Nj, co ak ma niekto so 180cm 80cm inseam, alebo disproporcne delene dolne koncatiny, preferuje nestandardnu kadenciu...alebo chce kompenzovat velky BB drop🙂
no dobre, ale tabuľku napr. podľa dĺžky holennej alebo stehennej kosti som nikde nenašiel a skúšať to na pocit kupovaním rôznych veľkostí sa mi naozaj nechce. Tak ste ma presvedčili, že na to nebudem šahať
práve som sa dočítal, že nad 18 veku odporúčajú kratšie kľuky ako do 18 pri tom istom inseam... nuž asi by som mal skrátiť nie len ne gravel ale aj na mtb
Nj, co ak ma niekto so 180cm 80cm inseam, alebo disproporcne delene dolne koncatiny, preferuje nestandardnu kadenciu...alebo chce kompenzovat velky BB drop?
Jop presne. Brat je vyssi iba o 1cm, ale ma dlhsie koncatiny. Na jeho biku nedociahnem na pedale...
no dobre, ale tabuľku napr. podľa dĺžky holennej alebo stehennej kosti som nikde nenašiel a skúšať to na pocit kupovaním rôznych veľkostí sa mi naozaj nechce. Tak ste ma presvedčili, že na to nebudem šahať
práve som sa dočítal, že nad 18 veku odporúčajú kratšie kľuky ako do 18 pri tom istom inseam... nuž asi by som mal skrátiť nie len ne gravel ale aj na mtb
Ak sa ti nechce vela investovat, vyskusaj prv s klukami z Aliexpressu a potom, ak ti to bude vyhovovat, si kupis normalne
pokiaľ nemáte nejaké bolesti a podobne by som dlžku kľuk len tak z rozmaru neriešil... inak kratšie majú samozrejme výhody v tom že nútia človeka viac frekvenčne točiť, ten pol centimeter sa niekedy aj v teréne nájde, že si neškrkneš o kamen, alebo keď aj je to menej fatálne a ešte máš vyššie sedlo a tým pádom lepší drop a viac aero posed... ale stále je to len blbých 5mm ak sa bavíme o prechode 175 na 170
na jednej strane nemám žiadne problémy, na strane druhej cítim, že na cestnom (gravel) bajku šlapem proste inak ako na mtb .... možno si len chcem samozdôvodniť, že tie kluky proste musím zmeniť a tým pádom budem mať menej napr finančných obmedzení. Zatial mám na roninovi staručké čo som mal doma... možno si zaslúži nejaké iné, cestnejšie napr
Experiment. Toto asi strednú cestu nebude mať. Buď sa páči, alebo nepáči. Bol som to prebehnúť a je to nový pocit. Dávaš bomby jak na cesťáku, zároveň ideš lesnú cestu a krásne pláveš.
povodne to bol Marin Kentfield
1x8 (12-46) s bar end riadenim
teleskopicka sedlovka 120mm
riaditka Ritchey 520/670mm s 35mm predstavcom plaste 29x2,20"
Velmi sa mi pacia tieto prerabky MTB s dropbars. Normalne rozmyslam, ze sa pustim do nejakeho takeho projektu. Velmi pekne sa ti to podarilo, mas aj fotku zboku?
tak v terene som zatial velmi nebol, velmi mokro a aj koleno mam v riti
musis si zvyknut o kolko pohnut packou lebo tato je len trecia a nema dane presne polohy, potom to ide intuitivne
a najma musis takpovediac premyslat vopred aky tam budes chciet dat prevod a nenechavat to na poslednu chvilu
urcite to nie je noec pre vykonostnych bikerov
Tak po 4 rokoch vlastneho prehovarania, ze gravel a barany idu k sebe bolo bez uspechu. Ku tomu par xtr drobnosti, skoda ze som nenasiel 40z pilu, ktora pasuje na 9000ckove xtr kluky ?.
povodne to bol Marin Kentfield
riaditka Ritchey 520/670mm s 35mm predstavcom
plaste 29x2,20"
Velmi pekne. Tie rajdy su super... Mam tam este nejaky 26kovy Heavy Tools, skusim z toho nieco vykuzlit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jop presne. Brat je vyssi iba o 1cm, ale ma dlhsie koncatiny. Na jeho biku nedociahnem na pedale...
Ak sa ti nechce vela investovat, vyskusaj prv s klukami z Aliexpressu a potom, ak ti to bude vyhovovat, si kupis normalne
riaditka Ritchey 520/670mm s 35mm predstavcom plaste 29x2,20"
musis si zvyknut o kolko pohnut packou lebo tato je len trecia a nema dane presne polohy, potom to ide intuitivne
a najma musis takpovediac premyslat vopred aky tam budes chciet dat prevod a nenechavat to na poslednu chvilu
urcite to nie je noec pre vykonostnych bikerov
riaditka Ritchey 520/670mm s 35mm predstavcom
plaste 29x2,20"
Velmi pekne. Tie rajdy su super... Mam tam este nejaky 26kovy Heavy Tools, skusim z toho nieco vykuzlit.