filtri označím. Podľa mňa to je silená fíčura a zbytočné vymedzovanie obsahu pre takých ako ja, čo otvoria článok aj z inej ako preferovanej kategórie.
áno presne tak, Ďakujem.