kedze ja sa pohybujem medzi dvoma mestami a v kazdom mam bike ulozeny inde a inak, tak ma napadlo, ze kde maju bikeri svojho milaaska uchytenie na intraku vam tu uploadnem (sa nesmejte, je to robene z toho co bolo po ruke), uchytenie co mam doma, je ale dost specificke a foto tu nemam...je vsak priam idealne ...to vam mozno nakreslim ...no takze kde ho skladujete? na balkone? v garazi? v kocikarni? v detskej? pod stropom? na stene? nad postelou? pod postelou? whatever
p.s. ten vytrhnuty spic si nevsimajte, je to cerstve, nebol na to este cas
Ak by si ho dlhšiu dobu nepoužíval a len sa ním kochal, tak by som si preradil na najmenší pastorok na kazete, aby pružina v prehadzovačke zbytočne netrpela tým, že je napnutá. Myslím to v dobrom.
Ak by si ho dlhšiu dobu nepoužíval a len sa ním kochal, tak by som si preradil na najmenší pastorok na kazete, aby pružina v prehadzovačke zbytočne netrpela tým, že je napnutá. Myslím to v dobrom.
Jasne chápem no ten šalter umre skor na vyjazdenie v nitoch ako na vyťahanú spružinu. Myslim že to sa dialo na starých bikoch čo mali pružinky ako z pera
Ahoj dnes som namontoval drziak na bajk a chcem sa poradit ci je tento sposob ok alebo to moze bajk dako poskodit? Je to original drziak na bicykle. Dik za info
Lepsie ako mat to na oboch kolesach. Olej vo vidlici a sedlovke bude tiect na gufera a tesnenia z ktorych to pri beznom skladovani na oboch kolesach odteka. Problem co tam moze byt je ze takymto zavesenim sa vidlica vytahuje podobne ako ked sa ju snazis roztiahnut rukou. S dobrymi tesneniami to problem nie je, s horsimi a so zavzdusnenou vidlicou si mozes dostat zdvih blizsie k hornemu dorazu a vidlica ti bude klepat ked zdvihnes predne koleso ale to by skor znamenalo ze ta vidlica potrebovala servis tak ci tak.
Lezim si tak na gauci pri TV, pozriem na bok a vidim svojho Princa ako caka, kedy ho pojdem vyvencit.
P. S. Je na chodbe a medzi chodbou a obyvackou mame vyburane dvojkridlove dvere...
Len zavzdusnene, ze sa ti vzduch dostate inde ako bol. Napriklad ked si pozries tu foto tak z packy teoreticky do prasata. Ale zase je to vopred existujuci problem ak by boli brzdy zavzdusnene. Ak je bicykel servisovany a nic mu nie je tak sa mu nic nestane. nema co. Ked mas obe ruky lave tak skor bicykel poskodis ked ho tam vesias alebo davas z haku dole.
ahojte, rád by som sa inšpiroval @brankoch a remy metaillerom a urobil v pivnici závesný systém na bajky, podorysne je pivnica cca 3x4 a 6 bajkov zaberá už dosť veľa miesta.
zatiaľ mi padlo do oka riešenie od slovenskej firmy ecoprogress, typ 03 a 09. pri jednom budú asi 220mm brzdy problém. druhý zase vyzerá jemne nestabilný. steadyrack by to mal zvládnut v pohode
2 ebajky, 2 klasiky a 2 detské
kludne sa nechám inspirovat inými nápadmi.
Ahojte, takze pokecal som s nasim dvornym dodavatelom ocelovych vyrobkov, poslal som mu svoje poziadavky a je nadseny, nakolko podobny system od neho uz niekolko mesiacov pozaduje zena. po prvom prototype urobime recenziu, a mozno zo bude casom aj ako vyrobok
Ja som svoj problem so zavesenim gravelu nakoniec vyriesil pouzitim Cycloc Super Hero. Je to fajn aj z estetickeho hladiska, kedze mi bike visi v pracovni.
Asi som zo starej školy - presmykač dávam na malý prevodník, prehadzovač na malý pastorok a bidony po jazde umývam, nechám vysušiť a skladujem otvorené, nielen vysunutý štuplík... Lebo taká pleseň je riadna sviňa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jasne chápem no ten šalter umre skor na vyjazdenie v nitoch ako na vyťahanú spružinu. Myslim že to sa dialo na starých bikoch čo mali pružinky ako z pera
P. S. Je na chodbe a medzi chodbou a obyvackou mame vyburane dvojkridlove dvere...
ibera st9
Ešte to dotuniť...
zatiaľ mi padlo do oka riešenie od slovenskej firmy ecoprogress, typ 03 a 09. pri jednom budú asi 220mm brzdy problém. druhý zase vyzerá jemne nestabilný. steadyrack by to mal zvládnut v pohode
2 ebajky, 2 klasiky a 2 detské
kludne sa nechám inspirovat inými nápadmi.