Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
v stredu som siel na Pezinsku babu po cervenej TZ - az na par kratkych usekov s miernym blatom bolo sucho. Vcera som siel na 3 kamenne kopce po lesnych cestach a tam je to horsie. Fotky su zo vcera.
Chalani ako vyzerajú traile v okolí BK? Veľa blata? Bol som tam mesiac dozadu a bola to celkom divočina a teraz sa chystám cez víkend tak len aby som vedel čo ma čaká 😊
Ja najväčší milovník trailov, ale teraz poctivo iba na cesťák a čakám na info, že už teda tie rozbité traily od nedočkavcov vyschli, aby som už konečne mohol vyraziť do lesa, tam kde moja duša a srdce patria. Prosím dajte potom vedieť, či už sucho
v utorok som smeroval na Skalu, uz som tam davno nebol, ale nedosiel som az tam. Jurske jazero bolo komplet zamrznute, nizsie bobria hradza na Curskom potoku uz nie. Kusok pred Skalou na modrej TZ prebieha tazba, velky stroj akurat z lesnej cesty pilil stromy tak som sa mu tam nechcel motat, otocil som to dole na Prepadle. Modra TZ az po krizovatku so zelenou TZ pekne prejazdna, dalej som pokracoval po cykloceste a lesnej ceste smerom na Volhovisko. Dnes som isiel na Somar fotit zapad slnka a len tak-tak som to stihol. Dnes bolo citelne teplejsie ako v utorok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kedy budu lepit listy na stromy a malovat ich na zeleno?
- existuju aj ine emotikony ako zmurkajuce, vyskusaj