Ahojte. Na biku mi zrejme odchádza ľavá páčka Sora STI ST-3500 2x9, kde je problém koľkokrát podradiť, ako keby bola zaseknutá. Na ťažší prevod radí pekne. Hľadal som náhradu, ale našiel som len tie nové Sory ST-R3000 ale najlacnejšie idú za 140€, Prípadne použité za cca 110€. Našiel som ale alternatívu Shimana a to Microshift R9 páky, že vraj sú plne kompatibilné so Shimanom a nová sada sa dá zohnať nejak za 60€ ±. Má s tým niekto skúsenosti?
€ 35,95 52%OFF | LTWOO RX 2X12/R9 2x11/R7 2x10/R5 2x10/R3 2x8/R2 2x7 Speed Road Bike Shifters Lever Brake Compatible for shimano Derailleur https://a.aliexpress.com/_mNfV0ee
Ja som ich mal 2x8 a fungovalo to dobre.A lanká už idú pod omotávku.
Jasné, že pokiaľ nechceš meniť počet prevodov, radšej kúpiť, niečo čo bude pasovať.
Ja som menil z 2x8 na 1x10 a kazeta sadla na orech, myslím, že keď máš 9s a chcel by si niekedy 10s, tak to pôjde....ale ako si povedal, sú to zasa aj iné investície...
Jano1987 Nez nieco kupis, skus vymenit lanko a bovden. Lava paka sa pouziva podstatne menej ako prava, najskor bude rozstrapkane lanko, alebo nejaky bordel v bovdene.
Dal som nové lanko, aj vymenil bowden. To predchádzajúce bolo ako keby seknuté, spravilo to aj pri novom. Čo som sa pýtal v servise, tak že vraj ľavé páky zvyknú odchádzať, niečo sa tam zlomí či čo, či vybehá a potom to robí problém. Neviem, čo je na tom pravdy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/radenie/cestne/microshift-radiace-a-brzdove-paky-centos-sb-r502b-2x10sp.html?itm_medium=forum#322053
microSHIFT CENTOS SB-R502B radiace/mech.brzdové páky, 2x10
139 €
MOC 174 €€ 35,95 52%OFF | LTWOO RX 2X12/R9 2x11/R7 2x10/R5 2x10/R3 2x8/R2 2x7 Speed Road Bike Shifters Lever Brake Compatible for shimano Derailleur
https://a.aliexpress.com/_mNfV0ee
Ja som ich mal 2x8 a fungovalo to dobre.A lanká už idú pod omotávku.
Jasné, že pokiaľ nechceš meniť počet prevodov, radšej kúpiť, niečo čo bude pasovať.
Ja som menil z 2x8 na 1x10 a kazeta sadla na orech, myslím, že keď máš 9s a chcel by si niekedy 10s, tak to pôjde....ale ako si povedal, sú to zasa aj iné investície...