nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tiez som cumel. Ale cudovat sa asi netreba, pamatam si, ze na Gire pred rokom alebo dvoma sa v jednej kopcovitej etape tiez pohyboval v uniku a na M-SR boli hlavne kopce do tahu, co mu muselo vyhovovat. Ale tak zdolat Pogiho aj Wouta, stylove
Škoda,že si to nenapísal pred pretekom. Teraz je o jednu teoriu menej na vypracovanie. Na MS ,par v Rakusku ho odpalil akurat ten pekelny kopec. Vie sa chalan pripraviť a prekvapiť
A potom ešte 10 rokov biatlon a na staré kolená pôjde ešte za futbalového brankára do slovanu.
Fernanda do monopostu privedu aj o palicke
ešte raz - športový vek Sagana je 24 rokov kým Rogliča len 20
Rok 2009, prvý rok v elite, Dukla Trenčín bola Trade Team 3 (v súčasnosti sú to kontinentálne teamy), čiže už v podstate profesionál, aj keď za slovenskú minimálnu mzdu... Už vtedy mal podpísanú zmluvu s Liquigasom.
Myjava, Veľká cena Bradla, 1. etapa, na 1. mieste Jano Valach, na 2. Nebojša Jovanovič (Srbsko, vtedy Sparta Praha)