Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Veru, dávajte si pozor od BK zjazd smerom k Slivovi. Hneď za prvou zakrutou je cez cestu strom. Ale bolo to ráno, možno už to odpilili. Celkovo je na asfalte veľa konárov.
Dnes som vybehol obkuknúť toľko prezentovaný Dračí dub...všade v lese plno popadaných konárov, halúz, stromov...trošku sklamanie, nechcem to negovať, ale v MK som videl veľa krajších, väčších a majestátnejších stromov...😎...zbehol som do Jablonového, a späť som vyskúšal tú plánovanú banskú cyklocestu z Perneka okolo kúpaliska na Podbabskom, pod Konskými hlavami až do PK. Zaujímavá trasa, ale ten zjazd do Slnečného údolia je trošku náročný, samé kamene, a pri tej halde som sa troška zamyslel a skoro som si tam aj ustlal...😁...asi sa to musí viac vyjazdiť...
Dnes som chcel ist na Somara, ale hore som sa nedostal, maskovani vojacikovia vsetkych otacali pod vrcholom. Do buducnosti tam planuju pravidelne hliadkovat, aj nejakymi pokutami sa vyhrazali 🙈
kedy si tam bol? ja som isiel cez Somara okolo 13:30 a bez problemov, akurat som nesiel az k lavicke hore, lebo som sa ponahlal.. a moc tomu inak nerozumiem, co chcu pokutovat?
to ako mozes ist po turistickej znacke, ale uz nebudes moct vybehnut uplne na vrchol k lavicke ?
cervena TZ kopiruje hranicu, inak by potiahli TZ az na vrchol, buzerovali tam obcas aj pred 20 rokmi, neviem preco sa znovu prebudili .. asi daky velitel ma problem, ze mu okukuju strelnicu alebo tam chcu napchat nejaky radar
alebo proste to furt vyskakuje na insta/fb , tak to zacalo vadit
ja som dopadol rovnako, cca 15m od cervenej TZ z lesa vystupil Jozin z bazin skoro som dostal infarkt. Potom kludnym hlasom zahlasil ze toto je vojensky obvod, tak som sa otocil. Mal paradnu pusku, ktovie co tam nacvicovali, ale zas par metrov od TZ mi to prislo divne. Asi sa tam nejaky cas nedostaneme, hadam niekto tu bude vediet co sa deje a ci je to uz natrvalo, to by bola fakt skoda. Taky pekny vyhlad je najblizsie z Cmelka. Inak pomerne malo popadanych stromov, najviac medzi Kozim chrbatom a Somarom.
kedy si tam bol? ja som isiel cez Somara okolo 13:30 a bez problemov, akurat som nesiel az k lavicke hore, lebo som sa ponahlal.. a moc tomu inak nerozumiem, co chcu pokutovat?
to ako mozes ist po turistickej znacke, ale uz nebudes moct vybehnut uplne na vrchol k lavicke ?
Bol som tam v rovnakom case, pokial si chcel ist hore, chlapci vyskocili z krikov a hned vsetkych otocili. Uvidime, ako dlho im to vydrzi.
Dnešný príjemný po zimný deň v Malých Karpatoch. Po včerajšom silnom vetre len pár popadaných stromov na trase. Tá mala za cieľ navštíviť obec Kuchyňa a potom niekadiaľ cez les späť do BA. Nemal som nejaký špeciálny plán. Podľa chuti, kde som tento rok nebol. Fotiek len poskromne, lepšie je vidieť tie pekné lesy na vlastné oči
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/6b9d298026/
Ja dnes z Ružinova cez Somár (ešte som sa tam dostal v pohode, vojaci tam zatiaľ neboli a výhľad na Viedeň ako lusk), hrebeň Konské hlavy - Klokočiny (zjazdné až na rúbanisko, kde treba trošku preniesť. inde som všetky konáre poodhadzoval), Hrebeň do Perenku - Hradisko a doslova chuťovku, stúpanie "Karpatské Mortirolo" https://sk.mapy.cz/s/carefadena približne 3km s priemerom 9,5%, cez Čermák, "modrú okolo obory" až do Sološnice. vukie aj ja mam podobnú fotku, akurát moja kopa lístia bola pod Čmelkom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo proste to furt vyskakuje na insta/fb , tak to zacalo vadit
https://www.freemap.sk/#map=17/48.309467/17.155055&layers=X
Bol som tam v rovnakom case, pokial si chcel ist hore, chlapci vyskocili z krikov a hned vsetkych otocili. Uvidime, ako dlho im to vydrzi.
Uvedies aj priklady?
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/6b9d298026/