Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
cez vikend budu v Raci hody, dnes uz stavali kolotoce pod kupaliskom, tak sa tomuto useku vyhnite a tiez Alstrovej medzi Baronkou a kruhacom. Ja som bol dnes po dlhej dobe na biku v lese a je tam teraz paradne, cesty a traily suche, vsetko zelene pripadne rozkvitnute. Akurat na par miestach smrad ako keby niekto rozpucil 1000 bzdoch
prva foto je z 18.4. - vodopad Medene Hamre. Cestu k nemu som zvladol na biku, ale cestou naspet sa mi predne koleso zaseklo v nejakej jame a musel som do tej vody vystupit. Hlavne ze fotka vysla
juliusv prosim ta, vies na mape ukazat v ktorom mieste presne byva ten vodopad?
48.2661353N, 17.1192289E
z cesty zvrchu ho moc nevidno, a ak tam bude (je obcasny) tak sa priprav na to ze sa k nemu budes brodit. Neviem ako to tam teraz vyzera ale podla mna tam uz nebude, niekto kto chodi okolo by ti mohol dat aktualne info.
Railtrail neviem co je, ale ked som sa teraz kukol na Trailforks, tak tam som si vsimol trail Dubečky.
Odpaja sa to presne pri tom krizi na razcesti, co je na cyklotrase medzi Malinskym vrchom a Kacinom.
Aj som si to minule vsimol, ale uz som nemal chut to ist preskumat.
Btw, ten Trojstrom co tu furt riesil Kenai, je odtial zmazany.
Tak ja som bol dnes doobeda pozreť ten nový trail pod Konskými hlavami...a bol som milo prekvapený...perfektné...krásny kus MK prírody...dokonca je tam niečo ako skalnaté pole...stretol som aj pri úprave tvorcov tohto trailu...aspoň som im osobne poďakoval...za fakt kus roboty👍...a páni kto ešte nedal 2% tak má možnosť: http://babsketraily.sk/
...dolu som išiel do PK cez tú novú náučnú banskú cyklocestu, a začína sa mi viac a viac páčiť, na tak krátkom úseku toľko povrchov, od skál cez už vyjazdenú a utlačenú zem, chrumkavé blatko, kopce listov, až po cestu po potoku...😎👍
...a dozvedel som sa aj niečo nové, že priehrada na konci Slnečného údolia je vlastne Pezinský tajch👍😎
Dnešný výjazd venovaný podhoriu aj Malým Karpatom. Keďže som išiel až po práci, z centra mesta, zvolil som na začiatku úseky, ktoré tak často nejazdím. Nech je trochu zmena. Po rovine smer Budmerice a cez Červený Kameň do lesa. Následne klasika po Záhorí a domov. Príjemne teplo a sucho.
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/e91a298838/
Vikend ma priniest vrtke pocasie, tak som si vravel, ze v piatok dam predcasny fajront. Planoval som sa pozriet na tu vychvalovane Pernecke luky a dat komplet traverz popod Jastrabnik, Klokociny. Ziare a Gasparovu. Nedoslednym planovanim som vyjazd okorenil o tlacenie bikeu k Trom krizom, no vyhlad zhora stal za to. Pernecke luky boli tiez pekne, akurat smerom na Pernek to bolo viac uz o hovne...doslova...luky sa pouzivaju aj ako pasienky .
Moj plan ist popod Klokociny narazil na tazobny plan lesnikov, vdaka comu bola trasa uplne neprejazdna a musel som si spravit zachadzku cez Pernek a Podbabsku dolinu,
Ak si dobre pamatam, tazba by mala prebiehat este aj v sobotu...to len pre info, ak ste mali v plane ist do tej lokality.
Railtrail neviem co je, ale ked som sa teraz kukol na Trailforks, tak tam som si vsimol trail Dubečky.
Odpaja sa to presne pri tom krizi na razcesti, co je na cyklotrase medzi Malinskym vrchom a Kacinom.
To bude dokoncene to, co sme onehda nasli v lese, ak si pamatas, na Velku Noc 2020, bolo to v tej casti
Čaute, neviete či je na amfiku na Železnej studienke stále hadica za účelom oplachnutia bicykla? Išiel som okolo, ale zabudol som sa tam ísť pozrieť. Po včerajšom daždi bolo v lesoch miestami vlhko, až bahnivo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prva foto je z 18.4. - vodopad Medene Hamre. Cestu k nemu som zvladol na biku, ale cestou naspet sa mi predne koleso zaseklo v nejakej jame a musel som do tej vody vystupit. Hlavne ze fotka vysla
48.2661353N, 17.1192289E
z cesty zvrchu ho moc nevidno, a ak tam bude (je obcasny) tak sa priprav na to ze sa k nemu budes brodit. Neviem ako to tam teraz vyzera ale podla mna tam uz nebude, niekto kto chodi okolo by ti mohol dat aktualne info.
http://babsketraily.sk/
...dolu som išiel do PK cez tú novú náučnú banskú cyklocestu, a začína sa mi viac a viac páčiť, na tak krátkom úseku toľko povrchov, od skál cez už vyjazdenú a utlačenú zem, chrumkavé blatko, kopce listov, až po cestu po potoku...😎👍
...a dozvedel som sa aj niečo nové, že priehrada na konci Slnečného údolia je vlastne Pezinský tajch👍😎
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/e91a298838/
Moj plan ist popod Klokociny narazil na tazobny plan lesnikov, vdaka comu bola trasa uplne neprejazdna a musel som si spravit zachadzku cez Pernek a Podbabsku dolinu,
Ak si dobre pamatam, tazba by mala prebiehat este aj v sobotu...to len pre info, ak ste mali v plane ist do tej lokality.
To bude dokoncene to, co sme onehda nasli v lese, ak si pamatas, na Velku Noc 2020, bolo to v tej casti
Casto chodis Geldek /Jelenec. Bol si pozriet aj pod Jelencom odkial je vyhlad na celu dolinu?