zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Z Vrakune smerom k mostu k letisku vyvalilo strom, takže bacha, kto sa tam chystá cez víkend. copyrightscontent.fsld1-1.fna.fbcdn.net scontent.fsld1-1.fna.fbcdn.net
Martin Kuruc StarostaVrakune
36 min ·
Pocasie nam posledne 2 dni robi vrasky na tvari🙈. Silny vietor vyvracia stromy ci lame konare.
Poprosim Vas v zaujme vlastnej bezpecnosti, nenavstevovat do zajtra lesopark, cuklotrasu ci miesta kde sa nachadzaju stromy🙏.
Nasi chalani z VPS v pondelok vsetko odstrania.💪.
Tak pekny a hlavne bezpecny vikend😉👍
— cítim sa zamyslene
user_id:
Podla info co mam z TTSK, tak hlavna trasa smer Tomasikovo, a odbocka na stanicu do Sladkovicova. Neskor mozno az do Kolarova, ak bude zaujem a najma financie...
Skoda, myslim si, ze prepojenie dvoch krajskych miest by malo vacsi turisticky potencial. Zatial vela ludi pendluje medzi mestami len kvoli praci, inou dopravou.
user_id:
Bratislava a Trnava by mali byt v buducnosti prepojeni cez Vinohradnicku cyklotrasu, jej dlzka je cca 55 km. Momentalne sa riesia useky od Juravy, od Svateho Jura az po Modru - Kralovu ( dve etapy), dalsi usek by mal potom byt az po Dolany, kde by sa napojil TTSK smerom na Dolne Oresany a odtial dolu na Trnavu...
Cez Oresany to bude pekna zachadzka. Som myslel, ze bude aj priama linka. Pezinok-Senkvice-Bahon-Cifer-Biely Kostol-TT, z velkej casti kopirujuc vedenie zel. trate.
Ak by viedla taka trasa popri zel. trati, dala by sa v pripade nudze pouzit aj ako rychla pristupova trasa pre zachranne zlozky.
user_id:
Podla info co mam z TTSK, tak hlavna trasa smer Tomasikovo, a odbocka na stanicu do Sladkovicova. Neskor mozno az do Kolarova, ak bude zaujem a najma financie...
Ved cyklotrasa tam je uz aj celkom zjazdna keby sa niektore useky hradze popri ciernej vode medzi obcami Cierna Voda a Velke Ulany len obcas vykosili, par usekov je uz zkultivovanych. Pekna trasa kludne az do Komarna z tej Novej Dedinky. https://sk.mapy.cz/s/cepuvadahe
Ak sa chysta nieco viac ako osadenie smerovnikov s C-ckami tak som len rad.
Vcera som si dal po dlhom case Amarelkovu na graveli. Je tam par viac blatovych usekov, ale da sa prejst. Len bacha na kopy (snad)psich vykalov. Pri uhybani jednemu som musel dat dole nohu a skoro som skoncil v dalsom :/
Taká Vrakunská klasika. Vidieť psa na vodzke je rarita, nie to ešte očakávať od psíčkarov, aby si to po svojich psoch zbierali. Bývam tam. Česť výnimkám samozrejme
Prosím vás, ak by som chcel ísť z BA do Hainburgu, dá sa ísť aj popri Dunaji od Lanfranconi? Často tam vidím cyklistov, hlavne v lete, ale Mapy.cz ma tade nechcú navigovať, že či to náhodou nie je len pre peších, je to červená E8 trasa a pred Hainburgom nejaká modrá trasa.
Prosím vás, ak by som chcel ísť z BA do Hainburgu, dá sa ísť aj popri Dunaji od Lanfranconi? Často tam vidím cyklistov, hlavne v lete, ale Mapy.cz ma tade nechcú navigovať, že či to náhodou nie je len pre peších, je to červená E8 trasa a pred Hainburgom nejaká modrá trasa.
Je tam zakaz pre cyklistov. Myslim ze len ta cast spolocna s modrou je volna pre cyklistov, a to len cast po zaciatok cesty (naproti Devinu).
Od SK hranice po uroven kruhaca resp. Wolfsthal ist mozes, to je Treppelweg, dalej je zakaz (sukromny pozemok). Obchadzka cez Wolfsthal. Za dedinou opat mozes po uroven Devin (dalej je prisny zakaz Narodny park) a asfaltkou sa vratis okolo golfu do Hainburgu.
Vo vseobecnosti plati v rakuskych lesoch zakaz vjazdu bicykov pokial nie je uvedene inak, napr. tabulou s povolenim vjazdu cyklistov a to pod hrozbou pokuty do vysky 150 eur. Pokial je vsak zakaz vjazdu vyslovene uvedeny napr. zakazovou tabulou ako je to aj v pripade spominanej cesty od pecnianskeho lesa po Wolfsthal popri brehu Dunaja, tak hrozi dokonca pokuta do vysky 730 eur, alebo odnatie slobody do 7 dni (!). Naproti tomu je cyklotras v Rakusku naozaj dost a vo vacsine pripadov mimo lesnych pozemkov, najma teda na polnych gravel cestach je vjazd bicyklom povoleny prakticky vsade.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
36 min ·
Pocasie nam posledne 2 dni robi vrasky na tvari🙈. Silny vietor vyvracia stromy ci lame konare.
Poprosim Vas v zaujme vlastnej bezpecnosti, nenavstevovat do zajtra lesopark, cuklotrasu ci miesta kde sa nachadzaju stromy🙏.
Nasi chalani z VPS v pondelok vsetko odstrania.💪.
Tak pekny a hlavne bezpecny vikend😉👍
— cítim sa zamyslene
Spolocne usilie BSK a aktivnych obci a mesta Senec prinasa svoje ovocie...
Na toto som zvedavy, kam v TT kraji dalej. Na Trnavu? Sladkovicovo?
Bratislava a Trnava by mali byt v buducnosti prepojeni cez Vinohradnicku cyklotrasu, jej dlzka je cca 55 km. Momentalne sa riesia useky od Juravy, od Svateho Jura az po Modru - Kralovu ( dve etapy), dalsi usek by mal potom byt az po Dolany, kde by sa napojil TTSK smerom na Dolne Oresany a odtial dolu na Trnavu...
Ak by viedla taka trasa popri zel. trati, dala by sa v pripade nudze pouzit aj ako rychla pristupova trasa pre zachranne zlozky.
Ved cyklotrasa tam je uz aj celkom zjazdna keby sa niektore useky hradze popri ciernej vode medzi obcami Cierna Voda a Velke Ulany len obcas vykosili, par usekov je uz zkultivovanych. Pekna trasa kludne az do Komarna z tej Novej Dedinky.
https://sk.mapy.cz/s/cepuvadahe
Ak sa chysta nieco viac ako osadenie smerovnikov s C-ckami tak som len rad.
Je tam zakaz pre cyklistov. Myslim ze len ta cast spolocna s modrou je volna pre cyklistov, a to len cast po zaciatok cesty (naproti Devinu).
Od SK hranice po uroven kruhaca resp. Wolfsthal ist mozes, to je Treppelweg, dalej je zakaz (sukromny pozemok). Obchadzka cez Wolfsthal. Za dedinou opat mozes po uroven Devin (dalej je prisny zakaz Narodny park) a asfaltkou sa vratis okolo golfu do Hainburgu.
Cely ten usek uz od hranice je takto znaceny: https://www.google.com/maps/@48.1391995,17.0406956,3a,47.1y,353.62h,92.54t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipPR2jUFwPYyvmg1kL-teNrlS3XhTIwPrl03Xl2I!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPR2jUFwPYyvmg1kL-teNrlS3XhTIwPrl03Xl2I%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya60.157753-ro-0-fo100!7i10240!8i5120 tak mam trocha pochybnosti o tom, ze je to volne pre cyklistov ...
https://www.fuerboeck.at/verkehrsrecht/verkehrszeichen/verbotszeichen/treppelweg/