A ja ze sa introverti strania takejto nadmernej pozornosti, ale hla, niekto si to uziva
Ahoj user_id, to ze mi nie su niektore aktivity komfortne, neznamena, ze sa im budem cely zivot vyhybat..za mna mohol byt tento podcast len spotify:D...od uzivania si to malo fakt daleko...tesi ma vsak, ak tu moju snahu niekto ocenil a verim, ze je minimalne slusne podakovat:)...
Ďakujem aj ja ome.. Išlo z toho cyklistické nadšenie, tak som sa na to dala:)..idem si to hlavne vyskúšať, snáď mi to prinesie trochu ďalšieho sebavedomia do budúcich výletov..
Ďakujem aj ja ome.. Išlo z toho cyklistické nadšenie, tak som sa na to dala:)..idem si to hlavne vyskúšať, snáď mi to prinesie trochu ďalšieho sebavedomia do budúcich výletov..
haha, to s tým banánovníkom pobavilo 😁 dobrý rozhovor, máš môj rešpekt!
Caute. Dlho som sa tu neozvala, dnesnym dnom som ukoncila bicyklovanie v tomto roku. Som spokojna. Beh ma trochu mrzi, nebyt 2 chorob na jesen a pred Vianocami, bolo by 2000. Neva, mozno na buduci rok 🙂 prajem vam vsetkym veseleho Silvestra a pokojny a uspesny rok 2024. Cisla zo Strava:
Bajk - 4 026 km / 36 573 vm
218 jazd, 185h 31m
Zvysok prechadzky/turistika, plavanie, 3x korcule na lade ?
V roku 2024 by som sa rad zlepsil v kopcoch a nejake tie kila zhodil ?. Hadam mi s tym pomoze gravel ked ho na jar kupim ?.
Za mňa takto, som spokojná, lebo tento rok sa vydarilo pár naozaj parádnych výjazdov. A vlastne vôbec nejde o čísla. Najdôležitejší je ten pocit slobody, zážitky, priatelia.. veď viete o čom píšem
zajtra este nejake drobne km pribudnu. Rok hodnotim pozitivne, sice objemy, hodinove aj kilometrove ubudli, ale na ukor kvality. Na jar som si zabehol na polmaratone PR, v juny som si "odtrpel" jeden z najtazisich full Ironmanov v Klagenfurte, v septembi som sa prvy krat dostal na bednu vo svojej AG 55-59 na half Ironmane v Poznani a v oktobri znova zabehnuty PR na MMM maratone v Kosiciach.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
a toľko ročne nenajazdených kilometrov (trenažér) a vykazovaných ako najazdených, lakko - kolko kilometrov si reálne najazdil z tých ,,12 000 km,, ? Tato tema by mala byt odomknuta pre cyklistov - tých co ročne kilometre najazdia nie nasedia v obyvačke na trenažéri, pre nich by mala byt téma kolko hodín ročne presedíte na trenažéri
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bavil ma ten rozhovor s Tebou a to, ako cyklistiku beries.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ďakujem pekne Jezus..To ma veľmi teší:)...
Ahoj user_id, to ze mi nie su niektore aktivity komfortne, neznamena, ze sa im budem cely zivot vyhybat..za mna mohol byt tento podcast len spotify:D...od uzivania si to malo fakt daleko...tesi ma vsak, ak tu moju snahu niekto ocenil a verim, ze je minimalne slusne podakovat:)...
haha, to s tým banánovníkom pobavilo 😁 dobrý rozhovor, máš môj rešpekt!
2315 km
148h 19min
50 909 m
Kombinácia gravel a MTB...
Bajk - 4 026 km / 36 573 vm
218 jazd, 185h 31m
Beh - 1 629 km / 19 587 vm
189 behov, 161h 5m
Bike 6032 km, 64821 vm, 378h17m
338 jazd.
Zvysok prechadzky/turistika, plavanie, 3x korcule na lade ?
V roku 2024 by som sa rad zlepsil v kopcoch a nejake tie kila zhodil ?. Hadam mi s tym pomoze gravel ked ho na jar kupim ?.
Zelam vela spokojnych km v 2024 ?
Su ludia ktori vedia ze zajtra jazdit nepôjdu 😉