Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
To je mozne, ze maju vacsiu plochu, ale aj tak si neviem predstavit akykolvek kabinovy filter s vymenou po 2 rokoch /a tie Hepa a uhlikove po 3 rokoch/. Ved to bude komplet zenesene pri jazdach v meste.
no moje kabínové filtre po roku boli plné pelu , čiatočiek lístia, prachu atd... po 2 r by to bol hnoj, ked som to rozobral tak sa to všetko vysypalo na podlahu spolujazdca
To je jedno ako brusis, dôležité je zbrusit hrany skrabanca, takže asi lepšie krížom voči nemu alebo kruzit postupne po dĺžke. Môžeš kľudne použiť aj excentricku brusku co mas doma v dielni so 150mm tanierom. S lestickou to potom pekne vylestis.
Skusim to na par centimetroch skrabanca prebrusit a prelestit G3 a ak to bude fajn dam cely skrabanec. Bruskou to ozaj riskovat nechcem, radsej sa s tym pobabrem dlhsie.
To je mozne, ze maju vacsiu plochu, ale aj tak si neviem predstavit akykolvek kabinovy filter s vymenou po 2 rokoch /a tie Hepa a uhlikove po 3 rokoch/. Ved to bude komplet zenesene pri jazdach v meste.
ak to ale polovodič jazdí len do obchodu a na sviatky, s najazdom do 5 tis. a stojí to v garáži tak vydrží aj 3r
Mizive promile majitelov mozno pol roka, ale ten tesla servis je (bol pred rokom) zufaly - auto 2 tyzdne v servise, po vrateni sa zistilo, ze zabudli nejake uvolnene srouby v pristrojovke a robilo to bordel, tak dalsie 3 tyzdne cakania na najblizsi volny moment. Cize 5 tyzdnov bez auta a nahradne bolo len na prvych par dni. Nastastie firemna flotila podrzala, ale skusenost nic moc.
Vyzerá to tak, že si jediný s reálnou skúsenosťou s Teslou. Už som sa najaktívnejšieho svedka Elonovho pýtal, či teda toto dokonalé vozidlo má, ale z nejakého dôvodu neodpovedal.
Jak by som sa odhodlal na elektro, rovno by som sa mohol rozlúčiť so svojimi najväčšími záľubami: výmena oleja, filtrov, kontrola hladín, kontrola tlakov...
Má/potrebuje elektromotor nejaký servisný interval?
ked je v mode pisat ze prevodovka nepotrebuje vymenu oleja, co asi povedia pri ev ?
viem ze su intervaly na vodivost/vymenu chladiacej naplne.
brzdovka tam stale je mas sa cim hrat.
motory nemaju kefy, mozno tak vymena vytrasenych lozisk. alebo sa to zahodi cele.
Určite je to urobene tak, ze si to opravís v nedeľu poobede tak, ako stodvacinu pred domom. Ale jedine keď budeš mat fajný hrubý chleba s masťou a cibuľou od ženy, inak to nepôjde
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uff
Skusim to na par centimetroch skrabanca prebrusit a prelestit G3 a ak to bude fajn dam cely skrabanec. Bruskou to ozaj riskovat nechcem, radsej sa s tym pobabrem dlhsie.
Ach, ruky by som namieste dolamal tomu cur...
ak to ale polovodič jazdí len do obchodu a na sviatky, s najazdom do 5 tis. a stojí to v garáži tak vydrží aj 3r
Má/potrebuje elektromotor nejaký servisný interval?
viem ze su intervaly na vodivost/vymenu chladiacej naplne.
brzdovka tam stale je mas sa cim hrat.
motory nemaju kefy, mozno tak vymena vytrasenych lozisk. alebo sa to zahodi cele.
https://auto.bazos.sk/inzerat/150151292/letne-pneumatiky.php
a celý inzerát je napísaný verzálkami....