myslis,ze by boli problemy keby ich tam niekto videl? sak drevo nebrali domov a hrube kusy nerezali...
a divam sa,ze na Trailforkse uz nieje ani Jedlovina,nechapem preco to odtial mizne,sak to stejne niesu traily pre beznych cyklistov cize moc ludi to tam jazdit nebude, Ci v com je problem?
myslis,ze by boli problemy keby ich tam niekto videl? sak drevo nebrali domov a hrube kusy nerezali...
a divam sa,ze na Trailforkse uz nieje ani Jedlovina,nechapem preco to odtial mizne,sak to stejne niesu traily pre beznych cyklistov cize moc ludi to tam jazdit nebude, Ci v com je problem?
Problem je v tom, ze dostat sa na TF a pozriet sa, kde su ake traily dokaze aj polovnik aj zeleny muzik, proste kdejaky triedny nepriatel.
Zoberte si priklad z Liberca> na TF nenajdes prakticky ziadny z trailov co tam maju. A pritom je tam superhusta siet trailov (bez znacenia), ktoru by som smelo zaradil medzi top v CSSR - je to neskutocne jazdenie, ake nema podla mna obdobu nikde v SR. Ale na nete ani nikde nic nenajdes. Ma to svoj dovod.
Vie si toto niekto predstavit niekde v Rakusku, alebo Svajciarsku?
To robi ten isty, ktory mal tu rampu cez cestu?
Netuším kto to tam dal, musel mať ale silnú motiváciu, na takéto betónové zábrany je potrebná ťažšia technika. Je to konkrétne pred a za vstupom do takej tej tmavo natretej búdy, na rovinke Varín - Krasňany. Je tam bufet alebo čo, neviem, nikdy som tam nebol. Celá tá cyklotrasa je akási začarovaná. Keby tie prekážky boli oficiálne tak by niekde pred nimi boli nejaké upozornenia (asi som optimista).
Veci súvisiace so športom a pohybom obyvateľov by mali byť pre kompetentných prioritou, hýbať sa je zdravé a to sa skôr či neskôr prejaví na zdraví populácie a menšom tlaku na
zdravotníctvo. To by ale niekto musel uvažovať na dlhšie obdobie ako je jedno volebné.
skoda,ze trailforks nema nejaku moznost schovat trail,ze by ho videli len uzivatelia s PRO verziou napr. alebo ti co tam maju urcity pocet bodov nazbieranych,nech to tam nevidia polovnici,lesaci a podobna haved
Matúš, motorky mi ani nespomínaj, idioti, na Straníku jeden cez víkend. Minule na Polome som sa zľakol, lebo šiel na voľnobežku z hora dolu a neskoro som ho zbadal, nepočul som u mňa nič výnimočné, však vieš a nedávno Braňo písal že nejaký dilino sa driapal modrou hore nepochopím...hlavne že cyklista je problém....
Na tej Vretenici som nejako prehliadol informáciu, že tie vývraty čo tam boli sú už odpílené a zostali len korene. Trebalo by niekoho s lopatkou, alebo motyčkou a narobiť okolo tých koreňov peknú zamotanú lajnu. Inak celá Vretenica v absolútne top podmienkach
Vretenica je tip top, len tie vyvraty podkop sem tam a potlač nech idú kamsi niekedy 🤭🤣 ty lajna, som presne hovoril kamarátovi, už vidím ako Braňo bude vymýšľať lajnu okolo tých vývratov a tam zahyniem 🙈😁
Tam to bude Janči skôr náročnejšie z hľadiska výšľapu...celé to už je v stúpacej pasáži, takže technicky pohoda. Keby to klesalo, tak cez taký vývrat by sa dali aj zaujímavejšie veci vymyslieť. Aj predtým čo boli vývraty a tam som s Tomášom robil takú provizórnu lajnu, tak teraz je tam definitívna úprava pekne vrchom ponad vývrat a je to úplne ideálne spravené. 👌 Dá sa tam pekný flow držať.
ta rampa je tam už par rokov ale väčšinou je otvorena, takže v tom až taky problem nevidim narozdiel od tych panelov rozmiestnenych po cyklotrase smer Terchova
Elektornicka zavora je tam podla mojich fotiek necely rok. Isty cas bol aj opacny koniec pozemku zataraseny vacsou ocelovou zavorou (30:15 na videu). Problem je aj dopravne znacenie, ktore tiez zakazuje vjazd. Neviem ale najst rozhodnutie sudu a teda nechápem, ci na stavbu elektronickej závory dostali stavebné povolenie a na dopravne znacenie urcenie. Panely/zvodidla prosim ohlasujte na OO PZ Terchová 0961403955, asi potrebuju viac podnetov alebo aby sa tam niekto prizabil, aby sa rozhybali. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
presne o tej rampe v 31:22 hovorim, ta tam je isto dlhšie ... ale tu kovovu branu cca pol kilometra pred rampou - tu som tam nevidel - na druhu stranu tento úsek sa dá obísť
... k tym panelom sa nevyjadrujem ani 😅
Tomu, ze polnohospodarske druzstvo odpredalo pozemky pod cestou obyvatelom Konhory rozumiem. Nerozumiem jednemu - ak ta cesta cez Konhoru je verejna komunikacia ako sa uvadza v stanovisku okresneho sudu, tak ma byt v LV vecne bremeno "pravo prejazdu / prechodu" a tym predsa konci akakolvek diskusia ci tam niekto iny okrem majitelov ma pravo vstupit alebo nie. Ak do LV toto vecne bremeno pri predaji pozemku na katastri zapisane nebolo, tak je to zlyhanie pracovnika katastra a okresny sud mal nariadit zapis bremena katastru. Alebo mi nieco unika?
31:22 rampa tam určite nie je dlhšie...tá je tam rok a je to maximálny znak úpadku ľudského rozmýšľania. Cestou k rampe sú uložené smetné nádoby...byť starostom Varína, tak vydám VZN, že vozidlo na zvoz komunálneho odpadu môže chodiť len po túto rampu a ľudia si svoje smetné nádoby musia nosiť k vývozu. Veci s rampou by sa rýchlejšie pohli k jej odstráneniu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Problem je v tom, ze dostat sa na TF a pozriet sa, kde su ake traily dokaze aj polovnik aj zeleny muzik, proste kdejaky triedny nepriatel.
Zoberte si priklad z Liberca> na TF nenajdes prakticky ziadny z trailov co tam maju. A pritom je tam superhusta siet trailov (bez znacenia), ktoru by som smelo zaradil medzi top v CSSR - je to neskutocne jazdenie, ake nema podla mna obdobu nikde v SR. Ale na nete ani nikde nic nenajdes. Ma to svoj dovod.
To robi ten isty, ktory mal tu rampu cez cestu?
Netuším kto to tam dal, musel mať ale silnú motiváciu, na takéto betónové zábrany je potrebná ťažšia technika. Je to konkrétne pred a za vstupom do takej tej tmavo natretej búdy, na rovinke Varín - Krasňany. Je tam bufet alebo čo, neviem, nikdy som tam nebol. Celá tá cyklotrasa je akási začarovaná. Keby tie prekážky boli oficiálne tak by niekde pred nimi boli nejaké upozornenia (asi som optimista).
Veci súvisiace so športom a pohybom obyvateľov by mali byť pre kompetentných prioritou, hýbať sa je zdravé a to sa skôr či neskôr prejaví na zdraví populácie a menšom tlaku na
zdravotníctvo. To by ale niekto musel uvažovať na dlhšie obdobie ako je jedno volebné.
Bavil som sa s nim o tom a je to tak, ako pisem hore. plus este motorkari
No super….
😂😂😂 kazdy ma pravo na svoj vlastny pravny nazor
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
... k tym panelom sa nevyjadrujem ani 😅