Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
"Unfortunately, despite Garmin introducing ECG on the Venu 2 Plus series a few weeks ago, there is no ECG hardware in the Forerunner 965. This is both confirmed by Garmin, as well as simply obvious by looking at the bottom of the unit. It lacks the isolating ring around the optical HR sensor, which is required for an ECG."
https://www.dcrainmaker.com/2023/03/garmin-forerunner-965-in-depth-review.html
) mi vydrzia iba 5 dni ( Garmin Epix 2 )
tak zase nič, kúpil som si radšej Seiko Turtle
A aj v tej cene čo stoja lepšie nekúpiš.
edit: tak vidím že si editoval príspevok, tak už to nedáva zmysel
Brat si kupil Polary a v podstate to vie to isté čo tie T-rexy len za 10násobnú cenu.
Tieto smarthodinky veľmi rýchlo zastarajú.
Čo je to veľmi rýchlo, resp čo si predstaviť pod zastaraju?
Mám F6 vyše 3roky a nemám dojem, že by boli zastarané.
Pár aktualizácií, nové funkcie, spomalí sa software.
Mám Fénix 5 a nič z toho nepozorujem. Batéria stále bez problémov, aktualizácie nemajú žiadny vplyv na rýchlosť chodu chodu. Ale áno, dodreté ich mám na komplet, sklo aj lunetu keď som sa po páde na cesťáku šúchal po asfalte. Kamoši okolo stále používajú Fénix 3, tiež bez problémov. Novšie modely majú navyše pár funkcií, ale nič také zásadné kvôli čomu by som ich chcel meniť. Aktualizácií a znižujucej sa kapacity batérie by som sa skôr bál pri kdejakých tých smart modeloch bežiacich na Androide, nie pri Garminoch.
mylis si hodinky s telefonom
"Brat si kupil Polary a v podstate to vie to isté čo tie T-rexy len za 10násobnú cenu" nepoznám ani jedno ani druhé ale je dobre si uvedomiť, že neplatíš len hodinky ale celkovo ekosystém...
ee, najviac skodi nechat mobil kazdu noc 8 hodin na nabijacke
Mám 5 rokov Suunto Spartan Sport, stále vydržia vyše 9 hodín na baterke pri GPS aktivite (nové mali vydržať 10). Stále sú rovnako rýchle, nosím ich denne, sklo je bez škrabanca a nabíjam každých 5-7 dní v závislosti aké aktivity práve robím (a to toho robím veľa).
Jedine modrý remienok má vyblednutú farbu, inak veľmi neviem ako mali tie hodinky zostarnúť