Podla mna je jedno kde to bolo, medvede tam su urcite a chodia kade tade. Minuly rok som stretol medvieda priamo na Anakonde na zaciatku v tej hustine.
medvede su tam roky a stale tam aj budu,byvaly kolega polovnik ma x videi ako chodia na kukuricu v okoli letiska v Rosine,ved na jar bola cela visnovska dolina dodupana od medvedov,hadam na kazdom chodniku boli stopy v blate a v snehu
a nedavno,asi 3 tyzdne dozadu bol medved videny pri salasi vo svinnej na zaciatku vyslapu na skalky a podla miestny polovnikov su tam 2 medvede,jeden v okoli bane a druhy smer Zibrid
Poľovník a lesník dohľadavali v ranných hodinách postreleného diviaka. Z kríkov na nich vyskočil medveď. Jeden utekal pred ním, ale neúspešne. Druhý vystrelil do vzduchu a napadol ho taktiež ten medveď. Pravdepodobne ho vyrušili, kde odpočíval. Doteraz sa medveď nenašiel. Malo sa to stať niekde v blízkosti smrekových mladín kde je ihrisko v lese. Vraj nejaké močiare sú tam.
1. Tolko dreva som zvezeneho dole v turskej este nevidel a to tam chodim pomerne cadto dost rokov (taha sa to od prveho nastupu pri tej kovocyrobe az po rampu, brutal...). Ale tak cyklisti tie lesy nicia hlavne no.
2. Y3bovia aspon mohli dat bacha na turisticke znacenie...
3. Razsosna v najlepsom useku asi tretina nezjazdna, 6 stromov, zvysok OK
Dneska som bol trochu skontrolovať hobby trať maratónu v rajeckých. Vyzerá to fajnovo, je to už aj značené dá sa potrénovať. Ostáva dúfať, že nebude pršať lebo potom to bude pekne blatisté a teda na <->
Nosiť, si dúfam robíš srandu, je to uzavreté a nemáš tam čo robiť. Keď sa tam niečo stane, tak pre takých, by som ani sanitku neposlal. Nerešpektovanie zákazkových značiek a úmyselne tam ísť aj napriek oznamu v novinách a značkám, tak kto chce kam.
Nerešpektovanie zákazkových značiek a úmyselne tam ísť aj napriek oznamu v novinách a značkám, tak kto chce kam.
Niezeby som tadial chcel ist, ale kde tam vidis zakazovu znacku? Prave spravne oznacenie je prvym predpokladom toho, aby si to nikto nevysvetloval po svojom. Ak by sa tam niekomu nieco stalo a zacalo by sa to riesit, tak oznacenie by bolo tiez jednym z faktorov.
Tak potom OK ak sa uz nikde na tom kilometri za znackou neda dostat na tu cesticku. Napriek tomu by som ja na mrezu este osadil "Zakaz vstupu na stavenisko." alebo nieco v tom duchu, nech sa chranim pred jedincami co by chceli hladat vyhovorky.
Zakazove znacky su uz na vjazdoch v kilometrovom predstihu, dokonca aj v okoli vjazdov na stavenisko je znizena rychlost a na chodnikoch v ZA a TNV su upozornenia na uzaveru. Chyba ale vyznacenie obchadzky, ktora je ale momentalne realna asi iba po schodoch a centrom mesta alebo po opacnom brehu s ciastocne nespevnenym povrchom.
Oprava tam podla mna nebola ziadna. Najskor tam bola stoka. Po vystavbe cyklistickej komunikacie, ktora stoku krizuje, priestor vydlazdili kameňom v asi cementovom lôžku a osadili zabrany, co ludia (vratane nasho OZ) pripomienkovali a tak miesto vybetonovali, cim spravili v podstate brod. Teraz to vyzera na serioznejsie riesenie- priepust. Za mna bol ok aj brod ale je fakt, ze za silnejsieho dazda, tam vedelo tiecť viac cm vody. Asi by si to ale zasluzilo aj cisticku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a nedavno,asi 3 tyzdne dozadu bol medved videny pri salasi vo svinnej na zaciatku vyslapu na skalky a podla miestny polovnikov su tam 2 medvede,jeden v okoli bane a druhy smer Zibrid
1. Tolko dreva som zvezeneho dole v turskej este nevidel a to tam chodim pomerne cadto dost rokov (taha sa to od prveho nastupu pri tej kovocyrobe az po rampu, brutal...). Ale tak cyklisti tie lesy nicia hlavne no.
2. Y3bovia aspon mohli dat bacha na turisticke znacenie...
3. Razsosna v najlepsom useku asi tretina nezjazdna, 6 stromov, zvysok OK
asi takhle:
Niezeby som tadial chcel ist, ale kde tam vidis zakazovu znacku?