ja by som rafikove brzdy už nechcel ani na cestaku. Ked pršalo bola to hrôze ubrzdiť. Stále jazdím kopce... A vyššie ráfky sú tiež fajn. Tiež asi nie je jedno či má biker 60 alebo 90 kg a tí ťažší chcú kotúče, pevné osi a moc negramárčia. stále riešiť defekty alebo báť sa, že zlomím rám alebo kolesá no neviem... A plášte tiež niečo vážia ked mám 28-32mm plášť namiesto 23mm tak to tiež niečo váži, ale pri tých rozbitých cestách sú 28mm pre mna (90kg prasatko) napr. optimum.
Je to velkost "S"-ko? Usudzuje podla vysky rafku na prednom kolese 50 mm a zadnom 62 mm. Na tychto novsich modeloch to vraj davaju takto. Ja mam model 2022 a aj na S-ku su obe kosesa 62 mm
Neviem, comu sa cudujete, ved vsetci chceme:
- pevne osy - oproti ráfikovým RU prakticky žiadny rozdiel vo váhe. Niekedy dokonca ľahšie.
- sirsie a vyssie rafky - detto. Váha u moderných vysokých ráfikov je +- rovnaká ako u starších užších ráfikov.
- viac prevodov - Sada 12s Ultegra Di2 Disc o 138g ťažšia ako 11s Ultegra Di2 Disc. Red eTap AXS12s o 73g viac ako Red eTap 11s. SR 12 EPS iba o 53g viac ako SR 11 EPS
- dlhsie ramienko pre vacsi rozsah - max. pár gramov rozdiel
- kotucove brzdy- toto je ten najväčší rozdiel + potreba masívnejších rámov a vidlíc
- elektricke sady - elektrické sady často ľahšie ako mechanika: DA9100 váha 1973g / DA9150 Di2 váha 1911g. Ultegra R8000 váha 2272g / Ultegra R8050 Di2 váha 2209g
- powermetre- iba zhruba 60g naviac pri 9100 kľukách. A aj tak sú wattmetre väčšinou iba na top modeloch výrobcov.
Nieco som vynechal za poslednych 15 rokov vyvoja? Proti tomu stoji par gramov dole na rame.
Ešte to ,,všetci´´ v prvej vete by som vynechal Mne zatiaľ kotúče na cesťáku za tú pridanú hmotnosť a cenu nestoja. Vysoké ráfiky, viac prevodov, atď. mám aj bez kotúčov. Čo sa týka prevodov, 10s bolo úplne dostačujúce a 11s bol podľa mňa strop, viac netreba. Teraz mám 12s ale úprimne nevidím veľkú pridanú hodnotu.
Ak v budúcnosti pokročí vývoj a hmotnosti a ceny sa vrátia na akceptovateľnú úroveň, budem to zvažovať.
Ja som bol dlhoročný odporca kotúčov... Ale nová žiletka (od momentu ako som 1) prebrzdil ráfky 2) išiel v daždi zo Šturca dokakaný 20 minút, lebo to proste brzdilo len keď sa tomu chcelo) už bude s taniermi...
filipges dobre si spravil, radsej mensi s dlhsim predstavcom ako velka krava
Canyon ti nedava na vyber. S-ko ma 90 mm predstavec, M-ko uz 100 mm. Ak by si chcel dlhsi na S-ku, musis si ho kupit, ale je integrovany s riaditkami ta cena je cca 300€. Mam 179 cm a mam tak isto S-ko, len ja mam kratke nohy (inseam len 80 cm)
Prj Canyone je toto zapeklitá situácia, mal som od nich endurace veľkosť M ale pri mojej výške 178 by som už išiel do S. Škoda že neponúkajú možnosť inej kombinácie riadítiek a predstavca, obzvlášť pri karbonovom,nie príliš lacnom kombe by sa to hodilo.
Ja som bol dlhoročný odporca kotúčov... Ale nová žiletka (od momentu ako som 1) prebrzdil ráfky 2) išiel v daždi zo Šturca dokakaný 20 minút, lebo to proste brzdilo len keď sa tomu chcelo) už bude s taniermi...
Tiež som si vravel, že kotúče nechcem a klasické brzdy sú na cesťáku oveľa krajšie. A potom jedného dňa po zjazde z Čierneho Váhu a Štrbského plesa v daždi som si povedal, že hentaké stresy už nechcem a kúpil gravel s kotúčmi. Späť už cesta nevedie .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Doteraz slúži
ty si predbehol dobu, ty mas cez 10kg na nizkych rafkoch
Je to velkost "S"-ko? Usudzuje podla vysky rafku na prednom kolese 50 mm a zadnom 62 mm. Na tychto novsich modeloch to vraj davaju takto. Ja mam model 2022 a aj na S-ku su obe kosesa 62 mm
- pevne osy - oproti ráfikovým RU prakticky žiadny rozdiel vo váhe. Niekedy dokonca ľahšie.
- sirsie a vyssie rafky - detto. Váha u moderných vysokých ráfikov je +- rovnaká ako u starších užších ráfikov.
- viac prevodov - Sada 12s Ultegra Di2 Disc o 138g ťažšia ako 11s Ultegra Di2 Disc. Red eTap AXS12s o 73g viac ako Red eTap 11s. SR 12 EPS iba o 53g viac ako SR 11 EPS
- dlhsie ramienko pre vacsi rozsah - max. pár gramov rozdiel
- kotucove brzdy - toto je ten najväčší rozdiel + potreba masívnejších rámov a vidlíc
- elektricke sady - elektrické sady často ľahšie ako mechanika: DA9100 váha 1973g / DA9150 Di2 váha 1911g. Ultegra R8000 váha 2272g / Ultegra R8050 Di2 váha 2209g
- powermetre - iba zhruba 60g naviac pri 9100 kľukách. A aj tak sú wattmetre väčšinou iba na top modeloch výrobcov.
Nieco som vynechal za poslednych 15 rokov vyvoja? Proti tomu stoji par gramov dole na rame.
Ešte to ,,všetci´´ v prvej vete by som vynechal
Ak v budúcnosti pokročí vývoj a hmotnosti a ceny sa vrátia na akceptovateľnú úroveň, budem to zvažovať.
Canyon ti nedava na vyber. S-ko ma 90 mm predstavec, M-ko uz 100 mm. Ak by si chcel dlhsi na S-ku, musis si ho kupit, ale je integrovany s riaditkami ta cena je cca 300€. Mam 179 cm a mam tak isto S-ko, len ja mam kratke nohy (inseam len 80 cm)
Tiež som si vravel, že kotúče nechcem a klasické brzdy sú na cesťáku oveľa krajšie. A potom jedného dňa po zjazde z Čierneho Váhu a Štrbského plesa v daždi som si povedal, že hentaké stresy už nechcem a kúpil gravel s kotúčmi. Späť už cesta nevedie