Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
no ved zjavne nie je a preto sa to neda uplne brat tak ze sportful znacka tak tato velkost. netusim aky model su tie Bora ale zjavne nejaky menej PRO a aj vyroba v rumunsku bude asi viac civilnejsia ako ta talianska. Ale tak Miso je super a vymenil, stretli sme sa a som rad ze som ho spoznal osobne
Northfinder z temy Oplati sa. Velkosti M na 170/73, hrud 100.
Dresy su tenke, takze tie skusim az v lete, su volnejsieho strihu, co mi na mtb vyhovuje. Maju 3 vrecka + 1 male na zips na pravom vrecku.
Ale bunda obtiahnuta je, to som rad, ta je na asfalt a gravel, material je hrubsi, prefukavy, vhodna na jar, dlzka akurat, rukavy v natiahnutej polohe su este stale dlhe Kludne aj na L-koveho cloveka. Akurat krk mohol byt viac priliehavy, vyzera ako uz dost vytahany, bude treba bufku, ktoru aj tak okrem leta nosim skoro furt. Ma 2 vrecka + 1 male na zips na lavom vrecku. Takze celkovo ok.
Máte niekto skúsenosť s Castelli Idro 3? Môžem ju mať za dosť dobrú cenu oproti tomu čo sa bežne predáva, ale oproti Idro 2 sa mi nepáči vyššia hmotnosť a ten elastický panel na chrbte.
Gore ukončilo výrobu Shakedry, takže jedna z posledných možností na kúpu. Idro 4 už nebude, aspoň nie zo Shakedry Tempesta (údajný nástupca Idro) je z iného matrošu.
marianspesscarinko
chalani a ako to máte s tými kraťasmi od Miša čo sa týka vašej výšky a trakov. Na L má dosť nepríjemne ťahajú traky (mám 182 cm), na XXL lepšie, ale už nie sú gate tak kompresné, veľkosť XL už nie sú.
Ja mam 181cm a zobral som L…ano su tesne poriadne ale nie neprijemne ale je pravda ze traky trosku tahaju ale to mi az tak nevadi…hlavne ze zadku je pohodlne😁
Neskusal som zatial na vyjazde, nejak som zdravotne mimo bike ale ja som menil L za XL lebo mna to brutalne rezalo na stehnach. XL uz boli lepsie. A ked este kusok povolia ako povedal Miso tak budu eno nuno.
Mňa tie Lka na nochách nejak extra nerežú, taká príjemná kompresia, ale skôr sa mi jednalo o traky, tie ma veľmi ťahajú k zemi, neviem na akú výšku sú dimenzované
Nejaká inšpirácia pre dlhé nohavice na MTB na bežné výjazdy nie traily, také univerzálne pre jar-jeseň, nie zateplené. Nechcem elasťáky ale zas ani nie "monterky", také čo by obopínali lýtkovú časť. Skúšal som Foxy, Endura, Silvini ale nejak ma neoslovili. Z fotiek sa mi celkom páčia tieto: https://okoeverywhere.com/product/mtb-pants-next-gen/
nejazdíte ich niekto?
Ak by ste mali niekto záujem o Sportful limitovaný set Michaela Kolářa píšte správu. Tak do týždňa to plánujem dať na bazár. Je to XXL, ak bežne nosíte L/XL tak sadne.
Viete mi poradiť nejakú kvalitne cyklogate s kvalitnou vložkou.? Som tucny 183cm...tak 115kg, Na moju veľkosť som našiel len nejaké značky alá decathlon či tie lacné z Holokolo za 50eur. Tie vložky nie sú nič moc. Chcelo by to niečo kvalitnejsie
tak ja mam podobne rozmery a celkom v pohode nosim najvacsie castelli, lecol, isadore aj briko. inak to briko je mi asi najvolnejsie, je to celkom dobra znacka, vyskusaj. www.briko.com
Viete mi poradiť nejakú kvalitne cyklogate s kvalitnou vložkou.? Som tucny 183cm...tak 115kg, Na moju veľkosť som našiel len nejaké značky alá decathlon či tie lacné z Holokolo za 50eur. Tie vložky nie sú nič moc. Chcelo by to niečo kvalitnejsie
tak ja mam podobne rozmery a celkom v pohode nosim najvacsie castelli, lecol, isadore aj briko. inak to briko je mi asi najvolnejsie, je to celkom dobra znacka, vyskusaj. www.briko.com
Najväčšie castelli sa mi oblieklo LTT v časoch keď som mal 105kg....mám hrubé stehná jak vzpierac. Teraz by som to asi sotva obliekol. Isadore má na stránke iba XXL. Ja hľadám dačo a 3X. Zajtra pôjdem pozrieť sportfull do trénujeme.sk. Len neviem aké kvalitné vložky majú...snáď fajn..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dresy su tenke, takze tie skusim az v lete, su volnejsieho strihu, co mi na mtb vyhovuje. Maju 3 vrecka + 1 male na zips na pravom vrecku.
Ale bunda obtiahnuta je, to som rad, ta je na asfalt a gravel, material je hrubsi, prefukavy, vhodna na jar, dlzka akurat, rukavy v natiahnutej polohe su este stale dlhe
Gore ukončilo výrobu Shakedry, takže jedna z posledných možností na kúpu. Idro 4 už nebude, aspoň nie zo Shakedry
> https://docs.google.com/forms/d/1SWtelijDC5RSODcmIY8WiexYuHIHDdxpB6q0DEHw6rY/edit
chalani a ako to máte s tými kraťasmi od Miša čo sa týka vašej výšky a trakov. Na L má dosť nepríjemne ťahajú traky (mám 182 cm), na XXL lepšie, ale už nie sú gate tak kompresné, veľkosť XL už nie sú.
Tak ich prestrihni a nadstav na vyhodnu dlzku
Alebo odstrihni uplne😁
> https://docs.google.com/forms/d/1SWtelijDC5RSODcmIY8WiexYuHIHDdxpB6q0DEHw6rY/edit
vyznieva to ako dotaznik od Isadore
nejazdíte ich niekto?
https://www.kalaswear.sk/det/passion-z3-kratasy-se-slemi-cerne?sortiment=48&typ=99&pohlavi=26&lang=SK
Dam sa do nich a vlozka je dobra, taka pevnejsia a primerane hruba. Len ta cena... Tak 2-3x do roka urobia akciu, kedy su v 20% zlave.
Ak myslis dlhe zimne gate mam SPORTFUL Fiandre No Rain. A vlastne tie mam aj ako zateplene kratase na jar/jesen
Najväčšie castelli sa mi oblieklo LTT v časoch keď som mal 105kg....mám hrubé stehná jak vzpierac. Teraz by som to asi sotva obliekol. Isadore má na stránke iba XXL. Ja hľadám dačo a 3X. Zajtra pôjdem pozrieť sportfull do trénujeme.sk. Len neviem aké kvalitné vložky majú...snáď fajn..