V liste nie je zárobok, len vymeriavací základ, z ktorého sa počíta ten rodícovsky Dôchodok
Ok tak som to konecne zistil a je to tak, ako ste to vsetci predtym tu pisali.
Otec tam ma uvedeneho mna a sestru. Sestra robi v statnej sprave, zaraba dost malo, tak tam ma uvedene plne sumy jej skutocneho rocneho aj mesacneho zarobku, kedze obe su pod limitom vymeriavacieho zakladu urceneho pre vypocet rodicovskeho dochodku.
Ja zarabam asi tak 3x viac nez ona, a tak tam nemam vobec uvedeny rocny zarobok, ale len mesacny, aj to len vo vyske toho maximalneho vymeriavacieho zakladu, bolo to nejakych 1450 eur.
lapaloma Ak mam cestu okolo (mozno raz za 1/4 roka) tak vezmem makovnik a nejake ovcie syry/bryndze. Hej, som zvedavy, ci nebol na mne nahodou spachany nejaky odrb
asi jedinu istotu nakupu mas ak kupujes na farme co za plotom zvery hukaju. (to spoznas aj chutovo)
nacancane predajne (s prebalenym tovarom z polska), je to bez zaruky
Reklama... Farmfoods napríklad je krátky reťazec, pod vlastnou značkou jedna firma a len na sk robí všetko - chov, spracovanie, logistika aj predaj. A nemajú nič bio lebo bio neexistuje. Všetko v kvalite natur.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/srbsko-strelba-mladenovac-mrtvi-zraneni-masakr-kriminalita.A230505_014924_zahranicni_remy
Súúúúľov, to sme ešte jazdili všetci štyria.
je tam fakt uvedeny ten zarobok?
Pre obycajnych zamestnancov bez postrannych jobov je to asi totozne, nie? Teda aspon pre mna.
Ok vdaka za info.
Ok tak som to konecne zistil a je to tak, ako ste to vsetci predtym tu pisali.
Otec tam ma uvedeneho mna a sestru. Sestra robi v statnej sprave, zaraba dost malo, tak tam ma uvedene plne sumy jej skutocneho rocneho aj mesacneho zarobku, kedze obe su pod limitom vymeriavacieho zakladu urceneho pre vypocet rodicovskeho dochodku.
Ja zarabam asi tak 3x viac nez ona, a tak tam nemam vobec uvedeny rocny zarobok, ale len mesacny, aj to len vo vyske toho maximalneho vymeriavacieho zakladu, bolo to nejakych 1450 eur.
nacancane predajne (s prebalenym tovarom z polska), je to bez zaruky
Uz mas? Nemozem sice odomknut, ale poslat pdf
https://e.dennikn.sk/3347869/yeme-nie-je-tym-cim-sa-zda-byt/?ref=inc&cst=aacf94a98e3cee0d8299305c50a152604200256b489345bc5655da7712b3c80a