Staci ti to takto, alebo je potrebne aby sa dany hrac vyjadril explicitne slovne za agresiu na to aby si jeho ciny odsudil?
Zijeme nastastie v slobodnej krajine, takze si svojho zamestnavatela mohli zvolit slobodne. Ja im prajem vela sportovych uspechov na klubovej urovni a tiez som rad, ze nam nebudu robit hanbu na medzinarodnej urovni.
Hokej mam rad, ale su aj dolezitejsie veci ako bronz z oh a stvrtfinale ms. Radsej vypadnut do B kategorie ako sa hanbit za kolaborantov v reprezentacii.
Politiku si sem zatiahol pokiaľ viem ty. KHL je výkladnou skriňou ruskej propagandy a platí to aj opačne, že títo športovci podporujú zločinecký režim.
Slovenski hraci z KHL tahujuci politiku do hokeja vo verzii dresov propagujuce rusku armadu specialne k vyrociu invazie na Ukrajinu https://twitter.com/Totik96/status/1628773747372048386?s=20
Uplne dobrovolne a za odplatu, ako tuctove k*rvy. Ak prihliadneme na to, ze ruSSko oznacili stat podporujuci terorizmu slovensky parlament, europsky parlament aj vsetky vyspele demokracie, tak by si tito nanicohodnici zasluzili omnoho prisnejsi trest ako zakaz reprezentovat Slovensko na 1 sezonu.
“ Smutné vidieť tu ľudí s krvavými očami, ale pozerajúce iba jedným smerom.”
Nastastie je tu dost ludi pre ktorych je smutnejsie vidiet to co sa deje u nasich susedov, ale ano, kazdeho hodnotovy a moralny kompas ukazuje inym smerom…
O akej americkej genocíde v Iraku to trepeš. Tam americkí vojaci bombardovali a vraždili civilné obyvateľstvo a unášali deti chceš povedať?
A chces povedat,ze nevrazdili a nebombardovali? A nie len v Iraku... Amici su rovnake spiny ako aj rusaci.A hlavne politici lebo civilisti si vojny nevymyslaju akurat na ne doplacaju.A ti co to maju na svedomi sedia v bezpeci vymyslaju dalsie o *****viny
Bez hráčov z KHL budeme tak 70%, ale zrejme majú nejakú rovnocennú náhradu z Detvy alebo Topolčian.
Ach, bóóóžinku budeme 70%. A co akoze keby aj 40%? Bude chlieb lacnejsi? Aha, uz rozumiem, "narodna hrdost" stupne ked porazime ... koho? Americanov? Rusov? Ti tam predsa nebudu. Opytaj sa Ukrajinskeho Slovaka (ci slovenskeho ukrajinca?) Bondru, ktory ti priniesol asi najviac narodnej hrdosti vitaznym golom vo finale MS, co si o tom mysli on.
Poviem ti to tak, ze ak by sa vymenou za vypadnutie Slovenska do B skupiny ihned skoncila putinova vojna tak som vsetkymi destatimi za. A aj 70% (ak nie podstatne viac) slovenskych hokejistov by s tym bez vyhrad suhlasilo.
To len krcmovi pasivni "hokejisti" od televiznej obrazovky a majstri svetla typu "Synku, ked ja som mal 10 rokov tak Gagarin obletel zemegulu. A ty, ty co si dokazal?" sa zavzdusnuju nad tym, ze chudacikov z KHL tam nechcu zobrat.
BTW: K tej rovnocennej nahrade - Mozno z NovehoMesta prerazi nejaka (cervena) hviezda s 9 na drese... uvidime...
A chces povedat,ze nevrazdili a nebombardovali? A nie len v Iraku... Amici su rovnake spiny ako aj rusaci.A hlavne politici lebo civilisti si vojny nevymyslaju akurat na ne doplacaju.A ti co to maju na svedomi sedia v bezpeci vymyslaju dalsie o *****
no schvalne, kedy naposledy Americania zautocili na iny suverenny stat aby posunuli svoje hrnice o dobite uzemie, a kedy unasali desattisice deti z tohto statu aby ich "poamerictili"?
rovnake spiny ako Rusi nie je nikto - to je presne ta kktina ako pri kovide "pravda je uprostred" medzi infektologmi a dezolatmi
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Amici utocia na ine suverejne staty kvoli obrane slobody a demokracie (rozumej kvoli moci alebo nerastnemu bohatstvu) viď Irak, Libia, Afganistan, Korea, Vietnam, Laos a pod.
Tim samozrejme nechcem naznacit ze Rusaci su svatci
Mimochodom ked si pozries druhy odkaz, tak vidis kolko krat sa stali majstri sveta hokejist Sovietskeho zvazu. V podstate ked Rusi pachali najvacsie svinstva vo svojej historii a nikto ich sportovcom nezakazoval reprezentovat svoju krajinu. Tiez by sa tu dalo co to popisat aj k nacistickemu Nemecku, im bolo dokonca dovolene usporiadat olympiadu.
V NHL napr. stale v pohode hrava Alex Ovechkin ktory je dokonca privrzencom Putina. Preco? No lebo prachy a preto, ze je teraz sledovany celym hokejovym svetom ci sa mu podari prekonat Gretzkeho.
Ak by ste si naozaj mysleli, ze amici su rovnaki russi, tak by ste pocinanie tych hracov KHL odsudzovali. Namiesto toho podporovatelov sucasnej vojny vehementne obhajujete a verklikujete veci z minulosti pospajane dokopy bez akychkolvek suvislosti.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Američania sa narobili v mnohých štátoch svinstvá ktoré presahujú význam slova genocída, vo Vietname, Laose, Iraku kde po nich zostali státisíce mŕtvol na nich doteraz spomínajú a ich športovci popri tom za ohlušujúceho ticha médií a verejnosti zbierali medaily na medzinárodných podujatiach.
Ale veď keď jeden robí to isté nie je to to isté. Ani Handzušovi ani Hašekovi ne*****i krvavé peniaze, ale teraz budú hrať formu rovnako ako uvedomelí mtbiker fóristi ktorí sa začali angažovať proti vojne až od minulého roka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zijeme nastastie v slobodnej krajine, takze si svojho zamestnavatela mohli zvolit slobodne. Ja im prajem vela sportovych uspechov na klubovej urovni a tiez som rad, ze nam nebudu robit hanbu na medzinarodnej urovni.
Hokej mam rad, ale su aj dolezitejsie veci ako bronz z oh a stvrtfinale ms. Radsej vypadnut do B kategorie ako sa hanbit za kolaborantov v reprezentacii.
Uplne dobrovolne a za odplatu, ako tuctove k*rvy. Ak prihliadneme na to, ze ruSSko oznacili stat podporujuci terorizmu slovensky parlament, europsky parlament aj vsetky vyspele demokracie, tak by si tito nanicohodnici zasluzili omnoho prisnejsi trest ako zakaz reprezentovat Slovensko na 1 sezonu.
Polo svätá pravda. Smutné vidieť tu ľudí s krvavými očami, ale pozerajúce iba jedným smerom.
Nastastie je tu dost ludi pre ktorych je smutnejsie vidiet to co sa deje u nasich susedov, ale ano, kazdeho hodnotovy a moralny kompas ukazuje inym smerom…
A chces povedat,ze nevrazdili a nebombardovali? A nie len v Iraku... Amici su rovnake spiny ako aj rusaci.A hlavne politici lebo civilisti si vojny nevymyslaju akurat na ne doplacaju.A ti co to maju na svedomi sedia v bezpeci vymyslaju dalsie o *****viny
Ach, bóóóžinku budeme 70%. A co akoze keby aj 40%? Bude chlieb lacnejsi? Aha, uz rozumiem, "narodna hrdost" stupne ked porazime ... koho? Americanov? Rusov? Ti tam predsa nebudu. Opytaj sa Ukrajinskeho Slovaka (ci slovenskeho ukrajinca?) Bondru, ktory ti priniesol asi najviac narodnej hrdosti vitaznym golom vo finale MS, co si o tom mysli on.
Poviem ti to tak, ze ak by sa vymenou za vypadnutie Slovenska do B skupiny ihned skoncila putinova vojna tak som vsetkymi destatimi za. A aj 70% (ak nie podstatne viac) slovenskych hokejistov by s tym bez vyhrad suhlasilo.
To len krcmovi pasivni "hokejisti" od televiznej obrazovky a majstri svetla typu "Synku, ked ja som mal 10 rokov tak Gagarin obletel zemegulu. A ty, ty co si dokazal?" sa zavzdusnuju nad tym, ze chudacikov z KHL tam nechcu zobrat.
BTW: K tej rovnocennej nahrade - Mozno z NovehoMesta prerazi nejaka (cervena) hviezda s 9 na drese... uvidime...
no schvalne, kedy naposledy Americania zautocili na iny suverenny stat aby posunuli svoje hrnice o dobite uzemie, a kedy unasali desattisice deti z tohto statu aby ich "poamerictili"?
rovnake spiny ako Rusi nie je nikto - to je presne ta kktina ako pri kovide "pravda je uprostred" medzi infektologmi a dezolatmi
Tim samozrejme nechcem naznacit ze Rusaci su svatci
Toto je ale hokejova tema tak to zoberme aj z tej hokejovej resp. sportovej stranky
Tu si napriklad pozri kolko konfliktov ma USA - https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States
Tu si mozes porovnat v ktorych rokoch boli hokejisti USA na medajlovych poziciach a nikto im v reprezentacii svojej krajiny nebranil- https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_IIHF_World_Championship_medalists
Mimochodom ked si pozries druhy odkaz, tak vidis kolko krat sa stali majstri sveta hokejist Sovietskeho zvazu. V podstate ked Rusi pachali najvacsie svinstva vo svojej historii a nikto ich sportovcom nezakazoval reprezentovat svoju krajinu. Tiez by sa tu dalo co to popisat aj k nacistickemu Nemecku, im bolo dokonca dovolene usporiadat olympiadu.
V NHL napr. stale v pohode hrava Alex Ovechkin ktory je dokonca privrzencom Putina. Preco? No lebo prachy a preto, ze je teraz sledovany celym hokejovym svetom ci sa mu podari prekonat Gretzkeho.
A bude pokoj, však!
Ale veď keď jeden robí to isté nie je to to isté. Ani Handzušovi ani Hašekovi ne*****i krvavé peniaze, ale teraz budú hrať formu rovnako ako uvedomelí mtbiker fóristi ktorí sa začali angažovať proti vojne až od minulého roka.