vcera som upgradoval firmware na motor shimano steps e 8000 cez mobilnu aplikaciu e tube,ale bohuzial mi seklo aktualizaciu na 93 percentach,neviem dovod ale nestalo sa mi to este. Tak som vypol baterku a odvtedy mi nefunguje motor,respektive nekomunikuje s displejom ani ovladacom. Bateria po zapnuti svieti,displej uz nie, takze si myslim ze ak neprebehla aktualizacia na sto percent tak nejako zblblo motor
budem vdacny za kazdu radu mozno aj do buducna :
posledný komentár: 27. 5. 2025 o 17:42
To len na Slovensku je problém.
Originál odpovede:
Hallo, Nein, da sie keine andere Möglichkeit haben.
Schadensfälle für unsachgemäßen Gebrauch und Ähnliches sind davon natürlich ausgenommen.
lenže ono to nejde urobiť ani cez diagnostiku, to je ten hlavný problém
Moze ale byt, ze tam bude viac faktorov ktore na to vplyvaju...
Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down
On Saturday, February 25, 2023 at 6:37 AM,
Dobrý deň, ako môžem zmeniť obvod kolesa na STEPS 8000? Mám tam nastavené 3000mm, potrebujem tam mať 2000mm. Motor som kúpil v Nemecku, keďže na SVK už nie sú. Ďakujem
Odpoveď:
Marketing / Podpora from PAUL LANGE OSLANY s.r.o.
8.3.2023
Dobrý deň prajeme, nakoľko firma Paul Lange Oslany funguje ako veľkoobchod, motory máme skladom iba pre záručný a pozáručný servis. To znamená, že ak si koncový zákazník kúpi bicykel so Shimano motorom u predajcu, ktorý je našim odberateľom, vieme mu pomôcť. Preto prosím kontaktujte predajcu, u ktorého ste bicykel, alebo motor kupoval a ten sa na nás v prípade potreby obráti. Pekný deň
—
Marketing / Podpora from PAUL LAN