kto sa chysta? ja urcite. minuly rok to bolo totiz super, az na pocasie.
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 10. 6. 2016 o 12:03
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 30. 8. 2015 o 22:29
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
Baileys
sak vravim
dnes sme si dali zaverecny singel nad Svitom,pustil som to skoro bez brzd...nadhera...skoda ze budem po 70km taky dodr...,ze to uz vnimat nebudem a nevychutnam si to tak.
inac matt fajn jontak,hehe a ja ze na com ti chrti slapu :p
Baileys
Prave som si jedno dal, takze uz mam na toho horala aj cosi natrenovane.
Inak, Aladin sa teraz k veceru umudril a tvari sa ze bude bikersky raj, 22 stupnov a minimum zrazok
Inak, Aladin sa teraz k veceru umudril a tvari sa ze bude bikersky raj, 22 stupnov a minimum zrazok
ja tiez dopujem
inak tiez som pozeral snad vsetky predpovede na sobotu a zistil som ze sme prepasli jedinecnu sancu brat peniaze za nic...vsade ina predpoved
http://pages.unibas.ch/geo/mcr/3d/meteo ... 0PCP03.htm
aj ja chcem bejlíz
idem sa naliať banánovým gainerom a dám si doňho vodku
kokos aký zlepšovák... táto nočná inšpirácia...
ja tiez dopujem
chlapci spomalte, nie ze vas budem v sobotu rano hladat v lese za chatkou v predklone a prehovarat aby ste sli na start..
Inak zatial je tu v Tatrach krasne slnecno, bezoblacno... no nemohlo by to takto vydrzat?
tymto vas vobec nechcem odhovarat, ba naopak - nalakat. len podte, podte ludia. trochu sa vykupeme
to si predsa nemozem nechat ujst
neboj, spolubojovnikov tam budes mat viac.. tiez som si najprv myslel ze tak 8 - 9 hodin a mohol by som byt v cieli, no pozrel som si casy z minulych rocnikov a budem rad ak to dam do 10 prip. do limitu.. kedze teraz som moc nejazdil