.. sustredenie pred startom...
10.08.2008 - 12:38:15
00
... a Saldi vsetko a vsetkych fotila....
10.08.2008 - 12:40:53
00
Tak včera to bol naozaj silný zážitok. Rad by som sa poďakoval za pomoc pri druhom defekte človekovi s číslom 777 a to bolo už na 8km a za kompletny servis pánovi na druhej očerstvovačke, prehadzovačka už bola úplne v keli. Aj preto som dorazil až do konca a môžem povedať že takých dlhých 44 km som ešte nešiel.
Naozaj klobúk dole pred organizátormi a samozrejme pred všetkými čo to dotiahli až do konca!!! :D
Budúci rok si to rád prejdem opäť ale dufam že už za lepšieho počasia...
10.08.2008 - 13:04:38
00
najstrucnejsie zhodnotil tento mara(zmus)ton matt v cieli:"...toto som este nezazil" :lol:

ja sa chcem velmi podakovat Dudovi za skvelu atmosferu na trati, jeho hlasky na obcerstvovacke v Lipt. Teplicke by sa mali uchovat pre buduce generacie :lol:
nakoniec tvoja predpoved o pocte ko***ov, ktory to dokoncia, nevysla, nebolo vas ani 50 :lol:
10.08.2008 - 13:08:46
00
ja sa chcem velmi podakovat Dudovi za skvelu atmosferu na trati, jeho hlasky na obcerstvovacke v Lipt. Teplicke by sa mali uchovat pre buduce generacie :lol:
myslis tuto:"teraz to vzdaju len teplosi" :lol:
10.08.2008 - 14:18:50
00
Tie platnicky pred Horalom neboli zjazdene ani na polovicu. Cest ich pamiatke.

Prílohy:

Platnicky.jpg
Platnicky.jpg 86.93 KiB thumb_up0thumb_down

10.08.2008 - 15:06:06
00
citim sa byt pocteny kedze som v teplicke vzdal. Organizatorom chvala startujucim cest a tym co dosli slava. Ja som premrzol na kost. trrriasol som sa v ziazde z toho kopca 9km jak stary fetak a furt som kontroloval ci mam prsty na brzdach bo som ich necitil ani ... ale inac skvele ...o rok pridem zas (ak pride aj slniecko so mnou 8) )
10.08.2008 - 15:13:14
00
super zazitok :) brzdy brzdili tak do 20. km, radenie odislo trosku neskor. RR sa osvedcil aj v takomto pocasi :wink:

Prílohy:

martika horal 2008.jpg
martika horal 2008.jpg 98.93 KiB thumb_up0thumb_down

10.08.2008 - 15:30:46
00
no ako fakt toto som este nezazil hh 11 hodin v dazdi blate vetre brutal som rad ze nemam zapal pluc. Nechapem ako ale ani hrdlo neboly. Pozdravujem duda a pisosipa, ktorych som spoznal na poslednej obcerstvovacke. Bohuzial, alebo nastastie traz uz neviem som asi tak 8 km pred cielom trhol retaz a strihol si to po asfalte do ciela tze DNF svieti ale nevadi :) bike mozem znovu hodit do kosa no nie cely iba retaz kablovanie a brzdove dosticky. a este odkaz organizatorom v takom pocasi mohly kus skratit trat si myslim. Inac vsetko OK
10.08.2008 - 16:06:51
00
... a Saldi vsetko a vsetkych fotila....
no len v priestore startu a na obcerstvovacke v Sunave, kde ma Juraj nechal a zachranoval znicenych bajkerov.. som rada, ze som nakoniec vobec nestartovala a klobuk dole vsetkym odhodlancom prejst trat! moje foto: http://picasaweb.google.sk/mtbsaldi/Horal_2008
10.08.2008 - 16:57:37
00
Zaujimavy maratonik v zaujimavom pocasi..ked to porovnam so Stiavnicou,tak to teplo v Stiavnici mi vadilo daleko viac..Moja chyba bola,ze som podcenil situaciu a odstartoval v kratkom..jednoznacne to vsak zatial bolo v sobotu moje naj dobrodruzstvo roka...A vdaka organizatorom za to,ze nas rano nechali v pokoji a nepozadovali presun na ine miesto...totiz v blizkosti startoveho obluka tam nik nemal postaveny stan iba my
:lol:
10.08.2008 - 17:25:56
00
...nic podobne som nikdy nezazil...a dufam ze uz ani nezazijem :D ( za zivot staci snad jeden krat )
este teraz mam v hlave akosi prazdno a nenapada ma nic konstruktivne co by som napisal :) ...ale nie, bolo to do urcitej miery super, do urcitej miery zabavne, sebaspoznavacie, trosku tyranie ( niekedy trosku aj viac ) ale hlavne krejzy, teda uplne sialene :D ...nebyt mircabb ( ktoremu tymto este raz dakujem ), tak by aj pri mojom mene svietilo dnf. v tom prvom dlhom zjazde som chytil defekt a kym som ho v tom blate opravil tak som premrzol na kost, chodidla ma oziabali viac ako v zime a mojim cielom bolo dojst dole do Teplicky a vzdat to :oops: Ked uz bolo najhorsie a musel som zastat a obliect aj plastenku aby som uplne nezamrzol tak ma obiehal mirec so slovami "pod matt, pod" ...tak som isiel :) ...a isiel :D ...a isiel :lol: ...nieco velmi podobne ako Forrest Gump :wink: a ked uz som bol v Teplicke, povedal som si ze skusim vyjst na ten kopec predo mnou ... a ked uz som ho vysiel, povedal som si ze sa vratim do tej Teplicky zjazdom ... a ked uz som bol tam, povedal som si preco neskusit dalsi kopec ... a ked uz som ho vysiel v tom blate a dazdi, povedal som si preco to neskusit do ciela :lol: ...proste psycho ako sa patri :D
...pocas toho sialeneho vyletu som videl vsetky konzistencie blata, jeho rozne formy, tvary , hustoty a aj chute :twisted: ...na cistenie seba aj biku som vyuzival kazdy prejazd "zurciaceho potocika", na zahnanie nudy a chmurnych myslienok som si spieval "dnes je pekny den..." a podobne vypalovaky vhodne k tomuto druhu zabavy. ku koncu vsak prisli aj pochmurnejsie temy ako dialogy sameho so sebou typu : "je to blazon, hodte na neho siet " a podobne :D ...a takto nejako ani neviem ako ( pretoze trat som vnimal stylom : blato, blatko, voda, blato, kyble vody, blaticko, ty kokooos, ake blatoooo ) som sa bavil osem hodin a nejake minuty a celkom to aj rychlo uslo :twisted:
v cieli ma cakalo snad cele forum a za ich vrucne privitanie im pekne dakujem ;) ...najnadhersia chvila dna vsak asi prisla az ked som konecne vstupil do sprchy pod horucu vodu a s dutchom sme uliali prvy baileys :P ...takze akcia super, ale dufam ze sa uz nikdy nezopakuje :twisted:
dudo : obdivujem ta ze si na tej trati dokazal rozpoznat vyhlady, singlace a tak podobne ;)
lakko : diky za foto...inak aj ja som mal na prilbe ozdobu ( aj ked nie taku velku...ale zato ma vzdy ochranila od vsetkeho zleho ) :)
saldi : dakujem za fotku kde som zvacneny ako do seba tlacim mastny chleba s cibulou :lol:
...a nakoniec dakujem vsetkym tym ktori si o mne nemyslia ze som uplny cvok :lol:
...a teraz sa idem vyjazdit na ziletku :P
10.08.2008 - 17:50:04
00
ak mate este niekto fotecky tak hodte nejaky odkaz :) rad si to kuknem.. na trati som akosi nic nevidel.. :D takze ze si to kuknem takto spatne :)
10.08.2008 - 18:46:14
00
...
lakko : diky za foto...inak aj ja som mal na prilbe ozdobu ( aj ked nie taku velku...ale zato ma vzdy ochranila od vsetkeho zleho ) :)

Az teraz som si vsimol na velkej fotke, ze na tvojej lavej strane prilby mas "paradu". Sorry, ze som ta nezaradil medzi "fesakov"
10.08.2008 - 18:54:28
00
ak mate este niekto fotecky tak hodte nejaky odkaz :) rad si to kuknem.. na trati som akosi nic nevidel.. :D takze ze si to kuknem takto spatne :)
Ani sa necudujem, ze si fotografov nevidel. To blato v ociach som vam nezavidel. Krejzi som sice nestihol ale na odbocke pri kamenolome sme fotili s Lakkom start Lejzi, v priestore startu aj Senzi, prejazdy na obcerstvovacke v Šunave, Vikartovciach a dojazd cca do 18 tej hodiny. Zajtra nahodim fotky na server a dam link.
10.08.2008 - 19:09:26
00
keyboard_arrow_up