neviem ako to je podla zakona ale uznavaju to aj znamym z inych firiem,a vzdy v piatok tam je najviac ludi,takze si myslim,ze to vela ludi vyuziva a predlzuje si vikendy
mozno nejaky miestny felciar bude vediet presne povedat ale podla googla by to mal zamestnavatel uznat a zaplatit priemernu mzdu a ide to dokonca mimo 7 dni ktore mas zo zakona vyhradene na doktora
Nejake detaily na fulla. Povodne som chcel Oneup packu, ale V3 neopodstatnene zdrazela oproti V2. Oproti nej ma Shimano lepsiu polohovatelnost, hlinikovu konstrukciu a viac pasuje k XTR kokpitu.
Mne dnes síce bazárový tlmič, ale poštárka to bola. Manitou Mara. Už ma akosi nebaví dookola repasovať Fox DPS tak som skúsil úplne niečo iné. Čas ukáže či vydrží viac. Zatiaľ som prekvapený z toho, aký to má zvláštny prejav oproti Foxu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
som prekvapený, že to niekde posielajú domov. v KE som si musel ísť po všetky osobne
v KE mi to prislo tak isto postou.... ak vypisujes to tlacivo tam zadavas ci chces prevziat osobne alebo postou 😏
Tak to bude tým, že som to nevypisoval. Keď som to potreboval na MHD, tak ma rovno poslali na SČK Komenského.
mozno nejaky miestny felciar bude vediet presne povedat ale podla googla by to mal zamestnavatel uznat a zaplatit priemernu mzdu a ide to dokonca mimo 7 dni ktore mas zo zakona vyhradene na doktora
§ 138,ods.2, 311/2001 Z.z. - Zákonník práce
Túto sezónu vyskúšam tieto 👍🏻
Dodávateľ Ali... .
Riadidlá 420
Predstavec 90 cm
Jednoduchý gps cyklopočítač píšu výdrž batérie 40 hod.
Pekné od nich že v tradícii pokračujú. Mal som sen mať všetky plakety, ale žiaľ ma vyradili hneď po prvom pokuse o darovanie