gennypoziello
There should be not problem, before it was provided with this crankset, and still should be provided.
They put rotor only in case there weren't GRX on stock. If the rest is GRX, I think you can switch without problem.
Hi. One question. Can I swap my current Shimano GRX FC-RX600 2x10-speed Crank 46/30 175mm for Shimano GRX FC-RX600 2x11-speed Crank 46/30 170mm? The thing is that my bike has 175mm cranks and it feel a bit off when I am going uphill (i am 5´9 or 178cm) and one guy recomended me 170mn for my height,
Are 10s and 11s Shimano GRX cranks the same? Will it work? (new 11s crankset on 10s everything...)
Thanks
Ahoj. Jedna otázka. Môžem vymeniť moju súčasnú kľuku Shimano GRX FC-RX600 2x10r 46/30 175mm za kľuku Shimano GRX FC-RX600 2x11r 46/30 170mm? Ide o to, že môj bicykel má 175 mm kľuky a pri jazde do kopca mi to príde trochu mimo (meriem 5'9 alebo 178 cm). Jeden chalan mi odporučil 170mm kľuky na moju výšku,
Sú Shimano GRX 10s a 11s kľuky rovnaké? Bude to fungovať?
Vďaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
There should be not problem, before it was provided with this crankset, and still should be provided.
They put rotor only in case there weren't GRX on stock. If the rest is GRX, I think you can switch without problem.
Are 10s and 11s Shimano GRX cranks the same? Will it work? (new 11s crankset on 10s everything...)
Thanks
Ahoj. Jedna otázka. Môžem vymeniť moju súčasnú kľuku Shimano GRX FC-RX600 2x10r 46/30 175mm za kľuku Shimano GRX FC-RX600 2x11r 46/30 170mm? Ide o to, že môj bicykel má 175 mm kľuky a pri jazde do kopca mi to príde trochu mimo (meriem 5'9 alebo 178 cm). Jeden chalan mi odporučil 170mm kľuky na moju výšku,
Sú Shimano GRX 10s a 11s kľuky rovnaké? Bude to fungovať?
Vďaka