Čo strašíte s vodou, v sobotu bude ideálne počasie na dobrú bajkovačku, mierne pod mrakom a cca 20 stupňov, som vybavil
sak vravim
dnes sme si dali zaverecny singel nad Svitom,pustil som to skoro bez brzd...nadhera...skoda ze budem po 70km taky dodr...,ze to uz vnimat nebudem a nevychutnam si to tak.
inac matt fajn jontak,hehe a ja ze na com ti chrti slapu :p
ked spominate ten Baileys, kamarat barman to predaval ako zamiesany vajecny liker so skoricou, zevraj to chuti uplne rovnako tak ak chcete vyskusajte a dajte vediet
inak tiez som pozeral snad vsetky predpovede na sobotu a zistil som ze sme prepasli jedinecnu sancu brat peniaze za nic...vsade ina predpoved ...ja chcem byt meteorolooooog
matt nechci bývalý mojej jednej márnej nádeje (inak, je to nechuť naraziť na svojho predchodcu... no, našťastie len takmer predchodcu... ja nejako na tie beverlyhillsovské každý s každým maniere nejako nie som...) je a niekedy predpovedáš na hodinu presne čo príde za týždeň a niekedy sa nedá povedať, čo bude o 30 min... holt príroda je taká... niektoré veci sa proste nedajú popísať dostatočne presne (mimochodom práve meteorológovia sú najväčšími odberateľmi superpočítačových systémov s VEĽA procesormi a VEĽKOU pamäťou) - "it's not a bug, it's a feature"
aj ja chcem bejlíz
idem sa naliať banánovým gainerom a dám si doňho vodku
kokos aký zlepšovák... táto nočná inšpirácia...
juuj aj ja by som si dal no dalsia preservisovana noc bike je uz komplet a schopny jazdy zatial. Dnes dame zatazkavaciu skusku nejaky brutalny vyslap a zjazd najlepsie po schodoch a ked to vsetko vydrzi tak uz len podotahujem srubky a ide sa na vec sobotu sa vidime o 8:00na starte
no ako tak citam matt, LAPIERRE bude mat velmi silne zastupenie na Horalovi, boze to bude masovka hadam ti nespravime hanbu a budes na nas hrdy (ozaj ten plast ti donesiem na horala)
Juj, no nejako sa aj ta "moja" optimisticka predpoved pokazila
Inak zatial je tu v Tatrach krasne slnecno, bezoblacno... no nemohlo by to takto vydrzat?
ako miso poznamenal chysta sa "blatovy mordor" - kopirajt by tiger-zv
tymto vas vobec nechcem odhovarat, ba naopak - nalakat. len podte, podte ludia. trochu sa vykupeme
Tento rok bude pre mna horal sakra tazky. Asi najtazsi za posledne roky. Trat krejzi je pekne narocna ale zarovej velmi pekna. Dufam, ze to stihnem do limitu Ak tam ovsem niekde neumriem z vycerpania
Tento rok bude pre mna horal sakra tazky. Asi najtazsi za posledne roky. Trat krejzi je pekne narocna ale zarovej velmi pekna. Dufam, ze to stihnem do limitu Ak tam ovsem niekde neumriem z vycerpania
neboj, spolubojovnikov tam budes mat viac.. tiez som si najprv myslel ze tak 8 - 9 hodin a mohol by som byt v cieli, no pozrel som si casy z minulych rocnikov a budem rad ak to dam do 10 prip. do limitu.. kedze teraz som moc nejazdil nuz co, krejzi je krejzi nie ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Baileys
sak vravim
dnes sme si dali zaverecny singel nad Svitom,pustil som to skoro bez brzd...nadhera...skoda ze budem po 70km taky dodr...,ze to uz vnimat nebudem a nevychutnam si to tak.
inac matt fajn jontak,hehe a ja ze na com ti chrti slapu :p
Baileys
Prave som si jedno dal, takze uz mam na toho horala aj cosi natrenovane.
Inak, Aladin sa teraz k veceru umudril a tvari sa ze bude bikersky raj, 22 stupnov a minimum zrazok
Inak, Aladin sa teraz k veceru umudril a tvari sa ze bude bikersky raj, 22 stupnov a minimum zrazok
ja tiez dopujem
inak tiez som pozeral snad vsetky predpovede na sobotu a zistil som ze sme prepasli jedinecnu sancu brat peniaze za nic...vsade ina predpoved
http://pages.unibas.ch/geo/mcr/3d/meteo ... 0PCP03.htm
aj ja chcem bejlíz
idem sa naliať banánovým gainerom a dám si doňho vodku
kokos aký zlepšovák... táto nočná inšpirácia...
ja tiez dopujem
chlapci spomalte, nie ze vas budem v sobotu rano hladat v lese za chatkou v predklone a prehovarat aby ste sli na start..
Inak zatial je tu v Tatrach krasne slnecno, bezoblacno... no nemohlo by to takto vydrzat?
tymto vas vobec nechcem odhovarat, ba naopak - nalakat. len podte, podte ludia. trochu sa vykupeme
to si predsa nemozem nechat ujst
neboj, spolubojovnikov tam budes mat viac.. tiez som si najprv myslel ze tak 8 - 9 hodin a mohol by som byt v cieli, no pozrel som si casy z minulych rocnikov a budem rad ak to dam do 10 prip. do limitu.. kedze teraz som moc nejazdil