- povinná ochranná cyklistická prilba na hlave počas celého preteku,
- štart na vlastné nebezpečenstvo,
- usporiadateľ nezodpovedá za škody účastníkom vzniknuté ani nimi spôsobené
Prve tvrdenie uplne odporuje dalsim dvom.
Vsak ak startujem na vlastne riziko, tak moze by kazdemu fuk, ci mam alebo nemam prilbu.
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
....ty si presne druh cloveka ktory tvrdi ze svietenie aut cez den je blbina az kym nato nedoplatia bude to pravda
tiez patrim k tym, co si myslia, ze svietenie cez den v meste je blbina... ale co sa tyka prilby, tak si myslim, ze naozaj ovela viac ochrani, ako uskodi...takze toto by som nejako nezovseobecnoval
...vyborna myslienka, take preteky by som si urcite nenechal ujst
Ked idem nejaky zjazd tak vobec na to nemyslim, ze nemam prilbu....a kedze nenosim na XC naslapne pedale v poslednom case mi nerobi problem pre padom vyskocit z biku. A aj samotny pad bez naslapov nie je taky rizikovy ako s nimi. Ako som uz desi spominal, este nikdy sa mi nepodarilo spadnut na hlavu
-k prilbe sa ani nebudem vyjadrovat, nema zmysel
-ale k SPD-je mozne, ze sa pri nejakom pade nevypnes z pedalov, ale neviem aka to bude nahoda.
Naslapy praveze aj v zjazdoch pomahaju [udrzat nohu na pedaloch, atd].
Osobne by som SPD prirovnal k lyziam.Aj na lyziach jazdis bez bezpecnostneho viazania akosi na volno?
tiez patrim k tym, co si myslia, ze svietenie cez den v meste je blbina... ale co sa tyka prilby, tak si myslim, ze naozaj ovela viac ochrani, ako uskodi...takze toto by som nejako nezovseobecnoval
ja by som to kludne zovseobecnil a tiez by si mal jazdit bez prilby ked svietenie je hlupost
Toto asi nebol trafeny ciel. Rana silna, ale mimo.
zn: od septembra zacinaju v mestach jazdit neviditelne auta...
P.S.: no urcite nie vsetci vodici, dufam a verim v to.
...jj...alebo jednoduchsie povedane STANEME SA PRE VODICOV ESTE VIAC NEVIDITELNYMI
Myslim, ze svietenie cez den je vyhodne hlavne pre tych, co
1) jazdia riskantne resp. moc rychlo
2) plne sa nevenuju vedeniu vozidla
3) nerespektuju v plnej miere dopravne znacenie
4) radi sa za volantom "pospia"
5) radi sa pred jazdou vypiju
...ak by jazdil kazdy tak, ako ho to ucili v autoskole, svietenie cez den by sa pokladalo za absurdnu vec
...tot moj nazor na svietenie cez den
Ja obcas chodim tiez na aute, pricom sa snazim nepatrit do ziadnej zo spominanych kategorii a zatial som nijako nepocitil potrebu svietenia cez den
Myslim, ze svietenie cez den je vyhodne hlavne pre tych, co
1) jazdia riskantne resp. moc rychlo
2) plne sa nevenuju vedeniu vozidla
3) nerespektuju v plnej miere dopravne znacenie
4) riadi sa za volantom "pospia"
5) radi sa pred jazdou vypiju
...ak by jazdil kazdy tak, ako ho to ucili v autoskole, svietenie cez den by sa pokladalo za absurdnu vec
...tot moj nazor na svietenie cez den
Ja obsas chodim tiez na aute, pricom sa snazim nepatrit do ziadnej zo spominanych kategorii a zatial som nijako nepocitil potrebu svietenia cez den
A prave ked budeme pre vodicov neviditelnymi prichadzas na scenu ty bez prilby a ukazes na ake to skutocne moze byt nebezpecne
K tomu svieteniu neviem chlapci ako casto jazdite (ja odkedy mam vodicak cize ca 3.5 roka jazdim v podstate denne) ale moj osobny nazor je ze svietenie cez den je celkom dobra vec (samozrejme v meste to moc nema opodstatnenie), moj nazor je ze bezpecnost to zvysi a tie keci okolo toho ze ake je to vyhodne pre arogantnych soferov su uplny BS. Predstav si ides predpisovo po rovnej dlhej ceste, chces nekoho predbehnut, svieti silno slnko a pred tebou cesta zachadza do tiena - auto co ide oproti nemas sancu vidiet. Ja uz dobre 2 roky svietim celodenne (a ako som si vsimol coraz viac ludi to robi) a uz som si zvykol je to podla mna dobre. Dalsia vec je ako sa to skutocne prejavi na nehodovosti - napr. v rakusku to po 2 rokoch zrusili lebo nehodovost nijak neklesla (dokonca vzrastla o 4 percenta) a emisie su z toho vacsie. U nas je to ale trochu ine - totiz v Rakusku su vysokanske pokuty a ludia tam jazdia viac predpisovo, a kedze vacsina nehod sa stava porusenim predpisov (a myslim ze u nas sa porusuju viacej) tak sa podla mna svietenie prejavi na nehodovosti... treba sak pockat jak zabere novy zakon o premavke na CK.
A o tých prilbách je aj škoda hovoriť, proste ju nosím vždy. Tú moju kotrbu mám moc rád nato aby som ju nechal bez nej.