Vcerajsi Horal deklasoval vsetky minule rocniky svojou nevyspitatelnostou. Vyslovujem obdiv vsetkym ktory mali " GULE" postavit sa na start a vyslovujem uctu tym, ktory dosli az do ciela.
Takto rozbitych bikerov a biky som este nevidel. Ale zas pre nas fotografov to bolo pekne " žrádlo "
Dudo & Pisosip pred vasou ucebnicovou spolupracou na trati smekam skalp z hlavy
PS : taketo nieco biker musi jednoducho milovat uz aj kvoli takymto peknym fotografkam ktore mokli tiez.
Tak včera to bol naozaj silný zážitok. Rad by som sa poďakoval za pomoc pri druhom defekte človekovi s číslom 777 a to bolo už na 8km a za kompletny servis pánovi na druhej očerstvovačke, prehadzovačka už bola úplne v keli. Aj preto som dorazil až do konca a môžem povedať že takých dlhých 44 km som ešte nešiel.
Naozaj klobúk dole pred organizátormi a samozrejme pred všetkými čo to dotiahli až do konca!!!
Budúci rok si to rád prejdem opäť ale dufam že už za lepšieho počasia...
najstrucnejsie zhodnotil tento mara(zmus)ton matt v cieli:"...toto som este nezazil"
ja sa chcem velmi podakovat Dudovi za skvelu atmosferu na trati, jeho hlasky na obcerstvovacke v Lipt. Teplicke by sa mali uchovat pre buduce generacie
nakoniec tvoja predpoved o pocte ko***ov, ktory to dokoncia, nevysla, nebolo vas ani 50
ja sa chcem velmi podakovat Dudovi za skvelu atmosferu na trati, jeho hlasky na obcerstvovacke v Lipt. Teplicke by sa mali uchovat pre buduce generacie
citim sa byt pocteny kedze som v teplicke vzdal. Organizatorom chvala startujucim cest a tym co dosli slava. Ja som premrzol na kost. trrriasol som sa v ziazde z toho kopca 9km jak stary fetak a furt som kontroloval ci mam prsty na brzdach bo som ich necitil ani ... ale inac skvele ...o rok pridem zas (ak pride aj slniecko so mnou )
no ako fakt toto som este nezazil hh 11 hodin v dazdi blate vetre brutal som rad ze nemam zapal pluc. Nechapem ako ale ani hrdlo neboly. Pozdravujem duda a pisosipa, ktorych som spoznal na poslednej obcerstvovacke. Bohuzial, alebo nastastie traz uz neviem som asi tak 8 km pred cielom trhol retaz a strihol si to po asfalte do ciela tze DNF svieti ale nevadi bike mozem znovu hodit do kosa no nie cely iba retaz kablovanie a brzdove dosticky. a este odkaz organizatorom v takom pocasi mohly kus skratit trat si myslim. Inac vsetko OK
no len v priestore startu a na obcerstvovacke v Sunave, kde ma Juraj nechal a zachranoval znicenych bajkerov.. som rada, ze som nakoniec vobec nestartovala a klobuk dole vsetkym odhodlancom prejst trat! moje foto: http://*****saweb.google.sk/mtbsaldi/Horal_2008
Zaujimavy maratonik v zaujimavom pocasi..ked to porovnam so Stiavnicou,tak to teplo v Stiavnici mi vadilo daleko viac..Moja chyba bola,ze som podcenil situaciu a odstartoval v kratkom..jednoznacne to vsak zatial bolo v sobotu moje naj dobrodruzstvo roka...A vdaka organizatorom za to,ze nas rano nechali v pokoji a nepozadovali presun na ine miesto...totiz v blizkosti startoveho obluka tam nik nemal postaveny stan iba my
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takto rozbitych bikerov a biky som este nevidel. Ale zas pre nas fotografov to bolo pekne " žrádlo "
Dudo & Pisosip pred vasou ucebnicovou spolupracou na trati smekam skalp z hlavy
PS : taketo nieco biker musi jednoducho milovat uz aj kvoli takymto peknym
zabudol som si doma tretry
P.S.- ďakujem chalanom z blavy za požičanie plastov do SPD-čiek
http://www.xcmaraton.sk/horal2008/htmldata/page0001.htm
nebolo to celkom obyčajné ... viac neskôr
Naozaj klobúk dole pred organizátormi a samozrejme pred všetkými čo to dotiahli až do konca!!!
Budúci rok si to rád prejdem opäť ale dufam že už za lepšieho počasia...
nakoniec tvoja predpoved o pocte ko***ov, ktory to dokoncia, nevysla, nebolo vas ani 50