Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
agenta na bazos som nevytvaral, obcas som pozrel, ale nikdy nic nenasiel. potom som zo srandy skusil dat do googe "predam rb" a cca 10ta fotka bol moj bike. inzerat zmazany, ale z bazosu mi poslali data do polhodky. preposlal som policii a oni mi zjednali cenu na 0
Cize este bol u povodneho predavajuceho? (ktory dostal zachvat rozumu a inzerat po uverejneni zmazal?) Lebo presun od kupujuceho k tebe si predstavujem ako narocnejsi postup (a kupujúci ma vymahat peniaze od predavajuceho)
Sorry za hlupe otazky, ale takychto stastnych koncov (navyse po mesiaci, skoro) nie je vela znamych
update mojho ukradnuteho rb. Uz ho mam Nasli ho u predavajuceho z bazosu. Asi to nebol priamo zlodej. on len niekde kupil 2 biky za 200 a potom sa rozhodoval ktory si necha a ktory preda. Inzerat stiahol, lebo sa mu na mojom rb lepsie jazdilo. No hej, asi nahodou mal doma look kufre, ani sedlo si nenastavil Podla mna *****, vedel ze kupil kradnute biky a predaval dalej. policii dal aj cislo na predavajuceho/zlodeja, tomu sa nic nestane. Zlodeji sa smeju policajtom do oci "kupil som na ulici bike a dokaz ze nie"
za mna, ked ti ukradnu bike, urcite si vytvor agenta na bazos. zlodej je blbec a mozno ho tam da.
ten predavajuci ma este jeden kradnuty bike kross hexagon modry ale nechali mu ho, lebo nemaju k nemu majitela
Dobrý deň chcem vás velmi pekne poprosiť o pomoc pri hľadaní týchto dvoch zlodejov, ktorý včera 26.5. v ranných hodinách 7:30-7:41 odzudzili dva nové bicykle mne a môjmu mužovi z bytového domu Krištof Plazza na Nádražnej ulici 538/14, Trenčianske Teplice. Bicykle boli značky SCOTT- Sparx RC COMP Yellow S 2022 v hodnote 4965€ s elektricku prehadzovačkou. A druhý SCOTT- Sparx RC COMP Bleck L 2022 v hodnote 3773€ Výrobne číslo: STM29D10L21050404N Typ vidlice: FOX 32 FLOAT Číslo vidlice: 82204 - 0538 - T
Telefónne číslo: 0910 905 259
Ďakujem veľmi pekne za zdieľanie a pomoc.
!!!!Za nájdenie bicyklov ponúkame finančnú odmenu 500€ !!!!
Nie priamo mne ale novemu majitelovi mojho E***** boli vcera v Madarsku ukradnute biky, je mozne ze sa niekde v pohranici ukazu v inzercii. Ak by tak davam do pozornosti:
-cierny Epic S-works s modrou SIDou, moc takych kombinacii neni. Dalsie poznavacie znaky Suncycle kolesa, kashima teleskop, XX1 AXS, garbaruk kazeta, galfer kotuce... skratka nic vsedne.
-Canyon Inflite CF SLX 9, rocnik 2023, snad okrem Challenge plastov seriovy stav.
Tak to je na inu debatu, mna “fascinuje” ze sa takmer vzdy a vsade najde jednobunkovec (a ze ich neni malo) co si dokaze vyhliadnut a odniest cudzi majetok a cielene sposobit druhemu skodu. Skratka len tak, bez chrbtovej kosti zobere nieco co mu nepatri za ucelom vlastneho obohatenia sa… Holt ako spolocnost sme stale v *****ch… Je mi jasne ze sa to deje denne a bezne, ci s bajkami, autami,… ale ked je tomu clovek “blizko” tak to vnima uplne inac..
to by ta nemalo "fascinovat" lebo to je nieco s cim ma clovek pocitat a zariadit sa podla toho, stejne jak si das rusko v šaline ked je kovid, tak nenechas bike za tisice eur niekde v kempe, lebo je "zamknuty"
skoda ho mna zase fascinovalo ze penazenka polozena na celnom skle na stieraci vydrzala cely den aj noc bez povsimnutia uprostred sidliska kadial pravidelne tiahnu aj tmavsi a vseliaka ina chamrad.
keby tie bicykle mali aj stvrtinovu cenu aj tak by zmizli - skor boli v nespravny cas na nespravnom mieste - ich cena a zabezpecenie uz je nepodstatne.
Hovorí sa, že čo si človek nezaslúži, to mu nikdy nebude úplne patriť. Ak je niekto ľahkovážny k svojim veciam, asi na ne nemusel makať 12h denne v pote tváre. Keď si spomeniem čo som musel prežiť aby som si vyskladal svoj prvý dream bike, tak je nemysliteľné aby mi ho niekto šlohol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sorry za hlupe otazky, ale takychto stastnych koncov (navyse po mesiaci, skoro) nie je vela znamych
https://www.facebook.com/groups/386507788570858/permalink/1324772984744329/
za mna, ked ti ukradnu bike, urcite si vytvor agenta na bazos. zlodej je blbec a mozno ho tam da.
ten predavajuci ma este jeden kradnuty bike kross hexagon modry ale nechali mu ho, lebo nemaju k nemu majitela
Telefónne číslo: 0910 905 259
Ďakujem veľmi pekne za zdieľanie a pomoc.
!!!!Za nájdenie bicyklov ponúkame finančnú odmenu 500€ !!!!
https://www.facebook.com/groups/546397385559448/permalink/2231411590391344/
-cierny Epic S-works s modrou SIDou, moc takych kombinacii neni. Dalsie poznavacie znaky Suncycle kolesa, kashima teleskop, XX1 AXS, garbaruk kazeta, galfer kotuce... skratka nic vsedne.
-Canyon Inflite CF SLX 9, rocnik 2023, snad okrem Challenge plastov seriovy stav.
keby tie bicykle mali aj stvrtinovu cenu aj tak by zmizli - skor boli v nespravny cas na nespravnom mieste - ich cena a zabezpecenie uz je nepodstatne.