Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Včera detto, odbočil som na vrchol a zrazu traja zamaskovany vojačikovia vybehli z kríkov
a že mám byť rád, že tam nie je ich veliteľ, že to by bez pokuty neobišlo
30r chodím na Somár užívať výhlady a teraz toto, ešte aj tu novu peknú lavičku a erb zo stromu čo tam bol hore premiestnili dolu na rázcestie.
Dozvedel som sa info, že pri vyhodnocovaní záberov z fotopascí (ktoré sú umiestnené v celom VO Záhorie v búdkach pre vtáky) bolo zistené množstvo neoprávnených vstupov, a vjazdov (vraj až o cca 70% viac ako minulý rok). A bol aj vydaný rozkaz, o pokutovaní týchto vjazdov/vstupov pokutou 500,-€...
Informácia o pokutovaní je vyvesená aj na 3KK ale to som bral ako všeobecnú informáciu ktorá platila aj doteraz. Vojaci na Somárovi ma celkom prekvapili ale uzavrel som to, že to bolo iba cvičenie. Predsa len ten vrchol je najexponovanejší čo sa týka návštevnosti turistov s kolíziou hranice VO.
Klasicky priklad, ako nieco co sa toleruje, prestane tolerovat, pretoze je toho uz moc. Nieco ako ked sa poslankyna odfoti, ako sa kupe v horskom potoku a vycapi to na FB
No ale v tomto pripade by tlak verejnosti mal smerovat k tomu, aby vojaci odtial vypadli. Maju Kuchynu a Sliac, nepotrebuju sa roztahovat este aj na Ramosa. Nech sa stiahnu prec a ako kompenzaciu tam vybuduju bikepark.
ja to pisem stale, treba sa neustale a vsade chvalit kde vsade ste boli kde je to zakazane a idealne aj 30 fotiek tam spravit s bikom a vycapit to aby to vsetci videli
Inak zlty TZCH zo Skaly do Lozorna iduci cez VO nevadi?
toto aj mne napadlo, podla mna tam mozme cakat tiez zakaz. Inak este par rokov dozadu som jazdil vo VO ako na klavir, ale odvtedy uz skoro nic, za ten stres a pokutu 500 to nestoji. Len obcas to seknem z Gasparovej po tamojsej asfaltke, ked si chcem zjednodusit cestu, a hned pri Konskych Hlavach pri takom domceku odbocim na cervenu znacku.
Potom by som chcel nahlasit aj vela padnutych stromov na zelenej znacke z vrcholu D.Kobyla smerom do Devinskej Novej Vsi, ale to asi nie su MLBA, tak neviem komu.
iron.hide:
skus tieto kontakty, tato cast patri Lesy SR, OZ Bratislava
Lesná správa Bratislava 07 - vedúci LS Pekná cesta 19, 831 52 Bratislava Ing. Martin Knurovský ------ +421918333041 ------
LS Bratislava - technik LS Pekná cesta 19, 831 52 Bratislava Ing. Marián Mikle ------ +421918333022 ------
LS Bratislava - technik LS Pekná cesta 19, 831 52 Bratislava Ing. Erik Kozár ------ +421918334097 ------
LS Bratislava - technik LS Pekná cesta 19, 831 52 Bratislava Ing. Ľubomír Pagáč ------ +421918334827 ------
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a že mám byť rád, že tam nie je ich veliteľ, že to by bez pokuty neobišlo
30r chodím na Somár užívať výhlady a teraz toto, ešte aj tu novu peknú lavičku a erb zo stromu čo tam bol hore premiestnili dolu na rázcestie.
No ale v tomto pripade by tlak verejnosti mal smerovat k tomu, aby vojaci odtial vypadli. Maju Kuchynu a Sliac, nepotrebuju sa roztahovat este aj na Ramosa. Nech sa stiahnu prec a ako kompenzaciu tam vybuduju bikepark.
toto aj mne napadlo, podla mna tam mozme cakat tiez zakaz. Inak este par rokov dozadu som jazdil vo VO ako na klavir, ale odvtedy uz skoro nic, za ten stres a pokutu 500 to nestoji. Len obcas to seknem z Gasparovej po tamojsej asfaltke, ked si chcem zjednodusit cestu, a hned pri Konskych Hlavach pri takom domceku odbocim na cervenu znacku.
Tie dva padnute stromy (pri Vydrici a na Cerovke som dnes nahlasil, snad sa ozvu a neslo im to do spamu. Adresa je [email protected] (na stranke http://www.ba-lesy.sk/msp/id_osnovy=4964&p1=1092
Potom by som chcel nahlasit aj vela padnutych stromov na zelenej znacke z vrcholu D.Kobyla smerom do Devinskej Novej Vsi, ale to asi nie su MLBA, tak neviem komu.
skus tieto kontakty, tato cast patri Lesy SR, OZ Bratislava
Lesná správa Bratislava 07 - vedúci LS Pekná cesta 19, 831 52 Bratislava Ing. Martin Knurovský ------ +421918333041 ------
LS Bratislava - technik LS Pekná cesta 19, 831 52 Bratislava Ing. Marián Mikle ------ +421918333022 ------
LS Bratislava - technik LS Pekná cesta 19, 831 52 Bratislava Ing. Erik Kozár ------ +421918334097 ------
LS Bratislava - technik LS Pekná cesta 19, 831 52 Bratislava Ing. Ľubomír Pagáč ------ +421918334827 ------