nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Ale dnes mi bolo luto Degenkolba, ten si zasluzil o lepsie miesto aspon bojovat aj ked tym dvom by asi nestacil.
Na Sagana tuto sezonu asi radsej nepozerat ak si chce clovek usetrit slzy
Ono tie pribehy dokazu byt velmi silne, najma u sportovcov, ktorych pozname a pamatame si ich uspechy aj "zlyhania", ked sa prostrednictvom takehoto pribehu dozvieme, co vtedy citili, ako na tom boli psychicky a zdravotne a pod..
Podľa mňa to len dofukuje odfukuje v rámci urciteho objemu vzduchu,nemyslím si ,že ten systém bude schopný generovať dodatočný objem vzduchu,to by bolo príliš komplikované.
https://fb.watch/jOJEzddmlb/
Ak som dobre počul komentatora ,ked jeden z jumba vysiel z kociek na asfalt povedal,ze teď dofukuje pneu . a stlacil nieco na riaditkach.
Tiež si myslím, že po týchto dvoch pretekoch už toho má po krk, ale taký je život cyklistu. Degenkolb mohol po rokoch spraviť super výsledok a ako dopadol...
Peter jazdil desať rokov na úplnej top úrovni, posledné dva roky to už ide dolu a sám vie, že na veľké víťazstvá to už nebude. Ale zase rozlúčka s poslednou jarou veru nevyšla.
dnes bol limit 5:55 hod., 257 km priemerkou 43,4 km/h
System ma umoznit pocas jazdy na dlazbe znizit tlak a na asfalte zvysit. A ako pisal kajto urcite nie na dofukovanie pri defekte.
Riziko vidim v tom, ze jazdec na dlazbe odfukne, ale trosku moc, a sekne aj bezdusovy plast. Take diery mlieko nemusi zalepit a system nedofukne.
Nikde som nevidel princip fungovania. Je niekde nadrzka so stlacenym vzduchom (dusikom, heliom, ...) - cize obmedzeny pocet dofuknuti dany objemom nadrzky a tlaku v nej, alebo maly kompresor? V kazdom pripade tazitko a *****o...
A druha vec - po rokoch som videl v priamom prenose vyzuty bezdusovy plast (kedysi davno Mayo po chybe vyzul zle nalepenu galusku a rozbil sa). Dokonca dvakrat... Po defekte? Bolo dofukovanie a zlyhalo? Chyba jazdca - vela odfukol?
Buducnost ukaze ci to nie je slepa ulicka
Mimochodom nechápem tie reči o Peťovi ako “sa mu už asi nechce bicyklovať” a podobne. Neviem, pozrel som síce iba záznam, ale hentak si nechtiac ustlať takmer zo spice balíka skôr hovorí o smole…
Otazne je ci ma na strave dobre nastavene zony HR alebo len nejak aby bolo. Z2 od 112 sa mi nejak nezda.
Mne osobne to tak niekolkokrat prislo, tak som dal pacik cloveku, co to napisal. Totiz. Tych padov je vyrazne viac ako Peter padal v minulosti a nemyslim si, ze tie pady su len o nahode. Ak si 100% pritomny a sustredeny v zavode, tak omnoho lepsie vies predvidat situacie, ako ked ides svoju povinnu jazdu a myslienkami si niekde inde. Tiez si omnoho skor ustelies vtedy, ked je tempo pre teba privysoke, ako ked tempo urcujes sam, alebo sa citis vo vysokom tempe zavodu komfortne. Preto Peter vo svojej najlepsej forme vyzeral akoby sa padom priam zazracne vyhybal. Sucasny Peter sa castokrat drzi medzi favoritmi za oci, kym Vojto a Matej do toho nedupnu, a po viacerych padoch pripadal tak, ze mu odlahlo a citil sa oslobodeny. Pritom pred par rokmi by bol pekelne nahnevany. Mozem sa samozrejme mylit a je pravdepodobne, ze vcerajsie P-R nebol tento pripad.
Síce sa mu včerajšie P-R nevydarilo, no mohol si urobiť aspoň malé PR na miestnej úrazovke.