nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
A ak teda odjazdí tento rok a časť budúceho roka SP XCO, tak si myslím, že nebude nikto namietať nad divokou kartou. Ale nie že dá tri kolá SP...
ale ved tento víkend bol na rozjazdenie, najazdenie intenzity po objemoch vo výške - adaptácia na väčšie intenzity, príprava na jarné vrcholy San Remo, Roubaix, už som písal že základ - vysoký hemoglobín, červené krvinky, ... podstatné ukazovatele pre top výkony v extra náročnom mnohohodinovom monumente Roubaix kde sa rozhoduje v ťažkej poslednej selektívnej hodine a pol po predchádzajúcich takmer piatich tiež nie vychádzkových hodinách - tieto funkčné ukazovatele má po týždňoch prípravy v 2 700 - 3 000 metroch top, výsledok na Flandroch kde je vela nastúpaných metrov zrejme neurobí /ale ani za to by som ruku do ohňa nedal - po dalšom rozjazdení v nadchádzajúcich pretekoch/, a včera to nebola žiadna prechádzka ružovou záhradou ale extra ťažké selektívne preteky /zo 170 najlepších cestných cyklistov na svete ich takmer polovica nedokončila/, další top WT cyklisti dostali minúty od najlepších v super kondícii ktorí došli vpredu kde bol aj Sagan, si nevieš ani len predstaviť aké výkony podali tí čo došli vpredu, tu píšete, hejtujete akoby sme včera pozerali nejaky cyklomaraton v Hornej dolnej
https://www.biker.sk/aktuality/video-belgicky-cyklista-predviedol-skvelu-parodiu-rozhovoru-s-petrom-saganom/
ale podla obrazkov neskor boli oka
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
aj na dlhších kopcoch
slávny Aert musi ešte vela halušek pojest aby sa mu vyrovnal, ešte etapaky s kopcami ako vyhral Sagan v Kalifornii, Polsku nevyhral
- ale už mi to nejde