2dury: Ja neboji, len rozmyslam, ze som si usil peknu budu na seba. Idem horala uz 6x a z toho 3x krejzi. Len tohto roku mam podstatne menej najazdene a jazdil som len kratucke preteky. Ale Horal je Horal, treba sa ist vyblaznit. Hadam to zvladnem
Tak vela zdaru, uvidime sa na starte
PS: Na starte ma spoznate podla maleho modreho deckeho bicyklika a startove cislo K1
Jany: a sutazny poriadok splna ten tvoj detsky bicykel ?
Na súťaž môže byť použitý len taký bicykel, ktorý spĺňa technické a bezpečnostné požiadavky podľa predpisov UCI a SZC (pozn.: je možné používať bicykle s rozmermi kolies 26“ a 29“
Bikerov z Hodruše len tak ľahko,
neodradí dážď a blatko. Nech len prší, nech sa leje,
bikerom z Hodruše je na trati skvele. Majú oni na gumách drapáky značné,
len nám trať poriadne označte.
STAX, ideš na trať KREJZI alebo LEJZI. My ideme na LEJZI.
Ja len či sa mám pripraviť a tešiť na naháňačku.
LiviaZV, ďakujeme za info o aktuálnom počasí. Aladinovi sa nedá veriť. Čakáme ešte jednu krátku správičku večer ako to tam vyzerá.
no ako vzdy uz sa to vo mne mrvi...
hej "domaci"-neviete ako to je zo "stanovym miesteckom"?je to priamo na starte?
a ako moc kosa je v noci -treba extrem,alebo staci light spacak?
..juuj-zopaknem si stanovanie pred "popravou"-ako pred rokom na karp.vlkovi-kde som zazil bezesnu noc-kvoli nejakym debilom co tam z autom na mna svietili arobili haluze...3m od stanu...-nastastie teraz nebudem sam,a v pustatine-vtedy som tam dosiel asi o 22.30-potme -na nejaku luku pod lanovkou -nestihol som vlak ...
anyway bude prekrasny mozno mokry vikend-super stanovacka,bajkovacka-a mozno si po rokoch aj zaplacem -ale ked som vo zvolene prezil-tak preco nebyt crazy
to este nie je iste, mam v plane ta celu cestu a vecer prehovarat a verim ze dutch a matt pomozu, lapierrovci by mali vyrazat spolu o 8mej
ps - kto pojde posledny z chatky musi ju celu upratat a neverim ze by si chcel do 11 upratovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak vela zdaru, uvidime sa na starte
PS: Na starte ma spoznate podla maleho modreho deckeho bicyklika a startove cislo K1
Na súťaž môže byť použitý len taký bicykel, ktorý spĺňa technické a bezpečnostné požiadavky podľa predpisov UCI a SZC (pozn.: je možné používať bicykle s rozmermi kolies 26“ a 29“
hehe "tak to kazdopadne".
inak s tymi predpovedami ma uz nebavia, kazdy den ina
clovek potom nevie ci sa ma pripravit na velku zlobu alebo este vacsiu
Bikerov z Hodruše len tak ľahko,
neodradí dážď a blatko.
Nech len prší, nech sa leje,
bikerom z Hodruše je na trati skvele.
Majú oni na gumách drapáky značné,
len nám trať poriadne označte.
Ja len či sa mám pripraviť a tešiť na naháňačku.
a ako moc kosa je v noci -treba extrem,alebo staci light spacak?
..juuj-zopaknem si stanovanie pred "popravou"-ako pred rokom na karp.vlkovi-kde som zazil bezesnu noc-kvoli nejakym debilom co tam z autom na mna svietili arobili haluze...3m od stanu...-nastastie teraz nebudem sam,a v pustatine-vtedy som tam dosiel asi o 22.30-potme -na nejaku luku pod lanovkou
anyway bude prekrasny mozno mokry vikend-super stanovacka,bajkovacka-a mozno si po rokoch aj zaplacem
asi mi blatko zase prebrusi loziska, co uz, kazdopadne sa uz brutal tesim...
asi mi blatko zase prebrusi loziska, co uz, kazdopadne sa uz brutal tesim...
aj dvome hnupkove zo spisa idu na lejsi
EE ... ma to na samostatnom lamine, tak ako to je na Salzke ...
OK .. uz vypinam pocitac a idem za vami ....
to este nie je iste, mam v plane ta celu cestu a vecer prehovarat a verim ze dutch a matt pomozu, lapierrovci by mali vyrazat spolu o 8mej
ps - kto pojde posledny z chatky musi ju celu upratat a neverim ze by si chcel do 11 upratovat
Radšej si zavolaj organizátorov. Tel.: +421 52 / 7756 885, 7757 122, 7757 158
Vôbec netuším, či je aj nejaký stanový tábor.